Opublikowano 25 marca 20187 l 66. Prey 24.03.2018 59,00 – 65. Sleeping Dogs™ Definitive Edition 24.03.2018 18,75 – 18 zeta SD, może w końcu ogram, a o Preyu sporo dobrego się naczytałem.
Opublikowano 25 marca 20187 l Miałem czekać na boxa, ale nie wiem czy się doczekam. Za 25zł żal było nie sprawdzić Zobaczymy czy gierka ma start do The End is Nigh. Edytowane 25 marca 20187 l przez sprite
Opublikowano 26 marca 20187 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. EDIT: Kolejne zakupy: Edytowane 27 marca 20187 l przez Ins
Opublikowano 27 marca 20187 l Podobno dobre gierki, więc chętnie wysupłam dla twórców mniej więcej cenę śniadania dla dwóch za obie produkcje.
Opublikowano 28 marca 20187 l No ładnie, ja raczej za cyfrę nie wydam 250 zeta. Tyle mogę wydać za jakieś fikuśne pudełko w steelbooku.
Opublikowano 28 marca 20187 l 44 minuty temu, grzybiarz napisał: No ładnie, ja raczej za cyfrę nie wydam 250 zeta. Tyle mogę wydać za jakieś fikuśne pudełko w steelbooku. To tak żeby nie kusilo sprzedać po przejściu
Opublikowano 28 marca 20187 l Zakup z zeszłego tygodnia, zapomniałem wrzucić Do backloga. Jedyne Anczarted, w które nie dane mi było zagrać. W tej cenie chyba było warto, nawet jeśli wrażenia będą takie se. Acz mam nadzieję pozytywnie się zaskoczyć.
Opublikowano 1 kwietnia 20187 l Ostatnie zakupy z trzech ostatnich miechów: Overcooked Special Edition KAMIKO SNAKE PASS (nareszcie dobra promocyja to grzech nie wziąć).
Opublikowano 1 kwietnia 20187 l Syte zakupy. Super cena za Aliena (33zł) i Dooma (39zł). Tylko ten indyk dla siostry 84zł, trochę zabolało
Opublikowano 2 kwietnia 20187 l Wpadła moja TRZECIA gra na Nintendo Switch. Lody zostały przełamane, teraz może pójdzie z górki. No a sama gra? Sztos niby jakiś.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l Wszystko kupujecie za tzn. kasę z karty? Nie ma obaw związanych z zapisywanie danych kart płatniczych?
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l A jak w sklepie płacisz kartą, to też masz obawy związane z zapisywaniem danych kart płatniczych? Większe ryzyko, że Cię ktoś okradnie masz w sklepie/lokalu (wystarczy lekko zmodyfikowany terminal, ewentualnie obciążenie większą kwotą). A jak masz płatności zbliżeniowe, to i w autobusie można Cię 'zeskanować'.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l 10 godzin temu, OsciBosci napisał: Wszystko kupujecie za tzn. kasę z karty? Nie ma obaw związanych z zapisywanie danych kart płatniczych? Kartą ale raczej nie trzymam danych na stałe. Dodaję do portfela jak chcę coś kupić i usuwam kartę.
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l @mozi to nie ma znaczenia, tylko sobie stwarzasz dodatkową robotę. Kiedyś też tak robiłem, ale gdzieś wyczytałem, że w przypadku zhackowania, to nie ma żadnego znaczenia, czy Ty usunąłeś te dane, czy nie. Edytowane 5 kwietnia 20187 l przez grzybiarz
Opublikowano 5 kwietnia 20187 l @grzybiarz serio? Wydawało mi się że jak włamią się i zciągną dane to te na dany moment. Well pozostaje trzymać na rachunku podpiętym pod kartę mniej kasy :>