August 17, 20169 yr Wzięli wersje z pc i lekko w niektórych miejscach pozmieniali i szumny remaster collection...
August 17, 20169 yr Mam nadzieję że te remastery nie będą aż tak zrobione na od.(pipi) jak np. Dishonored de.
August 17, 20169 yr Ograj warto, imo oba dlcki to najlepsza część z Infinite. Nie jest to zbyt duży wyczyn.
August 17, 20169 yr Czy to będzie w 60 klatkach chodzić? http://gamerant.com/bioshock-collection-1080p-60-fps-630/ Thankfully, when speaking to GameSpot, a representative for 2K Games has confirmed that all of the remastered titles in BioShock: The Collection are going to be operating rather sleekly, by running at 1080p and “up to” 60 frames-per-second across the PC, PlayStation 4, and Xbox One platforms.
August 18, 20169 yr Dzięki za info. Czyli klatki mogą sobie latać ale stałych nikt raczej nie zagwarantuje.
August 18, 20169 yr No czyli tak jak było (jedynka nie miała capa na framerate, Infinite miał dwie opcje do wyboru z lepsza grafiką i mniej stabilnym fr albo na odwrót) tylko w 1080 i lekko podciągnietymi teksturami. W sumie w tej branży wszystkie remastery powinno robić Bluepoint Games bo chyba jako jedyni nie partaczą.
August 18, 20169 yr No czyli tak jak było (jedynka nie miała capa na framerate, Infinite miał dwie opcje do wyboru z lepsza grafiką i mniej stabilnym fr albo na odwrót) tylko w 1080 i lekko podciągnietymi teksturami. W sumie w tej branży wszystkie remastery powinno robić Bluepoint Games bo chyba jako jedyni nie partaczą. Gdzieś czytałem artykuł że Bluepoint rozkłada wersje sklepową gry i dopiero wtedy zaczyna robić remastera. Jak dla mnie zmiany w tym remasterze nie są na tyle duże aby usprawiedliwić jego kupno tym bardziej ,że posiadam poprzednie wydania ( trochę lipa ) a z Bioschocka 2 bedzie wycięte multi? Edited August 19, 20169 yr by Kyo Po co cytujesz?
August 24, 20169 yr Akurat nie ograłem żadnego z dodatków do BI. Bo w sumie z tej kolekcji to najbardziej zależy mi na Infinite.
August 24, 20169 yr infinite nigdy więcej nie uruchomię szrot to straszliwy był dodatki podobno spoko ale płacić za dlc? Nieee Za to remastery bioshocka 1 i 2 za darmo dla posiadaczy wersji na steam chętnie przejdę jeszcze raz. Szczególnie jedynkę .
August 24, 20169 yr Mi się akurat Infinite podobał. Nadrabiał dobrym gunplayem bo strzelało się przyjemnie. Fabularnie spoko chociaż za bardzo pomieszali na koniec. Wtajemniczeni wiedzą o co chodzi a DLC niestety nie ograłem. Teraz będzie okazja. Oczywiście za przyzwoitą cenę.
August 24, 20169 yr Cena to jak za nowość czyli 60$. Dodatki są bardzo dobre do Infinite a powrót do Rapture jest dużo lepszy niż podstawka, która oprócz ładnych lokacji i ogólnego kunsztu artystycznego jest niestety szynową strzelniną a nie fajnym quasi-rpgiem.
August 24, 20169 yr Infinitie? Swietna fabula, bardzo dobre zakonczenie. Pamietam, ze gdy zaczalem laczyc wszystko w calosc mialem maly opad szczeny. Jak dla mnie za(pipi)ista odskocznia od pozostalych dwoch, a zarazem pelnoprawna czesc trylogii. Edited August 24, 20169 yr by okens
August 24, 20169 yr Infinite to jest zwykła strzelanka. Z duchem dwóch poprzedniczek ma tylko wspólną nazwę. Ale sam design i gameplay bardzo spoko. W BI zabrakło mi starć na miarę tych z Big Daddymi bo fajnie zapowiadającego się Songbirda tylko oskryptowali i nie pokusili się o jakieś zayebiste starcie a sam przeciwnik mocarny przecież. Edited August 24, 20169 yr by Nemesis