Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 222,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wróciłem ! Kaganiec embarga sprzedażowego i pilnowania założono mi skutecznie i tak trochę było nieprzyjemnie, ale żyje.   Montuje kilka materiałów na YT, mam nadzieje się wyrobić na jutro, choć pracy

• NIE SLUCHAJ HEJTEROW   Zakladaj kominiare i graj na Pro  

• To nie jest takie proste. Dawniej gry były dużo mniej skomplikowane a algorytmy nimi rządzące mogła opanować jedna osoba (tak jak np. Miyamoto przepisał Pokemony praktycznie od zera bo pierwsza ekipa

Opublikowano

Czuje się tak mało zaskoczony :] Ale Horizon spoko, szkoda ze nie ma sensu oglądać tego z YT :)

Opublikowano

Jeśłi musisz się jej tłumaczyć ze swoich zakupów, to współczuję :/

Baby marudzą, ale po co się tłumaczyć? Kupisz za swoje, ona tego nie odczuje.

Najwyżej zmienię konsolę razem z babą :P
Opublikowano

Czyli zaraz premiera rzeczywiście. Tylko po co te klipy puszczają, istnieje w ogóle stream tego w 4k? A i tak 99% ma tylko 1080p.

Opublikowano

Akurat ciekawe, bo ten gameplay z CODa pokazywali za zamkniętymi drzwiami an Gamescomie. I to jak mnie pamięć nie myli, przedstawione to było 1:1 tak samo :D

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

Ale kupsztal ten cod, pfff

Edytowane przez MEVEK

Opublikowano

Czyli zaraz premiera rzeczywiście. Tylko po co te klipy puszczają, istnieje w ogóle stream tego w 4k? A i tak 99% ma tylko 1080p.

po konfie niby będzie można ja gdzieś obejrzeć w 4K

Opublikowano

Ja chce RDR remaster i ME trilogy Remaster bo bym odświeżył(przed andromedą), a trójki w ogóle nie ruszyłem a nie chce odkopywać tych 15 fps na X360. MASS EFFECT 1 to jedna z najlepszych gier :thanks:

O ja (pipi)ę ale ta kanapka (pro) jest brzydka xd ale i tak biorę.

Edytowane przez simonldz

Opublikowano

Ta konsola wygląda jakby sklejona ze zwykłej i slima :D

Opublikowano

Dokladnie. Jakby premierowke dali z 3 zebrami to by kozak wygladala, a jeszcze w kolorze to by, byl szok!

No ale wyszlo, jak zwykle. Brzydkie.

Opublikowano

dramat, kompromitacja, jestem w szoku, najslabsza konfa ever, ta konsola nadaje sie do podtarcia dupska jak sie nie ma 4k tv, z jednej strony super, nie bedzie kusilo do kupna ps4 pro

Opublikowano

Cena konkret:) Wspomnieli coś kiedy premiera? Byłem po piwko aby strawić ten wygląd tej kanapki i może coś mnie ominęło. Biorę!

Opublikowano

Ok czyli zostaje przy swojej starej PS4. Nic sie nie zmienilo bo wyyebane mam na 4k, przerysowane HDR i .. nic wiecej. Bylo wiecej oczekiwan jak zwykle a tak naprawde nie wiele to zmienia. Scorpio moze wyjsc nawet jutro, to samo pierdzielenie 3po3 co u Sony. Mozna zamykac temat bo nie ma nawet o czym gadac, procz spustow na wyzsza rozdzialka ktora nikogo.

Edytowane przez KoBik

Opublikowano

BeQqG6W.jpg

Opublikowano

A teraz skoro już wszystko oficjalnie wiadomo. Moje przekonanie co do całego tego systemu brało się z tego, że samą stacje developerska jak i dokumentacje techniczną i SDK konsoli widziałem kilka tygodni temu. Znam specyfikacje, dlatego podawałem informacje o 4K, możliwych dwóch trybach uruchamiania gier, o jednym dysku dla obu konsol i ogólnie ekosystemie. 

Oczywiście się śmiano :P

Generalnie PS4 PRO potrafi sporo i to nie jest tak, że posiadacze TV 1080p będą niezadowoleni. Teraz każdy ma coś dla siebie, a PRO za tą cenę oferuje bardzo dużo. Dodajmy, że pisałem parę dni temu o łatkach, nakierowywałem że konsola pojawi się w listopadzie, choć kiedy dokładnie to nie wiedziałem. 

-------------------

Co do samej konferencji to bardzo słaba. Ci ludzi wyglądali jakby stali tam za kare, uśmiechali się strasznie sztucznie. Główny architekt gadał, ale tak jakby sam nie był przekonany o czym. Nie pokazano nic co by pozamiatało....generalnie nuda. 

Edytowane przez Graczdari

Opublikowano

pajęcze zmysły podpowiadają mi ostrą bekę, jeszcze nie wiem z czego, ale beka będzie sroga

(pipi),any nostradamus

Opublikowano

mądry człowiek ten szejdi