Opublikowano 14 czerwca 20195 l Kiedy tylko pomyślę jakie to będą wieczory kiedy dostanę tą grę w swoje łapska .... Ehhh singiel .... multi z dobrą ekipą ... żyć nie umierać... A ta gorączka na tydzień przed premierą to chyba wysadzi mi jądra przez uszy.
Opublikowano 22 czerwca 20195 l https://www.eurogamer.pl/articles/2019-06-22-the-last-of-us-2-premiera-14-lutego-2020-roku-nieoficjalne-informacje
Opublikowano 22 czerwca 20195 l No super. Tylko jak sobie pomyślę ile to jeszcze czasu ... ehhh... można się wykończyć :]
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Walentynki? Jakoś po ostatnim trailerze/gameplayu dziwnie mi to pasuje - spoko data, żona będzie patrzyła jak romantycznie przecinam tętnice różnych zwyroli
Opublikowano 22 czerwca 20195 l Hmm, lutowa data coraz pewniejsza, ale jak sprawdzone jest to źródło?
Opublikowano 5 lipca 20195 l Osoba, która pisała o listopadowej premierze Death Stranding kilka tygodni przed ujawnieniem daty, teraz informuje, że TLoU 2 pojawi się w lutym. Chyba już trzeci przeciek mówiący o tym miesiącu. Do sprzedaży trafią cztery wersję gry, standardowa, specjalna, kolekcjonerska i edycja Ellie.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Kurde, nie moge wyszukac zadnej gry w zadnym trybie online. Czy juz nikt w to nie gra?
Opublikowano 24 lipca 20195 l 10 godzin temu, smallv86 napisał: Kurde, nie moge wyszukac zadnej gry w zadnym trybie online. Czy juz nikt w to nie gra? Gram w miarę systematycznie, ostatni raz dwa dni temu, zero problemów z wyszukiwaniem graczy, trwa to zazwyczaj około 10-20 sekund.
Opublikowano 24 lipca 20195 l 10 godzin temu, smallv86 napisał: Kurde, nie moge wyszukac zadnej gry w zadnym trybie online. Czy juz nikt w to nie gra? 16 minut temu, YETI napisał: Gram w miarę systematycznie, ostatni raz dwa dni temu, zero problemów z wyszukiwaniem graczy, trwa to zazwyczaj około 10-20 sekund.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Nowy gameplay był pokazywany na "Gamestop Managers Show". Mam nadzieję, że na outbreak day (26.09) doczekamy się chociaż jakiegoś teasera, a nie znowu tylko jakiś darmowy motyw. Edytowane 27 sierpnia 20195 l przez MBeniek
Opublikowano 5 września 20195 l W sumie nie muszą już niczego pokazywać ale bardzo chciałbym jeszcze zobaczyć zarażonych w akcji. Minęło kilka lat i na bank pojawia się nowe mutacje.
Opublikowano 9 września 20195 l Koniec reakcji na dziś, ale serduszkuję mocno ten OST. Jedynka również pięknie dostarczyła, zwłaszcza jeśli chodzi o instrumenty strunowe.
Opublikowano 9 września 20195 l No nie powiem, zaskoczenie, sądzielem że dopiero po premierze Death Stranding, Sony ruszy z całą machiną hajpu. Mam nadziehe, że nie zabraknie prezentacji multiplayera. PS. Insajderskie info. This isn't the only Sony event that week. Edytowane 9 września 20195 l przez YETI
Opublikowano 10 września 20195 l To jest pokaz dla prasy, więc pewnie najpierw będzie tekst pisany od pismakow, co oni tam widzieli, a po jakimś czasie wideo. Tak mi się wydaje.
Opublikowano 10 września 20195 l 2 dni później jest Outbreak Day więc to byłby idealny moment żeby zaprezentować już światu to co zobaczą dziennikarze i oby wraz z datą premiery, najlepiej wyznaczona na luty.