Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Ale chyba Legendarne się nie zaliczają z tego co czytałem.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Dobrze, że chociaż tych wszystkich challenge do dzbana robić nie trzeba (wystarczy aż jeden i pyk), o(nene)iałbym gdybym miał wsio wszystko ruszać. Wystarczająco jest jeden dzban, przy którym trzeba będzie się nieźle namęczyć.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Liczy się gatunek, a nie to że jest ona legendarna, ja tak złowiłem 9 z 15 wymaganych do wyzwania.

@Faka i tu się mylisz bo musisz wszystkie challenge zrobić do dzbana za 100% :pope: Pozdro 500 :yao: 

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

A faktycznie, zapomniałem o tym. Nie no, 2 tygodnie odpoczynku od konsoli i gry dobrze mi zrobi.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

To znikanie broni z pleców mnie coraz bardziej wpienia. Zamiast elegancko ją cały czas na plecach mieć to nie. Na koniu po chwili jazdy, Arthur ją zdejmuje i wkłada do juków. I za każdym razem ją wyciągaj i zmieniaj amunicję, bo też wraca do zwykłej, a korzystam z express. 

Tak, mam ją przypisaną u rusznikarza na plecy bo  Lancaster mi wystarczy i z niego tylko teraz korzystam. 

Da się to naprawić, czy muszę się z tym dalej męczyć? 

Opublikowano

Znalazlem przez przypadek jakas rosline na galezi drzewa, jak mam ja zerwac? Strzelam nic tylko sie giba

Opublikowano

Czy ta roślina na drzewie jest w bayou nwa na małej wysepce? To jest bug, też nie mogłem jej zdjąć :yao:

Opublikowano

Jak mam ja zdjac jak jest dwa metry nad moja glowa xD

Opublikowano

ale trzeba się odpowiednio ustawić obok drzewa żeby się pojawiła opcja zdjęcia, dlatego przy zbieraniu orchidei najlepiej działa tryb FPP

Opublikowano

Oczywiscie ze probowalem:nosacz3:

Dobra jakis bug bo przespalem sie i juz tego nie ma, mozna sie rozejsc

Opublikowano

Jestem w szóstym rozdziale i staram się unikać tematów RDR2 na forum, więc nie wiem czy tylko u mnie tak jest czy to większy problem. 

Gram od dnia premiery ale takich bugów jeszcze nie miałem, zgaduje, że to wina patcha. Po śmierci ląduje w zupełnie innej części mapy, zaznaczam sobie misję poboczna po czym po dotarciu na miejsce ikona znika i nie mogę jej zacząć ( np quest naukowca albo fotografa).  W(pipi)ia mnie to, bo boję się, że mogę przegapić jakiś fajną misję :/

Opublikowano

są questy które odpalają się np tylko w nocy, więc jak jedziesz kawałek to i czas leci i w tym problem, to nie bug 

Opublikowano
4 minuty temu, chris85 napisał:

np quest naukowca

Mówisz o Dragicu? Jego druga misja jest w konkretną pogodę i czas. 

Opublikowano
Teraz, sprite napisał:

Dragic tylko w nocy + deszcz.

No własnie to napisalem :kaz:

Opublikowano

A ostatnie zadanie z Dragic no ale to już mega spoiler jest

Spoiler

Nie żyje stąd nie będzie tej ikonki już, po prostu trzeba będzie wejść do jego laboratorium i zabrać sobie lampę elektryczną.

Opublikowano
Teraz, _Be_ napisał:

No własnie to napisalem :kaz:

Jeszcze nie było Twojego posta wtedy. Anyway, ja już napisałem dokładne warunki.

Opublikowano
39 minut temu, Faka napisał:

A ostatnie zadanie z Dragic no ale to już mega spoiler jest

Pokaż ukrytą zawartość

Nie żyje stąd nie będzie tej ikonki już, po prostu trzeba będzie wejść do jego laboratorium i zabrać sobie lampę elektryczną.

Ja bylem, podnieslem i przypadkowo znowu wcisnalem L1 - oczywiscie lampa przepadla :ragus:

Opublikowano

Na koniu, w jukach powinna być lampa na bank.