Skocz do zawartości

Borderlands 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 203 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tylko bez wyzwisk prosze. Troszke sie jaram trojka. Pre-order na Super zlozony 

• Koorva, nawet skarpetki Tiny Tiny dali  Żonka juz przymierza.

• Za(pipi)ioza Yap! Ja dostałem swoją De Luxe ze steelbookiem rzecz jasna, dodatkowo kaczkę Lilith do kąpieli i obraz do codziennych modlitw     

Opublikowano

Kod na Spooky Heads K9W3T-BJZ59-B9SHB-6B3JT-T9CFF ważny do 5 listopada.

Maliwan Takedown wyląduje 21 Listopada jako stały dodatek z poziomem trudności dopasowanym niby pod 4 osobowe lobby na 50 poziomie, ale jak zawsze wiadomo, że będzie się to robiło solo bez większych problemów.

Na krótkich wstawkach był pokazany Raid Boss, zobaczymy czy tylko z nazwy czy rzeczywiście będzie wyzwaniem.

Opublikowano

I oznaczanie przedmiotów w ekwipunku dopiero z następnym patchu... 

Opublikowano

I tak chooj. Póki nie powiększą banku właściwie nic nie podnoszę z ziemi. Dopiero przy dodatku malivana mają powiększyć do 150.

Opublikowano
Teraz, Farmer napisał:

Dopiero przy dodatku malivana mają powiększyć do 150

A ta wartość to skąd? Bo z tego co wiem to przyglądają się temu i mają powiększyć, ale nie było mowy o ile.

Opublikowano

Gdzieś widziałem jakieś info, że mają z 50 do 100 powiększyć, a potem że do 150. Nie chca cie łocyganić bo nie pamientom kaj żech to widzioł. Jak znojda to wciepna.

Opublikowano

Była mowa, że powiększą o trochę ponad drugie tyle co jest przy maliwanie, ale bez konkretnych cyferek (chyba, ze potem podali).

Opublikowano

Mi na amatorze już gliczuje przy 50, no ale może to jakoś przeprogramują czy coś.

Opublikowano

3 złote klucze, ważne do 4 listopada jakoś do 16: KB5JT-BFRZ9-XTWZ5-93KJB-3RRFT

Opublikowano

Kluczyk ważny jakoś przez godzinę, więc spieszcie się.

CHC3T-SR6HJ-H53CK-BJBB3-9B9WF

Opublikowano

Już masz trochę więcej czasu, bo wydłużyli do 19, więc nie trzeba wpisywać z grobów.

Opublikowano

Chłopaki, z czego dropi się ten Fearmonger? Randomowo z mobów czy jakiegoś określonego bossa. Z góry dzięki za info ;)

Opublikowano

Ważny do 16:00

WHW3B-WHFZT-ZWTW5-JBJJT-RZZSH

Opublikowano

Kolejny kluczyk ważny do 17:00

C9KBJ-6HXHT-9WJKW-BJ33B-SK95C

Opublikowano

Dobrą zmianą będzie też redukcja blastów przy badassach. Przy FFYL nie widać nawet w co walić, taki młyn na ekranie jak za blisko jesteśmy.

Opublikowano

Kluczyk ważny do 17:00

5ZWTT-SZXZ3-SW3W5-33BTT-X5Z3H

Opublikowano

Ważny do 17:00

W95BB-3BZS3-ZCBWC-BJT3B-9BTKS

Opublikowano

Kolejny kluczyk, ważny do 17:00.

CS53B-FBS9J-95TK5-BJTT3-KJKTJ