Opublikowano 4 grudnia 20177 l Autor Ja to mam nadzieje ze kiedyś dowiem się wreszcie (spoilery z xcx) Czemu Mimeosomes z ludzką wiedzą i wspomnieniami istnieją kiedy kapsuły potrzymujace życie są zniszczone, czemu wszyscy na Mirze się dogaduja w jednym języku, czym tak naprawde jest ta planeta i kim do hoia wafla jest Black Knight
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Autor Wyjdzie remaster, będziesz recenzowal dla ppe i pewnie i Ciebie zainteresuje A tak to wiem ze nie grałeś nawet.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l No żałuję że nie dałem szansy, pogralem dosłownie godzinę, dwie i wróciłem do trzeciego wiedźmina
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Jednej rzeczy mi brakuje z xeno x -Latanie po mapie. Nosz ten niemrawy skok to za mało :). Poza tym w każdym aspekcie ta gra jest lepsza.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Ja wiem, że tutoriale nie są w tej grze najlepsze, ale niektórym ta obecna generacja samograjów powyżerała chyba mózgi xd
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Taki mały tip dla nowych graczy wyjadaczy: Co tam też się dzieje ciekawego w tym prawym górnym rogu? Spoiler A mogli chociaż ludzie odpowiedzialni za interfejs porobić głupie strzałeczki. Na początku jest z tym niezły mindfuck, ale nawet bez samouczków idzie do tego dotrzeć.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Kurna, wreszcie gram, i jest tak Ależ ta gra ma MOC przyciągania, normalnie oderwać się nie można. Trzy godziny pękły, konsolka się ładuje, a człowiek by już znowu zanurkował w ten cudowny świat, aby poczuć wypaśny smak przygody. Co do jakości. W wariancie dok, gra pokazuje jak jest piękna. W wariancie portable, już nie koniecznie. Nie jest jednak tak tragicznie jak myślałem że będzie - te wszystkie straszenia lwiej cześć ludzi, jaka to niby zjehbana jakość itp. A teraz,......no cóż, nie pozostało nic innego jak grać i świetnie się przy tym bawić - nawet w opcji przenośnej Jednocześnie mam nadzieje, że przy kolejnym projekcie Monolithsoft dostarczy jakość, która będzie widoczna nie tylko w doku, ale i przenośnie nie trzeba będzie mrużyć oczu. Edytowane 4 grudnia 20177 l przez kazuyoshi
Opublikowano 4 grudnia 20177 l z analizy DF: In portal mode, that’s where an adaptive resolution is in place. Digital Foundry encountered resolutions of 552p, 432p, and even 368p. Unfortunately, it doesn’t come close to 720p, and Xenoblade Chronicles 2 has a strong sharpening filter that can make things messier. Digital Foundry says the game has the worst portable image quality of any Switch game they’ve seen to date.
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Niebezpiecznie blisko rozdziałki z 3dsa, no tragedia. 35h wbite od piątku, FENOMENALNA ta gra jest, nawet mimo kilku wkurzających elementów. Po dzisiejszym graniu 3 słowa - Our Own War
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Mówilem ze wyglada jak 3DS. Troche sie pobawilem i stwierdzam ze najwiecej problemów istnieje gdy ruszymy kamere i damy ja troche dalej, gra sie gubi, czesc gry rozmazana, czesc same piksele, niekiedy nie wiadomo co jest słupem a co postacia. Na defaultowej kamerce jest znacznie lepiej i gra "stabilniej" wyswietla grafike, tak wiec warto po przesiadce na handheld mode wcisnac ZL + prawa gałka zeby zresetować. I tak bedzie wyglada slabo ale przynajmniej nie bedzie az takich jaj. A gra jak pisze Kinoji, warta nawet kilku świeczek
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Autor Za mało gry przyjacielu? Proszę bardzo -Merc Group i dziesiątki misji dla naszych bladeow
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Autor Jak to jest z tymi core crystals - z common, rare czy legendary można takie same blejdy zgarnąć tylko ze % szans jest inny?
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Tak, chyba poza takimi SPECJALNYMI core crystals, jak taki jeden drogi w sklepie. Tak przynajmniej domniemam sobie. Ja z common'a dostalem 2x rare, a z rare nic xd Edytowane 4 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Autor A jak są jeszcze te pod-cores które można wybrać max 5 to na hói to?
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Wydaje mi sie ze wplywaja na to jakiego elementu bedzie Blade. Zauwaz ze koło kryształu jak go Rex czy kto tam trzyma w ręce lataja takie paski różnych elementów, im wiecej zwiekszam dany atrybut tym mocniejszy sie robi pasek elementu (np Bravery - Fire i Water/Ice chyba), Justice Light i Dark itp. Oczywiscie to zwieksza SZANSE a nie gwarantuje. Przyda sie pewnie pozniej jak bedziesz np mial wszystkie rare blade z danego elementu i polujesz na inne. Na 4 próby jak ładowalem Justice to dostalem 3 razy Blade wlasnie z tych elementów (Dark) a raz Fire. Edytowane 4 grudnia 20177 l przez Velius
Opublikowano 4 grudnia 20177 l Autor No ale to jest dobre pytanie - czy unikatowy blade może wypaść ten sam parę razy ale raz healer raz tank? Czy predefiniowane mają klasy i statystyki? Raz wypadł i juz nie wypadnie znowu?
Opublikowano 4 grudnia 20177 l To chyba pytanie do Rayosa, ja dopiero chapter 3 wiec tutaj nie wiem, ale MYSLE ze pewnie unikatowy Blade wystepuje tylko raz i ma z góry narzucona klase.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 6 godzin temu, XM. napisał: A jak są jeszcze te pod-cores które można wybrać max 5 to na hói to? Velius dobrze mówi, ale doprecyzuję. W drzewkach skilli blade'ów niektóre mają w opisie umiejętności (w prawym górnym rogu) tekst "Idea" i małą ikonkę jednej z tych czterech cech - justice itd. Ładując boostery zwiększa się szansa, że blade, który wypadnie będzie miał więcej skilli danego typu, co z kolei później pomoże rexowi podbić daną cechę. No i tak jak mówi Velius, dark ma widocznie cechę justice, stąd takie a nie inne blade'y robił
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Unikatowe są.... No unikatowe. Mają ustaloną klasę i żywioł,unikalny głos, wygląd itd itp. nie powtarzają się
Opublikowano 5 grudnia 20177 l U was też jest zepsuty licznik godzin? Pokazuje mi ponad 30h, a aż takim zdrowymwariatem nie jestem. Chyba zlicza jak uśpię konsolę, ale nie wchodząc wcześniej do dasha.
Opublikowano 5 grudnia 20177 l 3 minuty temu, ragus napisał: U was też jest zepsuty licznik godzin? Pokazuje mi ponad 30h, a aż takim zdrowymwariatem nie jestem. Chyba zlicza jak uśpię konsolę, ale nie wchodząc wcześniej do dasha. tak, narzekałem na to zaraz po rozpoczęciu gry. zlicza w jakiś dziki sposób, nawet wtedy kiedy wyjdziesz do dasha i uśpisz konsolę, choć nie zawsze, nie ogarnąłem do końca kiedy liczy a kiedy nie, jednak po tym jak mi doliczyło prawie 24h zacząłem po prostu grę wyłączać całkiem po zakończeniu rozgrywki. Obecnie licznik mi pokazuje ~90 a konsola 65+
Opublikowano 5 grudnia 20177 l Autor Ja mam 25h, i chyba liczy dobrze tylko ze ja to zawsze wyłączam grę i konsole a nie usypiam.