Skocz do zawartości

Cyfrowe zakupy growe!

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 419 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Chyba mnie pojebało, ale to w końcu DB        

• Małe podsumowanie świątecznej wyprzedaży na PSN + obecnej. Całkiem fajne te promocje były.   No, jeszcze trzy gierki są z vouchera dorzucanego do PSTV.

• A weźmy nawet i 2500 zł, co jest medianą zarobków bodajże z tych danych GUS-u, które biorą tylko zarobki z firm powyżej iluśtam pracowników, więc są ch,uja warte no ale dobra. Przecież to są zarobki,

Opublikowano

Kupiłem 3 miesiące temu i zupełnie zapomniałem o tej perełce. Zawsze chciałem ograć ten tytuł ale tylko trójkę dorwałem za czasów PS2. Dziś nadrabiam zaległość z 2001 roku. 

Screenshot-20200117-114914.png

Opublikowano

aJC35Gh.jpg

ale bedzie kamehamehamowane :banderas:

ps jebać oled

Opublikowano

Jakby co to wieczorkiem w weekendy mogę strzelić parę walk online.

Opublikowano

narazie to ledwo wygrywam z ai na poziomie 30/100 więc może jednak zanim dam się ośmieszyć online, trochę potrenuje i doedukuje na yt :ragus:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pre-order, odważnie.

Opublikowano

Ja też czekam na opinie, a później kluczyk wpadnie gdzieś jak będzie ok.

Opublikowano

Na co tu czekać? Bigger, better, more badass.

Opublikowano
Godzinę temu, Rozi napisał:

Pre-order, odważnie

W sumie nie do końca wiem czemu, ale jestem wewnętrznie spokojny akurat o tę gierkę :lapka:

@ireniqs Z tego co się orientowałem, kluczyki będą chyba tylko na biedacki launcher Bethesdy, gdzie nie ma nawet tak elementarnych funkcji jak mierzenie czasu gry czy achiewmenty. No ale gdyby nie to, że zostało mi trochę grosza w steamowym portfelu na zbicie ceny, to też bym polował gdzie indziej

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

ehh gdzie te czasy że był stresik 'czy ultima/muve/konsoleigry wyśle w czwartek żeby było na piątek?' i potem czatowanie w oknie na kuriera, albo kilometrowa kolejka przed paczkomatem przy premierze gta v

Opublikowano

@Frantik@Bzduras

Nikt mnie nie goni z tym zakupem, wpadnie i tak wersja cyfrowa, więc czy zakupię teraz, czy w dniu premiery, na to samo wyjdzie. :cool:

Edytowane przez ireniqs

Opublikowano

No zobaczymy. Jedynka mi się nawet podobała, ale jej nie przeszedłem. Dwójka ma dość różne opinie.

Opublikowano
4 godziny temu, Figaro napisał:

Poprawie cie, jedna z najlepszych gier generacji czeka na plycie od roku.

Szczególnie z tym zayebistym systemem trafień. XD 

Edytowane przez suteq

Opublikowano
28 minut temu, suteq napisał:

Szczególnie z tym zayebistym systemem trafień. XD 

Oj, ktoś tu nie dał rady :usmiech:

Opublikowano

Skończyłem jedynkę i dwójkę więc ciągnij wafla. :cool: :lapka: 

Opublikowano

Mafia do backloga i Metro tam, gdzie od początku być powinno :lapka:f5a02e87abdc4c0369b8fa5c81c60f6f.jpg

Opublikowano

No ostatnio nie kupuję gier na premierę. Tutaj o tyle zabawna sytuacja że kupiłem już kiedyś 7 lat temu epizod 1 na pc xD. Czuję że może być goty 2020

5r3qpPR.jpg

Obiecuję skrobnąć recenzję po ograniu całości

Spoiler

lDqtsZQ.jpg?1

Opublikowano

y5TznpF.jpg

Jedynkę i dwójkę sobie darowałem, ale przenośnego trzeciego Devila trzeba było zakupić :) Mogliby jeszcze przeportować czwóreczkę.