Opublikowano 17 stycznia17 sty W dniu 9.05.2025 o 09:13, Shen napisał(a):kino zemsty moje ulubione, moze być dobra mordoklepaSkończyłem oglądanie - ogólnie sposób gry sporej części aktorów czy intryga chwilami drażniły (całkiem możliwe, że to charakterystyczne dla koreańskich seriali, nie znam w ogóle tego nurtu), ale samo mięso czyli brutalne walki z gatunku jeden wkurwiony stary dziad wracający z emerytury kontra (tu wstawcie sobie 10 osób/zabójcę/sportowca/co tam chcecie) plus satysfakcjonujące zakończenie robią robotę. Dobra rzecz.
Opublikowano niedziela o 11:262 dni Autor Całkiem niezły film, myślałem, że będzie skipowane, bo co tam może się dziać w jednej lokacji, ale szybko zleciał. Tylko zakończenie lekki niedosyt
Opublikowano niedziela o 16:282 dni https://www.filmweb.pl/film/36+komnata+Shaolin-1978-12701936 Komnata Shaolin, 1978... O tym filmie sporo słyszałem, jeszcze nie oglądałem. Ponoć... to jeden z największych, najlepszych, najbardziej zasłużonych w swoim środowisku filmów z gatunku sztuk walki i ,,kina kopanego" w ogóle... Ktoś coś? Polecanka czy nie bardzo? Zdjęcia, fragmenty filmu wskazują na coś solidnego. :D
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. W dniu 15.02.2026 o 17:28, JaskinieTerrigenoweMarvela napisał(a):https://www.filmweb.pl/film/36+komnata+Shaolin-1978-12701936 Komnata Shaolin, 1978... O tym filmie sporo słyszałem, jeszcze nie oglądałem. Ponoć... to jeden z największych, najlepszych, najbardziej zasłużonych w swoim środowisku filmów z gatunku sztuk walki i ,,kina kopanego" w ogóle... Ktoś coś? Polecanka czy nie bardzo? Zdjęcia, fragmenty filmu wskazują na coś solidnego. :DJak zawsze, słyszałem, nie widziałem ale najlepszy every... Weź te swoje rozważania schowaj i oglądaj .
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jak kino azjatyckie... to w tym momencie interesująco wyglądają, tak jak powyżej w poście, ,,36 Komnata Shaolin" oraz... https://www.filmweb.pl/film/Uliczny+wojownik-1974-107558Godzinę temu, mitra napisał(a):Jak zawsze, słyszałem, nie widziałem ale najlepszy every... Weź te swoje rozważania schowaj i oglądaj .W przypadku tego tytułu... piszę serio: nie widziałem, ale sporo czytałem i od kumpli co siedzą w temacie mocniej niż ja - jak to się mówi/pisze - słyszałem o tym filmie, że absolutny klasyk i coś wartego obejrzenia. A tu na forum też się grzeczniunio zapytałem ,,czy ktoś coś... ten tegez" ten film oglądał. Po prostu. XD
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Obejrzałem Pinocchio 964 i film jest MOCNY. Zostawia cie w ogromnym niepokoju. Kocham japoński cyberpunk.Jest do obejrzenia na Tubi.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 6 minut temu, Figaro napisał(a):Obejrzałem Pinocchio 964 i film jest MOCNY. Zostawia cie w ogromnym niepokoju. Kocham japoński cyberpunk.Jest do obejrzenia na Tubi.Oglądałem w tym roku, srogie pojebaństwo, bardziej w zasadzie miejscami performance, niż film. Widać, że reżyser terminował przy "Tetsuo", ale zrobił coś swojego.