Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 3 tys.
  • Wyświetleń 442,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano
  • Autor

zawsze na widok shovel knighta wpadam w pewien rodzaj ekscytacji :banderas: kocham te gre, bedziesz sie bawil przeswietnie! 

Opublikowano

I znowu sie zaczyna cyfra vs pudelko bitwa

To chyba dawno wyjaśnione. Jak ktoś kupuje i sprzedaje to jasne, że pudła. Jak ktoś lubi kolekcjonować pudełka to też sprawa oczywista. A jak ktoś woli wygodę i nie chce mu się płytami machać to też bierze to co ma brać. Przecież nie będę przekonywał miłośnika fapowania do płytek żeby brał cyfrę i odwrotnie. Zadałem tylko pytanie o sens kolekcjonowania gier obecnej lub zeszłej generacji. Przecież taki premierowy Wiedźmin czy Final Fantasy XV to teraz totalnie inne, lepsze gry. A sama wartość kolekcjonerska standardowych wydań jest zerowa

Opublikowano

Nie jestem majętnym człowiekiem i nie kupuję gier na premierę. Zwłaszcza na PS4/Xboxa. Ostatnią premierową grą był BotW, a wcześniej chyba SMG2

Opublikowano

To chyba dawno wyjaśnione. Jak ktoś kupuje i sprzedaje to jasne, że pudła. Jak ktoś lubi kolekcjonować pudełka to też sprawa oczywista. A jak ktoś woli wygodę i nie chce mu się płytami machać to też bierze to co ma brać. Przecież nie będę przekonywał miłośnika fapowania do płytek żeby brał cyfrę i odwrotnie. Zadałem tylko pytanie o sens kolekcjonowania gier obecnej lub zeszłej generacji. Przecież taki premierowy Wiedźmin czy Final Fantasy XV to teraz totalnie inne, lepsze gry. A sama wartość kolekcjonerska standardowych wydań jest zerowa

Tak samo jak nie ma sensu kolekcjonowania gier zeszłych generacji wstecz - cartridge padają przez bitrot, a płyty sprzed 20-30 lat powoli są przeżerane przez discrot. To samo tyczy się filmów, vinyli, płyt z muzyką, książek, praktycznie wszystkiego - nic nie jest stałe, a my również wiecznie żyć nie będziemy.

Opublikowano

No to po to kupuje się kompletne wydania GOTY jak np Wiedzmina. A ja nie kolekcjonuje dla wartosci żeby potem to rosło w kase itp tylko mam bo sprawia mi radość trzymanie rzeczy, które lubie. Tak samo jak muzykę kupuje na winylu, ksiązkę w papierze, ziny to też papiery to nie odstaje od tego patternu w przypadku gier również. 

No i dupa boli mniej jak kupisz na premiere gre za 200zł i ją spylisz jak nie będzie fajna. Cyfrówki owszem wygodne (taka Forza Horizon 3, Fifa na dysku to zbawienie nie chciałoby mi się żonglować płytami) mam kupe indyków na dysku i biorę co chwile na promocjach coś (ostatnio The Witness, Mother Russia Bleeds, Viriginie, Enter the Gungeon i coś tam jeszcze) ale nie mam spiny żeby pudełkowego premierowego Wiedzmina wymieniać na cyfrowego bo i tak już grę skonczyłem i leży sobie na pólce obok retailowych wydań DLC z kartami. 

Opublikowano

Jeżeli ma Ci to cieszyć oko, to jasne, ma to jak najbardziej sens :)

Opublikowano

Promocja na XBL i kilka zacnych cyfrówek wpadło do "kolekcji":

CTwXz3A.jpg

F7liVHe.jpg

Fxo1SAh.jpg

Opublikowano

Ile za condemned?

Opublikowano

Była

Opublikowano

Nie mam Golda od kilku miesiecy wiec Bayo mnie ominęło, a gierki po 17.50zł.

Opublikowano
  • Autor

LMSIPHr.png

Cały dzień się męczyłem, żeby to kupić, dopiero na konsoli Kaz mi pozwolił :gayos: 

Opublikowano

Wersja ultra HD remasterale, czyli najlepsza.

Opublikowano

To jest z tych gier PS2, czy jakaś inna wersja?

To jest natywna gra na PS4, Bazowana na tej ulepszonej wersji PC, która z kolei swoje źródła ma w tej na GameCube'a.

Opublikowano

Tak wklejacie te zakupy cyfrowe a ja co miesiąc kupuje wiele w tamtym miesiący observer, insult simulator czy late shift a to tylko te co pamiętam. 

No ale do tyłu nie będę się cofać. W tym miesiącu na razie wpadły (przepraszam za (pipi)owe wklejanie ale z 4 maili wkleiłem:) ) 2 pierwsze sklep gabena a dwie następne xbox one. 

21463030_1678225448883989_19169982995357

Mały komentarz co do x-com 2. Miałem się wstrzymać bo króliki i bo drogo. Kupiłem przez Destiny 2. Zachęcony hypem forumkowym szukałem przed chwilą materiałów na youtube o destiny 2 is it worth it i trafiłem na pewien materiał który sprzedał mi dlc. BTW w x-com 2 mamy warlocka z destiny :D

Także dziękuję destiny za pogranie w dodatek do x-coma mam nadzieję że wart swojej ceny :)

Opublikowano

Blanti a jak sie cofa do przodu?