Grabek 2 772 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Hehe, uwolnilem typa z kajdanow gdzies na trasie, w zamian zdradzil mi miejscowke gdzie dziadek odlozyl troche sianka. Po wszystkim zlapalem go i wywiozlem do biura szeryfa i skasowalem pieniazek btw te domy do obrabowania zaznaczaja sie na mapie czy samemu trzeba szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Hehe, uwolnilem typa z kajdanow gdzies na trasie, w zamian zdradzil mi miejscowke gdzie dziadek odlozyl troche sianka. Po wszystkim zlapalem go i wywiozlem do biura szeryfa i skasowalem pieniazek btw te domy do obrabowania zaznaczaja sie na mapie czy samemu trzeba szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Trzeba też uważać co się robi bo z jednym miałem tak że nic tam wartego uwagi nie znalazłem więc poszukałem info w necie i okazało się że trzeba było coś tam pogadać żeby dało się przeszukać kominek i zgarnąć $ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Ksiądz modli się nad otwartym grobem, w środku trumna. Wszedłem do grobu i czekam na reakcje. Upomniał mnie, że przeszkadzam w nabożeństwie, a potem poleciał mnie sprzedać do szeryfa. Edytowane 6 Listopada 2018 przez Kosmos 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 9 minut temu, Grabek napisał: Hehe, uwolnilem typa z kajdanow gdzies na trasie, w zamian zdradzil mi miejscowke gdzie dziadek odlozyl troche sianka. Po wszystkim zlapalem go i wywiozlem do biura szeryfa i skasowalem pieniazek btw te domy do obrabowania zaznaczaja sie na mapie czy samemu trzeba szukac? Samemu Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Dorwałem wczoraj łódkę i po kilkunastu sekundach jej używania od razu mi się coś skojarzyło Edytowane 6 Listopada 2018 przez PiotrekP Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 9 godzin temu, Mikołaj napisał: @c0ŕ ja od razu o tym pomyślałem Ukryj zawartość @MAJOCHEY_PL gdzie ta misja z „koszykarzem”? W którymś z barów na południowym wschodzie, ale nie przywiązywałem uwagi, bo leciałem ciągiem aktywności poboczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dilerus 2 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 1 minutę temu, MAJOCHEY_PL napisał: W którymś z barów na południowym wschodzie, ale nie przywiązywałem uwagi, bo leciałem ciągiem aktywności poboczne. @Mikołaj W barze w Van Horn konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Oglądałem filmik ze smaczkami, no i kurde chyba bully 2 będzie grany Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Skąd pomysł taki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Spoiler Na jednej brońce jest grawerunek Canis canem edit, trophy za skończenie gry nazywa się jak ostatni chapter bully'ego, plus było parę przecieków wcześniej Dam w spoiler bo zaraz ktoś przyjdzie i powie że mu zniszczyłem całą gre Edytowane 6 Listopada 2018 przez Pupcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 5 godzin temu, szejdj napisał: Ehh no ten system z przestrzeganiem prawa strasznie psuje tę grę. Jestem w saloonie, wymiana zdań, typ zaczyna mnie bić i nic się nie dzieje, ja go raz uderzę i przeje,bane. Inna sytuacja. Napadam na pociąg, chodzę i zbieram łupy i jest wszystko ok, na legalu, ale jak zastrzelę jedną osobę to od razu dookoła pociągu, nie wiadomo skąd jest kilku stróżów prawa. Kolejny przykład. Biegnę przez Saint Denis, popycham kogoś niechcący, przybiega szeryf i mnie zabija za to. No beka, ciekawe jaka decyzja designerska stoi za takim rozwiązaniem. Podobnie rzecz ma się z punktami karmy. Miałem sytuację, że trafiłem zwierzę na 3 gwiazdki zatrutą strzałą, zwierzak nie padł od razu, a nie chciałem żeby się męczył więc dobiłem za co poleciał punkt w złą stronę. Może to też może wynikać z faktu, że zatrute strzały to broń tchórzy (choć z zatrutymi ostrzami nie ma takich cyrków ). W ogóle trochę źle są klawisze rozdysponowane. Często miałem, że zamiast zalockować L2 na postaci by o coś zapytać Arthur wyciąga spluwę w kierunku delikwenta i... no reszty sami możecie się domyślić. Ale to tam takie czepialstwo na siłę. Jak ten świat wygląda i żyje... A i znalazłem Spoiler meteoryt w jednej chatce. W tym pokerze nie było zwycięzców. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) Kolejna misja u nieznajomego skończona i kolejna pozamiatała. Chodzi o tego menela który każe przynieść parę gratów z jego domu. Mega klimatycznie było wbić do tego domu w nocy i czytać wszystkie listy, oglądać fotografie by dowiedzieć się kim tak naprawdę był Na końcu spaliłem go na ognisku i nawet dostałem pozytywny honor za zakończenie jego beznadziejnego życia. Teraz jak widzę biały pytajnik na mapie to jestem bardziej podekscytowany niż przy misjach fabularnych Edytowane 6 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 9 minut temu, c0ŕ napisał: Kolejna misja u nieznajomego skończona i kolejna pozamiatała. Pokaż ukrytą zawartość Chodzi o tego menela który każe przynieść parę gratów z jego domu. Mega klimatycznie było wbić do tego domu w nocy i czytać wszystkie listy, oglądać fotografie by dowiedzieć się kim tak naprawdę był Na końcu spaliłem go na ognisku i nawet dostałem pozytywny honor za zakończenie jego beznadziejnego życia. Teraz jak widzę biały pytajnik na mapie to jestem bardziej podekscytowany niż przy misjach fabularnych To byla najlepsza misja nieznajomego wg mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) jeszcze jakby po takich mrocznych misjach wlatywał ten dżingiel (4:56) to byłoby idealnie Edytowane 6 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Godzinę temu, c0ŕ napisał: Kolejna misja u nieznajomego skończona i kolejna pozamiatała. Pokaż ukrytą zawartość Chodzi o tego menela który każe przynieść parę gratów z jego domu. Mega klimatycznie było wbić do tego domu w nocy i czytać wszystkie listy, oglądać fotografie by dowiedzieć się kim tak naprawdę był Na końcu spaliłem go na ognisku i nawet dostałem pozytywny honor za zakończenie jego beznadziejnego życia. Teraz jak widzę biały pytajnik na mapie to jestem bardziej podekscytowany niż przy misjach fabularnych Gdzie jest ten typek? Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 7 minut temu, second napisał: Gdzie jest ten typek? W Rhodes. Obok poczty. Pojawia się chyba od 3 chaptera. Edytowane 6 Listopada 2018 przez Beznazwy_12 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) stary pijany leży na ławce w Rhodes zaraz obok dyliżansu bez nazwy szybszy Edytowane 6 Listopada 2018 przez c0ŕ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Offtop ale wez no ktos podpowiedz jak wrzucac rzeczy w spoiler. Ni chuya nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 (edytowane) 5 minut temu, Zgredziula napisał: Offtop ale wez no ktos podpowiedz jak wrzucac rzeczy w spoiler. Ni chuya nie wiem. Na pasku w edytorze tekstu masz takie oko i tam kryje się spoiler albo [ spoiler] [/ spoiler] (bez spacji po skośce) Edytowane 6 Listopada 2018 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryo-San 1 756 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 @Zgredziula klikasz w ikone oka którą masz na szarym pasku na górze i to co napiszesz będzie w spoilerze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zgredziula 52 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Fantastyczna pozycja. Rozpocząłem niedawno 4ty rozdział (dokładnie 44 godz. gry) i kompletnie nie czuję znużenia. Wykreowany świat jest nieprawdopodobny. Czasami LT z RT pomyliłem przez co niewinna osoba zwiększyła swoja masę ciała o ołów, ale.... Kombo OLED w 65 calach + One X zapewniają przy RDR II niesamowite doznania. To wręcz niebywałe, że przy tak bogatym, otwartym świecie udało się na tej niewielkiej, niedrogiej maszynie osiągnąć natywne 4k. Grafika grafiką, ale ta muzyka .... No i klimat - absolutna rewelacja. Świetna gra, aż żal będzie ją kończyć. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi