blantman 5 780 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Nie znam się ale może być lepsze od alerted carbon , supergirl, paradise pd czy wszystkich serialów marvela poza daredevil. Ostatnio dobre seriale polskie wychodzą może czas na netflix. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 A co te wszystkie seriale mają do '1983'? Tyle wspólnego co maluch z ferrari. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) W ogóle o czym ten polski serial jest? Jakaś alternatywna rzeczywistość, że wszystkie tam budynki teraz istnieją, a w tamtym czasie takich wieżowców nie było? Piedolą o jakimś lwie w zwiastunie, a sensu w tym serialu żadnego nie ma. Edytowane 8 Listopada 2018 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Godzinę temu, Faka napisał: W ogóle o czym ten polski serial jest? Jakaś alternatywna rzeczywistość, że wszystkie tam budynki teraz istnieją, a w tamtym czasie takich wieżowców nie było? Piedolą o jakimś lwie w zwiastunie, a sensu w tym serialu żadnego nie ma. Alternatywna w której zamach terrorystyczny w 1983 w Polsce pozwolił komunistom dalej rządzić. Jestem ciekaw tylko co to za zamach miał miejsce, że zapobiegł zapaści gospodarczej ZSRS Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Ale będzie oglądane w Dolby Vision Za pół roku Edytowane 8 Listopada 2018 przez chris85 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Nie musisz czekać, BBC zrobiło od zayebania tego typu dokumentów na najwyższym poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 271 Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 4 godziny temu, Masorz napisał: Nie musisz czekać, BBC zrobiło od zayebania tego typu dokumentów na najwyższym poziomie. Takich filmów nigdy za wiele. Z resztą oglądam je regularnie, ale w tym przypadku bardziej liczę na wizualną bombę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 20 godzin temu, Faka napisał: Piedolą o jakimś lwie w zwiastunie Wydaje mi się, że to metaforyczny lew i nie mieli na celu go pokazywać realnie, ale mogę sie mylić. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 TO WAŻNE dla osób, które lubią adventure time/Gravity falls na netflixie chyba jest mesjasz a mianowicie HILDA muzyka, kreska, serial jest "bystry" jak pora na przygodę, świetne pomysły na świat, ewidentnie twórca brał garściami z gierek, jak ktoś wali konia do dizajnu okemi, shadow of colossus to będzie to robił stopami. Strzał w morde z zaskoczenia. Bajka na podstawie komiksu i ponoć bardzo dobrze oddaje treść. Oczywiście to serial dla dzieci, wiec nie spodziewajcie się ricka i mortiego czy bojacka. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 10 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2018 Skończyłem dziś Maniac. Świetna kinematografia, oglądałem naprawdę z wielką przyjemnością. Trochę jakby zrobić live action anime, tylko, że dla odmiany dobrze. No piękne i dopieszczone retro uniwersum. Dużo Emmy Stone w fajnych stylizacjach, jest też Kyoko z Ex Machiny, do której pewnie będę jeszcze wzdychał w myślach przez najbliższy tydzień. Historia też jest spoko. Także polecam. O właśnie spojrzałem, że Fukunaga reżyserował też pierwszy sezon True Detective. Nic dziwnego, że wyszła taka dobra rzecz. 2 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 11 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2018 Coś wyszło ostatnio dobrego dla dorosłych, ale dla odmiany bez mordowania? Potem i tak w Narcosach się napatrzę na trupy, Ozark też czeka. Maniaca widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 (edytowane) 12 godzin temu, Mustang napisał: Coś wyszło ostatnio dobrego dla dorosłych, ale dla odmiany bez mordowania? Potem i tak w Narcosach się napatrzę na trupy, Ozark też czeka. Maniaca widziałem. Haunting of hill house bardzo spoko i ma dopiero miesiąc:) To nie jest horror a bardziej dreszczowiec z mega klimatem Edytowane 12 Listopada 2018 przez blantman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Dzięki, ale nie przepadam za horrorami. Nie ma czegoś dobrego w realnym świecie, na serio i nie w tematyce kryminalnej/policyjnej/wojskowej? Coś jak Mad Men albo House of Cards. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 14 godzin temu, Mustang napisał: Coś wyszło ostatnio dobrego dla dorosłych, ale dla odmiany bez mordowania? bodyguard Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Hmm, to zobaczę co dalej, bo przerwałem pierwszy odcinek. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 20 godzin temu, Mustang napisał: Dzięki, ale nie przepadam za horrorami. Nie ma czegoś dobrego w realnym świecie, na serio i nie w tematyce kryminalnej/policyjnej/wojskowej? Coś jak Mad Men albo House of Cards. jak byś chciał spróbować amazona to polecam wg mnie najlepszy serial kryminalny ostatnich lat bosch a oprócz tego jack ryan, goliath czy looming towers w podobnej tematyce. Tydzień masz za free a potem chyba 5 euro dla nowych użytkowników (ja już płacę więcej bo ponad rok mam amazon) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 672 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Tylko slepnac od świateł na HBO go.Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Mam Amazona od dawna, może zobaczę Boscha. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 6 minut temu, Mustang napisał: Mam Amazona od dawna, może zobaczę Boscha. Nie zawiedziesz się. Daj w odpowiednim temacie opinie jak obejrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 To i ja wrzucam w backloga. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Outlaw King - chyba najlepszy film od Netflixa. FIlm na bazie prawdziwej historii o walce Szkotów o niepodległość. Momentami bardzo brutalnie, sceny bitewne prawie jak z filmów kinowych. Polecam sprawdzić, bo sam lepszego filmu 'by Netflix' do tej pory nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Hilda im dalej tym lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 12 godzin temu, blantman napisał: jak byś chciał spróbować amazona to polecam wg mnie najlepszy serial kryminalny ostatnich lat bosch a oprócz tego jack ryan, goliath czy looming towers w podobnej tematyce. Tydzień masz za free a potem chyba 5 euro dla nowych użytkowników (ja już płacę więcej bo ponad rok mam amazon) W sumie potwierdzam bo widziałem 3 sezony i fajnie się to ogląda. Poza tym nie wiem czemu nikt tutaj nie polecał The Sinner, całkiem dobry kryminalny serial. Nie ma tego na polskim Netflixie? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Dzięki, ale nie przepadam za horrorami. Nie ma czegoś dobrego w realnym świecie, na serio i nie w tematyce kryminalnej/policyjnej/wojskowej? Coś jak Mad Men albo House of Cards.The Sinner oraz Power Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi