Opublikowano 18 października 20186 l A ja sobie kupie Collector's Boxa bez gry. Będę układał puzzle, grał w karty, otwierał i zamykał pudełeczko i też będzie fajnie Edytowane 18 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 18 października 20186 l No nie widać tych 100 roboczogodzin tygodniowo na tym trailerze.
Opublikowano 18 października 20186 l 4 minuty temu, Starh napisał: Jestem ciekawy porównywania graficznego koksa i prosiaka. A ja tego, czy inpost nie da pupska i dostarczy paczuchę na czas Ech, chciało się przyoszczędzić 50 cebulek na specialu to teraz trzeba trząść gaciami.
Opublikowano 18 października 20186 l 219 za pudełeczko https://www.karen.pl/product/525281/Red_Dead_Redemption_2_XONE_.html fak, dziś wleciał cyfrowy preorder za 230
Opublikowano 18 października 20186 l 12 minut temu, maciekww28 napisał: 219 za pudełeczko https://www.karen.pl/product/525281/Red_Dead_Redemption_2_XONE_.html fak, dziś wleciał cyfrowy preorder za 230 Ja bym uważał na te firmę i wysyłkę w terminie
Opublikowano 18 października 20186 l No wróciłem kochani moi, widziałem trailer i jest nawet ok Tylko czemu ten dym i ogień w ognisku wyglądają jak na ps3 ?
Opublikowano 18 października 20186 l Trailer taki, że Pawcio by lepszy na ps4share skleił z materiałów z YT. Mesjasz będzie i tak, obstawiam 94 punkty na Metacritic.
Opublikowano 18 października 20186 l Jak będzie 94 to recenzenci znowu pokażą jaka są sprzedajna zgraja, tak samo jak przy ubi zeldzie.
Opublikowano 18 października 20186 l Czy to tylko moje wrazenie, ze gra wyglada gorzej niz na tych poprzednich gameplayach?
Opublikowano 18 października 20186 l 11 minut temu, Starh napisał: Jak będzie 94 to recenzenci znowu pokażą jaka są sprzedajna zgraja, tak samo jak przy ubi zeldzie. Przypomnieć Ci Twoje posty, w których bardzo chwalisz Breath of the Wild?
Opublikowano 18 października 20186 l Z biegiem czasu coraz więcej dostrzegam wad tej gry. Na początku się nią mocno zachłysnąłem, później ekscytacja przeszła. - gra bez praktycznie żadnej fabuły w 2017r - gra, w której po odkryciu wszystkich mechanik i zabawy nimi zaczyna wiać nudą - gra bez VA w 2017 - Trailer hypujacy, który zdradził wszystko, miał być namiastka fabularna, a pokazał prawie każda cutscenke - tragiczna optymalizacja w dniu premiery - Praktycznie brak soundtracka, co w zeldzie jest niedopuszczalne. - Kilka dungow na krzyż, które nie były żadnym wyzwaniem - właściwie to ta gra, nie była w ogóle żadnym wyzwaniem. - mechanika rozwalania broni.. Do tych 25-30h gra świetna, później im dalej tym gorzej.
Opublikowano 18 października 20186 l 11 minut temu, Pupcio napisał: Starh grasz już? weź zarzuć jakimś gemplejem no elo, nie wiem czy to prawda ale podobno w pierwszym rdr GRUBY SPOILER Marston ginie no ale nie wiem czy to prawda
Opublikowano 18 października 20186 l 6 minut temu, ragus napisał: granie w 2k18 jest przereklamowane Tylko pato streamerzy teraz na forum są na topie. Gadanie o trailerze jest trochę bekowe. Znam gry których trailer był (pipi)owy a same gry super (pillarsy 2 czy kingdom come) i na odwrót trailer goty a gra do dupy (np fallout 4 czy dragon age inkwizycja). Może poczekajcie do pełnej wersji i wtedy zobaczymy czy mesjasz.
Opublikowano 18 października 20186 l 20 minut temu, estel napisał: Czy to tylko moje wrazenie, ze gra wyglada gorzej niz na tych poprzednich gameplayach? No zdecydowanie, ale może takie fragmenty zebrali, wiadomo że gra będzie miała lepsze i słabsze momenty jak prawie każdy open world. W każdym razie słabo ten trailer zrobili no i jednak czystego gameplayu bez żadnych wstawek już raczej się nie doczekamy Edytowane 18 października 20186 l przez Fanek
Opublikowano 18 października 20186 l 5 minut temu, blantman napisał: Tylko pato streamerzy teraz na forum są na topie. Gadanie o trailerze jest trochę bekowe. Znam gry których trailer był (pipi)owy a same gry super (pillarsy 2 czy kingdom come) i na odwrót trailer goty a gra do dupy (np fallout 4 czy dragon age inkwizycja). Może poczekajcie do pełnej wersji i wtedy zobaczymy czy mesjasz. Od X lat R* nie wyprodukowało dobrej gry, a wy nadal wierzycie... Będzie gierka nastawiona na multi i wyciągnie hajsu od graczy, a wy dalej miejcie w głowie R* z czasów vice city. Edytowane 18 października 20186 l przez Starh
Opublikowano 18 października 20186 l wy chyba kurwa boga w sercu nie macie ogarnijcie się ja wam dobrze radzę
Opublikowano 18 października 20186 l No już już, spokój. Obejrzyjcie sobie na rozluźnienie pośladów Ale bym pojadł takiej Fasoli
Opublikowano 18 października 20186 l 8 minut temu, MaZZeo napisał: wy chyba kurwa boga w sercu nie macie ogarnijcie się ja wam dobrze radzę No (pipi)a wiesmin wyszedł w 2015 i jak widac nadal zostanie najlepsza gierka tej gen. Po tych trailerach i gameplayach rdr wyglada jak kolejny klon gta, a już 5 ledwo co wymeczylem takim była kupsztalam! Kupujecie w ciemno te gierki od R* jakgdyby to byli bogowie game devu, a od x lat ich gry niczym nie zaskakują i są po prostu dobre, czasami lepsze, ale nie powiedziałbym, ze wybitne... sami się nakręcacie i dajecie dodatkowe $ za (pipi)a armor dla konia no (pipi)a, a później płacz, ze was doją. Sami sobie zgotowaliście ten los, plują na was, a wy się cieszycie xD Edytowane 18 października 20186 l przez Starh