Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Na oficjalnej stronie m$ masz info o 3 miesiącach gwarancji na akcesoria

3 miesiace gwary na sprzet za 500 zl ?

(Elite pad). Wlasnie zaczela mi odklejac sie guma od spodu pod lewa reka... :/

Edytowane przez Dei3o

• Odpowiedzi 277
  • Wyświetleń 33,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cóż, uber hiper pad jest jednak uszkodzony. Wczoraj coś mi nie pasowało już w FIFA, ale dziś zrobiłem test na pisaniu wiadomości i przyciski Y i X co któreś wciśnięcie nie reagują. No co za szajs sa 7

• Mendrek, trzeba było sobie chociaż troszkę zmienić nicka na alterze.   Jaki dzban xD  

• Ja już mam. Miałem też Elite 1, który uważałem za genialny pad. Niestety też zaczęła odchodzić guna, a potem pękł na trigerze.   2 jest... jeszcze lepsza[emoji41][emoji41][emoji41] Brak zielonych elem

Opublikowano

dzwońcie z tym na infolinię i tyle.

wiele rzeczy MSu mi się psuło, ale nie powiem złego słowa na ich support
zawsze sprawa była załatwiona

-a co do tych gumowanych gripów to sam element jest wymienny
w raaaazie czego można go dokupić, demontaż bez nawet 1. śrubki 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy nowa wersja pada tylko, że w kolorze czarnym

xbox-one-s-controller-black-2.jpeg

też posiada takie "teksturowe" gripy jak biała wersja?

3.png

Edytowane przez MYSZa7

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mam problem z padem, mianowicie poluzował mi się lewy analog i po odgięciu wolno wraca na miejsce centralne, co w platformówkach strasznie wkurza bo zabija precyzję

jest jakaś szansa by to naprawić? czy darować sobie i spisać go na straty?

Opublikowano

Jak nie straszne Ci lutowanie to kup nowy analog

Ew. jest zasyfiony i wystarczy go przedmuchać/przepłukać wd40

Edytowane przez maciekww28

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czy wyrobi się krzyżak przy padzie od xox? Ciężko chodzi i nie zawsze zaskakuje. Nie wiem czy od razu dzwonić na infolinię czy może jednak sam naprawi się.

Opublikowano

zglaszaj i wymieniaj

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Pad od XO z akumulatorami w środku będzie się ładował przez kabel, czy trzeba wyciągnąć aku i do ładowarki?

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano
W dniu 25.01.2018 o 17:13, Vexilium napisał:

Do ładowarki. Na kablu ładuje się tylko akumulator z zestawu Play & Charge.

Eneloopy ładowałem kabelkiem jak zapomniałem wrzucić w ładowarkę, nic się nie stało, nic nie wybuchnęło. Inna sprawa, że dłużej jak dwie godziny nie były w ten sposób używane.

o fuck, ależ trupa odkopałem - nie spojrzałem na datę postu :dynia:

Edytowane przez Bzduras

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Czarny Elite, model 1698. Czy ktoś używa jacka 3,5mm w tym kontrolerze do wyprowadzenia audio na głośniki? Jak na złość słuchawki działają bez zarzutu, ale zwykły kabel aux już nie. Podejrzewam, że ze względu na różnicę w budowie wtyku (słuchawki mają 4 piny, aux tylko 3). Jest do dorwania gdzieś jakaś przejściówka bądź sam kabel jack 3,5mm-2xRCA z czterema pinami? Szukam pół dnia i niewiele znajduję.

Opublikowano

Podłączałem zwykłe głośniki Creative stereo do zwykłego pada. Działały bez problemu. 4 piny są tylko na wtyczce jack, gdzie oprócz słuchawek/głośników jest także mikrofon. Jeśli nie ma mikrofonu to są 3piny. Wydaje mi się, że z tego też powodu nie znajdziesz kable RCA-jack z 4 pinami.

Opublikowano

No i dlatego nie mogłem go zmusić do działania. Walić, kupiłem soundbar, podpiąłem konsolę po optyku i spokój. 

Opublikowano

Poleca ktoś jakieś akumulatorki i stację dokującą ? Często sprzedają w kompletach ale zastanawia mnie jak długo taki akumulator będzie trzymać.

Opublikowano
15 minut temu, Moldar napisał:

Poleca ktoś jakieś akumulatorki i stację dokującą ? Często sprzedają w kompletach ale zastanawia mnie jak długo taki akumulator będzie trzymać.

Eneloop master race, spokojnie 40h+ na jednym ładowaniu 

Opublikowano

Po co płacić 8 dych za 4 czarne eneloopy jak można wywalić 20zł na cztery Ikea Ladda 2450? To samo ogniwo w środku. Mam, polecam, działają jak złoto.

Opublikowano

O bateriach też myślałem, ale bardziej chodziło mi o coś takiego:

https://allegro.pl/venom-ladowarka-2-akumulatory-padow-xbox-one-s-x-i7688844229.html

Niekoniecznie oczywiście ten model ale jako przykład. Pady od ps4 ładują się na stacji dokującej i fajnie by to wyglądało jakby obok były też te od xboxa. Tylko właśnie zastanawiam się nad czasem pracy.

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał:

Po co płacić 8 dych za 4 czarne eneloopy jak można wywalić 20zł na cztery Ikea Ladda 2450? To samo ogniwo w środku. Mam, polecam, działają jak złoto.

A nie wiem, nie jezdziłem specjalnie do ikei po baterie, kupiłem po prostu w media eneloopy i cześć :lapka:

@Moldar 

a w ten sposób, no jak dla mnie zbędny bajer bo mam ładowarkę do akumulatorów z czasów x360 i dokupilem tylko nowe enki i smigają p o t ę ż n i e na plus w padzie od xboxa jest też to, że jak ci padnie akumulator i nie masz naładowanego to zawsze mozesz na kablu grać w ostateczności więc wydawanie 130zł na jakieś fikuśne stacje to tak średnio bym powiedział więc nie pomogę. 

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

A nie wiem, nie jezdziłem specjalnie do ikei po baterie, kupiłem po prostu w media eneloopy i cześć :lapka:

No ja też nie, zamówiłem sobie z Allegro i same przyjechały :cool2: Gdyby ktoś się zastanawiał to podpisuję się pod tymi ogniwami własnym moczem, są dobre.

Opublikowano

Kumpel je ma, po roku użytkowania musi kupić kolejne, a moje jedne eneloopu maja z 5 lat i dalej działają elegancko:)

Opublikowano

Plus za eneloopy, moje też mają już ponad 5 lat, jeszcze z bezprzewodowym padem od PS2 używałem i dalej działają. Dobrze jest też zaopatrzyć się w porządną, mikroprocesorową ładowarkę.