Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Forumkowy Steam Sale, czyli i Ty mozesz zostać extrimowym Mikołajem - odcinek drugi, powrót Mikołaja

Featured Replies

Opublikowano

@ Rayos,

Ja mam mega dużą tolerancję na technikalia ale ta gra działała strasznie. Dropy były przy wiekszych zadymach na tyle duze ze nie dało sie komfortowo celować co psuło zabawę i irytowało. Jedna z bardzo nielicznych gier które pomimo tego że mi się podobały to nie ukonczyłem bo wersja techniczna obrzydziła wszystko.

• Odpowiedzi 823
  • Wyświetleń 47,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Misiaczki moje.   Słowem wstępu i podsumowania, chciałbym Wam powiedzieć, że okres między 22 grudnia a 2 stycznia był jednym z piękniejszych okresów w moim marnym życiu. Gdy postanowiłem napisać tem

• Przestaniecie robic mętlik z super imprezy?   Porzadki na wishliscie? Pisanie wiadomosci? Termin dania prezentu? Moze jeszcze dowód nadania i polecony priorytet.   Nie ingerujmy w wishlist bo nie

• Piję sobie rano kawę, spóźniając się do pracy jak zwykle, gdy wtem, niespodziewanie, Blantman rozpie*dala system:     :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:

Opublikowano
  • Autor

to musze chyba w takim raize kupic kiedys wersje na X360 i zobaczyć jak tam się gra ;) 

Opublikowano

Nooo, Panowie. Widzę, że przednia inicjatywa.

Chyba czas coś dodać do swojej listy życzeń i przystąpić do zabawy za rok :-)

Jest potencjał i masa frajdy.

Opublikowano

Eh ja nie wiem jak mozna byc tak za(pipi)istym jak ludzie z forumka :obama:

oxen.png

Do tego ten subtelny punch w sonowskie mordy. Klasa Panie Blantman!

Opublikowano

Blantman dziś jest mikołajem :santa:  Dzięki, oczywiście pisze się na co-opa!  :lapka:

tb3Opy5.png

Opublikowano

CO TU SIE ODJANIEPAWLA TO JA NIE WIEM :obama: :obama: :obama:

ugvho8N.png

iqaMOnV.png

Gacie pełne, zawał murowany, trzeba zamkna temat zanim beda ofiary smiertelne :obama: :obama:

Nie wiem co powiedziec, dziekuje, ale swieta :banderas:

Opublikowano

Super Sports Challange :obama: polecam każdemu kto za dzieciaka jarał sie grami z Kunio Kunem.

Opublikowano

OvIEPJP.jpg

:banderas:

Velsu w jakimś amoku normalnie. :D Dzięki śliczne! :rose:

Opublikowano

co tu się dzisiaj odje,bało O____O

mLApp5E.png

tqASPdf.png

i druga bomba od Veliusa *___*

G6Rrji8.png

jesteście najlepsi, forumku :wub:

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

A ja dostałem e-maila, że mam się zgłosić do ćwiczeń... nie no, po prostu Velius wysłał Strike Suit Infinity :lapka:

Opublikowano

A już miałem iść spać :banderas:

467f141ad52b81599efd38c8f4610790.jpg

Opublikowano

Użytkownik pawelgr5 dorzucił wczoraj do pieca :banderas::obama:

2q0qezp.jpg

Jeszcze raz bardzo dziękuję wszystkim Mikołajom, zrobiliście mi święta w tym roku <3

Opublikowano

Choć niestety nie zadeklarowałem udziału w zabawie, szalony mikołaj dopadł także i mnie:

k7NWW7x.jpg

Velius w swej szczodrości dostarczył See No Evil, a bonusowo także kodzik na The Cursed Crusade, który pozwoliłem sobie zakryć. Nie spodziewałem się, że zostanę obdarowany, ale otrzymałem kolejny dowód na to, że nie ma to jak Święta z forumkiem. :D

Opublikowano

Co za człowiek, co za charakter, co za temperament, co za Velius!!!

dP6m8uul.jpg

Wracam z córką ze spaceru, odpalam internety a tam prezent!!

Dzięki wielkie Velius! Przegapiłem zapisy na tą edycję, ale super Mikołaj i tak czuwa!! Za rok się bawię z Wami oficjalnie :))

Mega, dopiero co dodałem grę do listy życzeń a tu już dostaję ją na prezent. Dzięki jeszcze raz! :obama:

Opublikowano

Obecnie to takie tu szalenstwo odchodzi ze chyba wszystko jedno kto sie zapisywal a kto nie :newell:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Czlowiek zjadl rodzinny obiad, wraca na kompa rozeslac jeszcze jakies prezenty a tu na niego czeka niespodzienka :banderas:

1MwhqDr.png

Swieta juz dobiegaja konca wiec nie spodziewalem sie juz prezentów a tu Paliodor chcial sie zrewanzowac i sprawil mi ogromna radosc chinska gierka :obama:

Dziekuje!

Opublikowano

I kolejna mega bomba zza krzaka :obama:

xGymBUd.png

Dziekuje, tone w prezentach, w tym roku chyba musze poswiecic 100% czasu na ogranie wszystkiego :banderas:

Opublikowano

Rayos drugiego dnia świąt dostarcza. A myślałem, że mikołaj już odfrunął do Laponi :santa: :santa: :santa:

tumblr_oisv2boucE1vrcbv0o1_1280.jpg

Opublikowano
  • Autor

Sprzedaję sobie karty, żeby mieć trochę pieniążków na gifty, a tu zza winkla papież zagaja czy chcę wpierd... tzn czy chcę grę :obama:

Dzięki wielkie, słyszałem wiele dobrego o tej grze, ale będzie granie :banderas:

WVTmzvH.png