Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 583,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano
Time Extension
No image preview

"It's A Middle Finger To Everybody" - Producer Behind Net...

"I don't intend on having anyone tell me what to do on this one"

OMG, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć fajtłapowatego Duke'a ratowanego przez laseczki. Dajesz Adi, dajesz!

Opublikowano
W dniu 20.06.2025 o 15:52, ginn napisał(a):

Ktoś już po obejrzeniu Dept.Q? Oceny całkiem zachęcające.

Jestem po 4 epkach i bardzo fajny!

Dziś finał Squid Game!

Opublikowano

Oczywiście nie wytrzymałem i musiałem w pracy włączyć squid game, drugi odcinek jest chyba najmocniejszy ze wszystkich dotychczasowych obama

Opublikowano

Ja się w końcu wziąłem za drugi sezon, jestem po 3 odcinku i trochę się męczę. Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie Tranzystor, ale gorsza jest wtórność, absolutnie przegięte zbiegi okoliczności i kilka postaci, które są tak kretyńskie i niepasujące, że mam wrażenie, że oglądam zupełnie inny serial (babeczka wierząca w chuje muje dzikie węże albo ten pajac w kolorowych włosach). Show powinno się zakończyć na pierwszym sezonie, ale wiadomo że kasa musi się zgadzać.

Opublikowano
6 minut temu, Josh napisał(a):

Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie Tranzystor,

Spoko zagrany i sensownie wpleciony w fabułe.

Trzy sezony i 22 odcinki łącznie jeszcze do przeżycia, amerykańce by ciągneli do porzygu jak jakieś prison break i ostatni sezon by był w kosmosie.

Opublikowano

Bez obaw, krowa będzie jeszcze długo dojona. Już coś kombinują ze spinoffami.

Opublikowano

Koniec Squid game, trzymał w napięciu, do końca nie wiedziałem jaki będzie finał.

Po ostatniej scenie mamy się spodziewać

Spoiler

amerykańskiej edycji?

Opublikowano

Dostałem wylewu od tej końcówki.

Spoiler

50-kilogramowa Cate Blanchet okłada z liścia wielkiego brodatego zakapiora w zaułku ulicy gdzieś w LA, gdyby ją pobił i okradł to bym uwierzył, że to się dzieje w USA xd Amerykańce tylko rimejki potrafią więc mam nadzieję, że to tylko takie heheszki do widza, że wiesz, gra trwa dalej na całym świecie, a nie faktyczne wprowadzenie do amerykańskiego wersji

Edytowane przez mcp