Opublikowano 24 sierpnia 20177 l na reddicie r/destinynthegame/ w odpowiednim temacie fanatycy destiny wrzucaja kolejne kopie jakby ktoś chcial obejrzec. 13 minut, pierwszy gameplay z open worlda, bardzo dużo nowych informacji jak się uważnie obejrzy (analizki już na reddicie). wyciek z NASZEGO ppe, POLACY PRZEJMUJEMY TEN TEMAT OOO
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Embargo zeszło, jest sporo materiałów z EDZ normalnie dostępnych już: https://youtu.be/kYRbh5nW-BM
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l No ja wyłączyłem w trakcie bo mnie skręca... Jeszcze tylko 2 tygodnie!
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Nie spodziewał bym się tańszych opcji . Chyba ze nakład się wyczerpie tak jak crash i będzie drożej hahaha
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Autor gdzieś taniej niż za 229zł dostane zwykłą edycję? Zwykłą edycję? Zawiodłem się (nie pierwszy raz zresztą). PS. Będą trzecie subklasy. Hunter uratowany. Edytowane 24 sierpnia 20177 l przez wrog
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Można tu raczej mówić o dwóch starych (TTK + remaping) i jednej nowej. :)
Opublikowano 24 sierpnia 20177 l Autor Będą, ale podobno dokładnie te z TTK. No całkowicie nowych na razie chyba nikt się nie spodziewał.
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l W jakich sklepach zamawiacie? Bo ja widzę na razie ceny 270zł. Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Jest już update aplikacji companion app do dwójki jeszcze półtorej tygodnia, hngggg
Opublikowano 25 sierpnia 20177 l Na brytyjskim Amazonie jest promka i Destiny 2 można dostać w bardzo dobrej cenie przy użyciu kodu. Obczajcie sobie.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Jakby kogoś interesowało (i jeszcze nie było wrzucane) to tu macie listę trofików:https://psnprofiles.com/trophies/6550-destiny-2 Krótko i na temat, w sumie fajna lista, bez zbędnych udziwnień. Oczywiście później będzie milion pierdół w nadchodzących DLC, ale póki co jest fajnie.
Opublikowano 26 sierpnia 20177 l Tylko 14 trofeów?Same srebrne i zlote, suma pkt sie zgadza. Ciekawe spoilery w trofeach. Ponizej spekulacje o tym co moze byc w raidzie i cos jeszcze ;) tytul raidu leviathan. Nazwa pojawila sie w lo.re Destiny 1, ale glowna teoria jest taka ze leviathan to wielki zjadacz planet nalezacy do Cabali ktory wyglada tak: Plus jedno z trofeow mowi o 'emissary from beyond' i ma w rogu znaczek IX a wiec pewnie wraca w jakiejs formie Xur (zapewne nie w takiej jak w 1 bo trofeum zlote) PS: Luke Smith mial oba loga trofeow na bluzach na revealu: https://i.imgur.com/v5gSNPS.gifv Edytowane 26 sierpnia 20177 l przez froncz piotrewski
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Jak dla mnie spolszczenie mega !! :D Będą leciały teksty typu: - Rozj***łem go ostatnim tańcem :D:D
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l "Broń Boczna", czyli taka zrobiona z boczku. To akurat jest dobrze przetłumaczone.
Opublikowano 28 sierpnia 20177 l Prolog na PC ogarnięty, przed spaniem pewnie jeszcze coś sobie pyknę. Na myszce jest cholernie łatwo z AI, ta gra nie była do tego stworzona. Ale 60fps bardzo robi, oj robi.