Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

A ja sobie kupie Collector's Boxa bez gry. Będę układał puzzle, grał w karty, otwierał i zamykał pudełeczko i też będzie fajnie :bye:

Edytowane przez Ryo-San

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

No nie widać tych 100 roboczogodzin tygodniowo na tym trailerze.

Opublikowano

Jestem ciekawy porównywania graficznego koksa i prosiaka.

Opublikowano
4 minuty temu, Starh napisał:

Jestem ciekawy porównywania graficznego koksa i prosiaka.

A ja tego, czy inpost nie da pupska i dostarczy paczuchę na czas :( Ech, chciało się przyoszczędzić 50 cebulek na specialu to teraz trzeba trząść gaciami.

Opublikowano

A z jakiej to okazji na xboxa taniej? :nosacz:

Opublikowano

Trailer taki, że Pawcio by lepszy na ps4share skleił z materiałów z YT.

Mesjasz będzie i tak, obstawiam 94 punkty na Metacritic.

Opublikowano

Jak będzie 94 to recenzenci znowu pokażą jaka są sprzedajna zgraja, tak samo jak przy ubi zeldzie. 

Opublikowano

Starh grasz już? weź zarzuć jakimś gemplejem

Opublikowano

granie w 2k18 jest przereklamowane

Opublikowano
11 minut temu, Starh napisał:

Jak będzie 94 to recenzenci znowu pokażą jaka są sprzedajna zgraja, tak samo jak przy ubi zeldzie. 

Przypomnieć Ci Twoje posty, w których bardzo chwalisz Breath of the Wild? :)

Opublikowano

Z biegiem czasu coraz więcej dostrzegam wad tej gry. Na początku się nią mocno zachłysnąłem, później ekscytacja przeszła.

- gra bez praktycznie żadnej fabuły w 2017r

- gra, w której po odkryciu wszystkich mechanik i zabawy nimi zaczyna wiać nudą

-  gra bez VA w 2017

- Trailer hypujacy, który zdradził wszystko, miał być namiastka fabularna, a pokazał prawie każda cutscenke

- tragiczna optymalizacja w dniu premiery

- Praktycznie brak soundtracka, co w zeldzie jest niedopuszczalne.

- Kilka dungow na krzyż, które nie były żadnym wyzwaniem

- właściwie to ta gra, nie była w ogóle żadnym wyzwaniem.

- mechanika rozwalania broni..

Do tych 25-30h gra świetna, później im dalej tym gorzej.

Opublikowano
11 minut temu, Pupcio napisał:

Starh grasz już? weź zarzuć jakimś gemplejem

no elo, nie wiem czy to prawda ale podobno w pierwszym rdr GRUBY SPOILER

Marston ginie

no ale nie wiem czy to prawda

Opublikowano
6 minut temu, ragus napisał:

granie w 2k18 jest przereklamowane

Tylko pato streamerzy teraz na forum są na topie. 

Gadanie o trailerze jest trochę bekowe. Znam gry których trailer był (pipi)owy a same gry super (pillarsy 2 czy kingdom come)  i na odwrót trailer goty a gra do dupy (np fallout 4 czy dragon age inkwizycja). Może poczekajcie do pełnej wersji i wtedy zobaczymy czy mesjasz. 

Opublikowano
20 minut temu, estel napisał:

Czy to tylko moje wrazenie, ze gra wyglada gorzej niz na tych poprzednich gameplayach?

No zdecydowanie, ale może takie fragmenty zebrali, wiadomo że gra będzie miała lepsze i słabsze momenty jak prawie każdy open world.

W każdym razie słabo ten trailer zrobili no i jednak czystego gameplayu bez żadnych wstawek już raczej się nie doczekamy :/

Edytowane przez Fanek

Opublikowano
5 minut temu, blantman napisał:

Tylko pato streamerzy teraz na forum są na topie. 

Gadanie o trailerze jest trochę bekowe. Znam gry których trailer był (pipi)owy a same gry super (pillarsy 2 czy kingdom come)  i na odwrót trailer goty a gra do dupy (np fallout 4 czy dragon age inkwizycja). Może poczekajcie do pełnej wersji i wtedy zobaczymy czy mesjasz. 

Od X lat R* nie wyprodukowało dobrej gry, a wy nadal wierzycie... Będzie gierka nastawiona na multi i wyciągnie hajsu od graczy, a wy dalej miejcie w głowie R* z czasów vice city.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

No już już, spokój. Obejrzyjcie sobie na rozluźnienie pośladów

Ale bym pojadł takiej Fasoli :ragus:

Opublikowano
8 minut temu, MaZZeo napisał:

wy chyba kurwa boga w sercu nie macie

ogarnijcie się ja wam dobrze radzę

No (pipi)a wiesmin wyszedł w 2015 i jak widac nadal zostanie najlepsza gierka tej gen. Po tych trailerach i gameplayach rdr wyglada jak kolejny klon gta, a już 5 ledwo co wymeczylem takim była kupsztalam! Kupujecie w ciemno te gierki od R* jakgdyby to byli bogowie game devu, a od x lat ich gry niczym nie zaskakują i są po prostu dobre, czasami lepsze, ale nie powiedziałbym, ze wybitne... sami się nakręcacie i dajecie dodatkowe $ za

(pipi)a armor dla konia no (pipi)a, a później płacz, ze was doją.

Sami sobie zgotowaliście ten los, plują na was, a wy się cieszycie xD

Edytowane przez Starh