Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Ozark drugi sezon warto? Bo po 3 odcinkach to trochę bieda i nie wiem czy jest sens czas na to tracić 

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 600,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Castelvania sezon 2 bardzo ok. Jak sprawdza się ploty o serialu diablo to błagam niech to będzie jak castelvania

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Final Space  pierwszy sezon. Skonczylem w trybie ekspresowym i mam niedosyt. Bardzo ok.

Opublikowano
11 godzin temu, kubson napisał:

Ozark drugi sezon warto? Bo po 3 odcinkach to trochę bieda i nie wiem czy jest sens czas na to tracić 

Co osoba to inna opinia ja po 5 odcinkach wymiękłem. 1 sezon lepszy albo po prostu wziął z zaskoczenia. Jak się zmuszasz to nie oglądaj.

Castlevania fajna jestem po 4 odcinkach. Według mnie trzyma poziom 1 sezonu. Dużo fajnych easter eggow dla fanów gier. Ta skrzynka:D

Opublikowano

Castlevania 2 sezon mistrzostwo. Animacja, kreska, ost, klimat, gore - najwyższy poziom. 7 ep to jedna z najlepszych rzeczy jakie widziałem ostatnio w animcach. Mocne 9/10 :banderas: 

Opublikowano

Domek na wzgorzu poleciał przez week. Kosa imo. Wszystkie horrorki ostatnich lat mogą czyścić buty. 

Czekam na drugi sezon. 

Opublikowano

Tu muszę się zgodzić, domek daje radę.
Jestem na 7 odcinku, dobrze to się ogląda tylko boję się o końcówkę bo wiele osób narzekało.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Właśnie skończyłem Dom na Wzgórzu. Do 9-go odcinka była niezła kosa, zakończenie faktycznie dość rozczarowujące, ale nie psuje całego obrazu serialu, jak np. finał Rojsta.

Bardzo fajnie pokazane jest to, jak dom wpływał na członków rodziny i jak bardzo zakręcona jest historia. Wszystko pięknie się zazębia.

Opublikowano
10 godzin temu, MLeKSk napisał:

Ja się jednak skusiłem na Sabrinę, i kurcze, to naprawdę dobry tytuł. Połowa sezonu to takie wprowadzenie, dylematy bohaterki, czy być po jasnej czy ciemnej stronie mocy, i trochę może dłużyzną zalatywać (chociaż ja nie miałem z tym problemu), ale to co się dzieje w drugiej połowie serialu, to o ja cie kręcę. Ciotki kapitalne, ciężki, mroczny klimat, czarny humor i tytuł zdecydowanie nie dla dzieci. Warto moim zdaniem. Czekam na drugi sezon.

O to to, trzeba nadrobić. Cieszy mroczność. Pytanie - czy kot jest odpowiednio wyeksponowany? Czy jednak pasował tylko do sitcomu, a tutaj jest tylko tłem?

Opublikowano

No w kwestii golizny aktorki grającej Sabrinę to bym nie narzekał :wub: Kota przeżyję. Dzięki za info!

Opublikowano
8 minut temu, MLeKSk napisał:

Nawet trochę golizny się znajdzie,

Nie można tak było od razu? :[

Opublikowano

Domek obejrzany do końca.
Ostatnie odc nie były idealne(trochę zajechało AHS1) ale po końcówce hereditary to wszystko dobre xD.

Całościowo bardzo ok z klimatem jak trzeba i momentami, choć były i ciut przegadane odcinki.
Mimo wszystko to juz był ten poziom że można śmiało serialik komuś polecić.
8/10 ale nie chciałbym aby na siłę wypychali s2.

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
39 minut temu, Rudiok napisał:

Nie można tak było od razu? :[

@MLeKSk No ale są cyce czy nastolatki w bieliźnie? Dla kolegi to istotna informacja. 

Edytowane przez Shankor

Opublikowano

Na netflixie znajdziecie prędzej dwóch calujacych się drwali, niż cysie. 

Cycki, zapraszam na HBO. 

Opublikowano

Trzeba jednak miec cos z glowa, zeby reklamowac HBO w temacie Netflixa.

Opublikowano

Teraz to się powinno mówić LGBTQ+ :potter:

Opublikowano

Zmęczyłem tą Sabrine do końca i jest bardzo przeciętnie. Ok mroczny klimat to duży plus, ale płytkie postacie i nuda sprawiają, że serial jest nijaki. Drugi sezon? dziękuje nie trzeba.

Opublikowano

Obejrzyjcie lepiej Bodyguard - 6 odcinków, które warto obejrzeć. Jak dla mnie najlepsze co widziałem w tym roku na równi z nowym sezonem Bojacka chociaż z zupełnie innych powodów