Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

na reddicie r/destinynthegame/ w odpowiednim temacie fanatycy destiny wrzucaja kolejne kopie jakby ktoś chcial obejrzec. 13 minut, pierwszy gameplay z open worlda, bardzo dużo nowych informacji jak się uważnie obejrzy (analizki już na reddicie). wyciek z NASZEGO ppe, POLACY PRZEJMUJEMY TEN TEMAT OOO :fsg:

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 264 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przesadzacie z tymi setkami godzin, po prostu chodzi o wyśrodkowanie tego a nie (pipi)a przegięcie w jedną lub w drugą stronę. W jedynce poszli za bardzo w stronę grindu a teraz jest znowu za łatwo. C

• Mamy to :)      

• Hmmm... po miesiącu grania, zmarnowaniu 63 godzin (według wastedondestiny.com) dotarłem wczoraj do max lighta (335) na jednej postaci. Poznałem fabułę, strajki, a w raid próbowałem zagrać 2 razy, ale

Opublikowano

Nie spodziewał bym się tańszych opcji . Chyba ze nakład się wyczerpie tak jak crash i będzie drożej hahaha

Opublikowano
  • Autor

gdzieś taniej niż za 229zł dostane zwykłą edycję?

Zwykłą edycję? Zawiodłem się (nie pierwszy raz zresztą).

PS. Będą trzecie subklasy. Hunter uratowany.

Edytowane przez wrog

Opublikowano
  • Autor

Będą, ale podobno dokładnie te z TTK.

No całkowicie nowych na razie chyba nikt się nie spodziewał.

Opublikowano

W jakich sklepach zamawiacie? Bo ja widzę na razie ceny 270zł.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Na brytyjskim Amazonie jest promka i Destiny 2 można dostać w bardzo dobrej cenie przy użyciu kodu. Obczajcie sobie.

Opublikowano

3 razy tyle dojdzie w dodatkach for sure.

Opublikowano

Tylko 14 trofeów?

Same srebrne i zlote, suma pkt sie zgadza.

Ciekawe spoilery w trofeach. Ponizej spekulacje o tym co moze byc w raidzie i cos jeszcze ;)

tytul raidu leviathan. Nazwa pojawila sie w lo.re Destiny 1, ale glowna teoria jest taka ze leviathan to wielki zjadacz planet nalezacy do Cabali ktory wyglada tak: incredible-destiny-2-concept-art.jpg.opt:obama:

Plus jedno z trofeow mowi o 'emissary from beyond' i ma w rogu znaczek IX a wiec pewnie wraca w jakiejs formie Xur (zapewne nie w takiej jak w 1 bo trofeum zlote)

PS: Luke Smith mial oba loga trofeow na bluzach na revealu: luke-smith-destiny-2-hoodies.png

https://i.imgur.com/v5gSNPS.gifv

Edytowane przez froncz piotrewski

Opublikowano

Jak dla mnie spolszczenie mega !! :D Będą leciały teksty typu:

- Rozj***łem go ostatnim tańcem :D:D

Opublikowano

Prolog na PC ogarnięty, przed spaniem pewnie jeszcze coś sobie pyknę. Na myszce jest cholernie łatwo z AI, ta gra nie była do tego stworzona. Ale 60fps bardzo robi, oj robi.