Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Najważniejsza premiera w tym roku dla mnie. Obok Pajęczaka. 

Niesamowite co ten R* potrafi. Czekam mocno bo lepsze klimaty niz wyswiechtane metropolia, autka itd. Długo dlubia przy swoich grach ale jak juz wyjdzie to padam za kazdym razem. Hajpik rośnie a czekac trzeba. :dafuq:

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

@Shankor

Niech koń zdecyduje

eXW8onT.gif

Edytowane przez chris85

Opublikowano
6 minut temu, Pupcio napisał:

Piękny DOWNGORAD :)

Pewnie przez noc rozkradli

Opublikowano

comment_OM7bPsjHuCqMf1L1YJIhGhqQUqDOGDsf

Opublikowano

"dziękujemy konsolowcom za testowanie wersji beta" 

2f7.jpg

Opublikowano

jesli multi bedzie bardzo przychodowe i popularne to wierze w wersje na pc

ale nie bedzie wiec nie wierzę

Opublikowano

r4eMi3F.jpg

Nawet mały frajer Jack jest.

Opublikowano

Jestem ciekawy jak rozwiążą występowanie guwniaków w czasie gameplayu, bo nie wierze że zwyrole z R* posuną się do mordowania dzieci 

Opublikowano
4 minuty temu, kermit napisał:

jesli multi bedzie bardzo przychodowe i popularne to wierze w wersje na pc

Nie no wyjdzie na PC, a pozniej jeszcze wersja na next geny

1 minutę temu, Pupcio napisał:

Jestem ciekawy jak rozwiążą występowanie guwniaków w czasie gameplayu, bo nie wierze że zwyrole z R* posuną się do mordowania dzieci 

Raczej nie będziesz mógł zabić dziecka, w tym wywiadzie już mówili coś co sugeruje takie zakazy 

Cytat

R* doesn't want to call the world of Red Dead Redemption 2 a sandbox. Because in a sandbox, you can do whatever you want. Sure, R* wants to give you a lot of freedom, in their Open World you can do whatever you want, but only as long as it makes sense for Arthur, his story and the world itself. Nothing should break the immersion.

Może będzie jak w gierce Scarface, że Tony mówil, że nie zabija ludzi, których na to nei zasłuzyli xD

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

W gta tez nie było, po prostu nie będzie, dzieciaki są w szkole, o za tą nieprzekraczalną teksturą, tyle.

Opublikowano
15 minut temu, Pupcio napisał:

Pewnie tak samo jak zrobili to w AC Orgins.  

Opublikowano

W ogole te obesranstwo z dziecmi mnie smieszy. Tak samo bym rozjezdzal, palił i ciął mieczem jak innych npctów. Wielkie halo. To nadal tylko gra. :reggie:

Opublikowano

A karły tniesz? czy jednak żal?

Opublikowano

Nom, dawno nic lepszego w temacie gierek nie widziałem. Tzn DOOM Eternal też robi - jak najbardziej, ale RDR2 to jakiś ebany kosmos.
Ta gra starczy za wszystkie inne tytuły - mnogość aktywności i ten cudownie żywy świat spowodują, że będzie się tam można zatracić na długie miesiące :)

Opublikowano

ja już oglądałem ten gameplay kilkanaście razy, i w zasadzie co jestem przy kompie puszczam go na nowo (i trailery )xd

plus dogłębne analizy ze znajomymi, miny ludzi niewtajemniczonych bezcenne P

Edytowane przez Słupek

Opublikowano

Straciłem ochote na wszystkie gierki po tym gameplayu. Kurłaaaa jeszcze 3 miesiące :nosacz2:

Opublikowano

Dogłębne analizy gierki AAA, co tam rozkminiacie? Czy samo będzie się strzelać czy wiedźmiński wzrok będzie nie nadużywany?

Opublikowano

38825271_1938937119503852_40716186500317

Rock Star put more detail and effort into a pair of horses balls in Red Dead Redemption than EA allowed Bioware to put into the character faces in Mass Effect Andromeda.
~Kirby

:kaz: