Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 555,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

A to niby dlaczego? Na Soniaku śmiga mi elegancko. Zresztą tak jak i amazon prime.

Opublikowano

ja nawet tego nie instaluje na konsolach skoro na tv ks9000 wszystko pięknie śmiga. To u balona to błąd mi znany. Wystarczy zresetować tv. Normalnie jak z pilota włączamy to wychodzi z uśpienia i jak netflix się zatnie wystarczy na pilocie przytrzymać przycisk power kilka sekund. Po resecie wszystko śmiga. Nie zauważyłem różnicy w jakości netflixa na tv czy kompie (czasem oglądam seriale przy lodówce ). A oglądanie na konsoli by mnie wkurzało powiadomieniami od znajomych, zaproszeniami na impreze i innymi tego typu akcjami. 

Opublikowano

Ja oglądam z poziomu Szajsunga i nie ma żadnej gorszej jakości. Może Wasze tiwiki nie banglajo, ale mój tak :>

Opublikowano

Netflix? Tylko na ps4 albo pc.

Możesz rozwinąć?

Opublikowano

Sprawdzałem wczoraj aplikację na:

1. Wii - działa, biblioteka mocno pomniejszona, bo pewnie w sd nie mają

2. WP10 - działa

3. X360 - działa

4. Ipad - działa

W sumie mój pierwszy kontakt z Netflixem, chętnie z synem wciągnęliśmy 2 odcinki Kosmosu, a wieczorem Black Mirror (sam oczywiście)

Coś polecicie z seriali? 

O, w robocie działa :D

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

e

Edytowane przez Qvstra

Opublikowano

Oglądaj Narcosa i nie wydziwiaj :shotgun:

Opublikowano

A co powiecie o The OA?

Jeśli lubisz troszke fantastyki (a ja nie lubię) to możesz obejrzeć. Serial pozostawia parę pytań i w sieci jest kilka ciekawych teorii na temat przedstawionej historii, także można te 8 godzin poświęcić z życia. Początek mocno przynudza.

Dla mnie takie 7-/10

Oczywiście Narcos niebo lepiej :)

Opublikowano

No właśnie fantastykę lubię, nudą już w trailerze wieje, ale kręcą mnie takie klimaty tajemnicy. Narcosa chociaż pierwszy odcinek sprawdzę :)

Jeszcze wlazło mi w oko Under Dome, co o tym powiecie?

No i 1 lutego premiera drugiego sezonu Expanse, ponoć Netflix nabył prawa do dystrybucji :banderas:

Opublikowano

Zatem jeśli klimaty tajemnicy Ci leżą to sprawdź serial. Pierwszy odcinek nie zachęca, zatem trzeba sie troche przemęczyc.

Opublikowano

Jak chcesz wydłubać sobie oczy to obejrzyj Under the Dome. Polecanie komukolwiek tego badziewia to czysty sadyzm. Jak już w klimatach sci-fi jesteśmy to polecam serial Travelers od jednego z twórców serialowych Gwiezdnych Wrót. Ten serial pokazuje także, że dobre sci-fi nie musi mieć gigantycznego budżetu na efekty.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Coś polecicie z seriali? 

O, w robocie działa :D

Vikings, The Shield, The Sopranos, Making a Murder, Ray Donovan, Archer, Rick and Morty, Daredevil, Jessica Jones, Trailer Park Boys, Peaky Blinders

Opublikowano

No i House of Cards a ja ostatnio pochłonąłem Marco Polo 1 sezon i bardzo fajny. Drugi po 2 odcinkach na razie trochę słabszy...

Czy to prawda że zawiesili dalszą produkcję?

Opublikowano

No i House of Cards a ja ostatnio pochłonąłem Marco Polo 1 sezon i bardzo fajny. Drugi po 2 odcinkach na razie trochę słabszy...

Czy to prawda że zawiesili dalszą produkcję?

Tak. Skasowali serial.