Opublikowano 20 czerwca20 cze Time Extension"It's A Middle Finger To Everybody" - Producer Behind Net..."I don't intend on having anyone tell me what to do on this one"OMG, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć fajtłapowatego Duke'a ratowanego przez laseczki. Dajesz Adi, dajesz!
Opublikowano piątek o 05:493 dni W dniu 20.06.2025 o 15:52, ginn napisał(a):Ktoś już po obejrzeniu Dept.Q? Oceny całkiem zachęcające.Jestem po 4 epkach i bardzo fajny!Dziś finał Squid Game!
Opublikowano piątek o 11:183 dni Oczywiście nie wytrzymałem i musiałem w pracy włączyć squid game, drugi odcinek jest chyba najmocniejszy ze wszystkich dotychczasowych
Opublikowano piątek o 11:243 dni Ja się w końcu wziąłem za drugi sezon, jestem po 3 odcinku i trochę się męczę. Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie Tranzystor, ale gorsza jest wtórność, absolutnie przegięte zbiegi okoliczności i kilka postaci, które są tak kretyńskie i niepasujące, że mam wrażenie, że oglądam zupełnie inny serial (babeczka wierząca w chuje muje dzikie węże albo ten pajac w kolorowych włosach). Show powinno się zakończyć na pierwszym sezonie, ale wiadomo że kasa musi się zgadzać.
Opublikowano piątek o 11:323 dni 6 minut temu, Josh napisał(a):Myślałem, że największym problemem będzie dla mnie Tranzystor,Spoko zagrany i sensownie wpleciony w fabułe. Trzy sezony i 22 odcinki łącznie jeszcze do przeżycia, amerykańce by ciągneli do porzygu jak jakieś prison break i ostatni sezon by był w kosmosie.
Opublikowano piątek o 11:423 dni Bez obaw, krowa będzie jeszcze długo dojona. Już coś kombinują ze spinoffami.
Opublikowano piątek o 20:582 dni Koniec Squid game, trzymał w napięciu, do końca nie wiedziałem jaki będzie finał. Po ostatniej scenie mamy się spodziewać Spoileramerykańskiej edycji?
Opublikowano sobota o 11:242 dni Dostałem wylewu od tej końcówki.Spoiler50-kilogramowa Cate Blanchet okłada z liścia wielkiego brodatego zakapiora w zaułku ulicy gdzieś w LA, gdyby ją pobił i okradł to bym uwierzył, że to się dzieje w USA xd Amerykańce tylko rimejki potrafią więc mam nadzieję, że to tylko takie heheszki do widza, że wiesz, gra trwa dalej na całym świecie, a nie faktyczne wprowadzenie do amerykańskiego wersji Edytowane sobota o 11:272 dni przez mcp
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. A to nie jest przypadkiem oficjalna zapowiedź i to sprzed pół roku?Wygląda na to, że będziemy mieć tworów w uniwersum do zarzygania, jak swego czasu TWD xdFinał fajny, choć chciałem, żeby się skończyło trochę inaczej.Btw, też tak macie, że nie możecie słuchać VIP-ów i że normalnie Was skręca, jak tylko otwierają mordy? Nie wiem, gadają z taką dziwną manierą, że sam bym chciał im za.jebać xD Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez Szwed
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. To samo xddWydaje mi się że ich głos był dubingowany i to przez to tak brzmią, często slychac to w azjatyckich filmach.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Godzinę temu, Szwed napisał(a):Wygląda na to, że będziemy mieć tworów w uniwersum do zarzygania, jak swego czasu TWD xd
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Dziwne, że Alice in Borderland nie zrobiło takiej furory, jak dla mnie dużo lepsze.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Głos VIPów był dubbingowany, jak w pierwszym sezonie, no krindż straszny
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 1 godzinę temu, Josh napisał(a):Dziwne, że Alice in Borderland nie zrobiło takiej furory, jak dla mnie dużo lepsze.Po 1 sezonie Alice przeczytałem mangę dosłownie ciurkiem i potem 2 sezon mnie tak znudził, że finał skipowałem. Nie wiem co się stało, ale za cholerę mi nie podeszło po 1 sezonie.SG za to mi się podobało. Tak samo The 8 Game, o którym tu kiedyś pisałem.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Dajcie sobie spokój z SG i sięgnijcie po coś odświeżającego - Dept.Q. Póki co wjechał niesamowicie dobrze. Zacząłem w weekend i został mi już tylko finałowy odcinek...