Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
66. Prey 24.03.2018 59,00
65. Sleeping Dogs™ Definitive Edition 24.03.2018 18,75

18 zeta SD, może w końcu ogram, a o Preyu sporo dobrego się naczytałem. 

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Miałem czekać na boxa, ale nie wiem czy się doczekam. Za 25zł żal było nie sprawdzić :obama: Zobaczymy czy gierka ma start do The End is Nigh.

HAkDnmu.jpg?1

Edytowane przez sprite

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

yUkfvmD.jpg

EDIT:

Kolejne zakupy:

5u0eERB.jpg

IbQYESE.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

@Ins Table Tenis jest w bc?

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No ładnie, ja raczej za cyfrę nie wydam 250 zeta. Tyle mogę wydać za jakieś fikuśne pudełko w steelbooku.

Opublikowano

Powrót po latach  :banderas:  :obama:    :shotgun:

Yzwfoon.jpg

Opublikowano
44 minuty temu, grzybiarz napisał:

No ładnie, ja raczej za cyfrę nie wydam 250 zeta. Tyle mogę wydać za jakieś fikuśne pudełko w steelbooku.

To tak żeby nie kusilo sprzedać po przejściu 

Opublikowano

Zakup z zeszłego tygodnia, zapomniałem wrzucić :lapka:

jVwWcsQ.jpg

Do backloga. Jedyne Anczarted, w które nie dane mi było zagrać. W tej cenie chyba było warto, nawet jeśli wrażenia będą takie se. Acz mam nadzieję pozytywnie się zaskoczyć. :) 

Opublikowano

b7fdc28adc3eef5ed0ae907fffdd0303.jpg

Drugi raz tym razem cyfroweczka

Opublikowano

Ostatnie zakupy z trzech ostatnich miechów:

Overcooked Special Edition

34gr2ty.jpg

KAMIKO

2mo9lk8.jpg

SNAKE PASS (nareszcie dobra promocyja to grzech nie wziąć). 

2a83inl.jpg

Opublikowano

Syte zakupy. Super cena za Aliena (33zł) i Dooma (39zł). Tylko ten indyk dla siostry 84zł, trochę zabolałoWUy8cY4_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Opublikowano

LWyV6M1.jpg

nie było jakoś wcześniej okazji więc wrzucam teraz :lapka: 

Opublikowano

Wpadła moja TRZECIA gra na Nintendo Switch. Lody zostały przełamane, teraz może pójdzie z górki. :yakubu:

No a sama gra? Sztos niby jakiś. :dunno:

yEe7RSz.jpg

Opublikowano

Wszystko kupujecie za tzn. kasę z karty? Nie ma obaw związanych z zapisywanie danych kart płatniczych? 

Opublikowano

A jak w sklepie płacisz kartą, to też masz obawy związane z zapisywaniem danych kart płatniczych? :)

Większe ryzyko, że Cię ktoś okradnie masz w sklepie/lokalu (wystarczy lekko zmodyfikowany terminal, ewentualnie obciążenie większą kwotą). A jak masz płatności zbliżeniowe, to i w autobusie można Cię 'zeskanować'.

Opublikowano
10 godzin temu, OsciBosci napisał:

Wszystko kupujecie za tzn. kasę z karty? Nie ma obaw związanych z zapisywanie danych kart płatniczych? 

Kartą ale raczej nie trzymam danych na stałe. Dodaję do portfela jak chcę coś kupić i usuwam kartę.

Opublikowano

@mozi to nie ma znaczenia, tylko sobie stwarzasz dodatkową robotę. Kiedyś też tak robiłem, ale gdzieś wyczytałem, że w przypadku zhackowania, to nie ma żadnego znaczenia, czy Ty usunąłeś te dane, czy nie.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

@grzybiarz serio? Wydawało mi się że jak włamią się i zciągną dane to te na dany moment. Well pozostaje trzymać na rachunku podpiętym pod kartę mniej kasy :>