Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

eShop - małe gry, VC, ciekawe promocje itd.

Featured Replies

Opublikowano

No to brzmi ciekawie, chyba zainwestuje w Tumblseed i oleje na razie NBA Playgrounds.

• Odpowiedzi 3,4 tys.
  • Wyświetleń 416,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Po ile to stoi? 8 dyszek, nie? Ciekawe ile godzin zabawy za te cene.

Opublikowano

puyo puyo, just dance, slipperclips i master blaster - chyba tylko tego z tego co pamietam

Opublikowano

Tak. Snipperclips, Master blaster, just dance, puyo puyo tetris. Na japońskim masz jeszcze demo dragon quest heroes 1&2

Opublikowano

Dzisiaj premierę ma Thumper.

C5xQ1tYVUAU_R5G.jpg

Thumper is a fantastic video game, an extravagant rhythm experience that's also a brutal assault on the senses. It's extremely difficult, painfully so at times, yet we feel the need to persevere, retrying tough stages over and over again.

Thumper is a beautifully dark, unforgiving and utterly fantastic rhythm game, and its sense of menace is only matched by its wonderful playability.

It rocks, so hard, so fast; so let it rumble and tumble you and your Switch for a while, until you're suitably sweated out.

Opublikowano

ta gra wygląda niesamowicie :obama: cieszy bardzo, że na switcha pojawiają się takie indyczki i w takiej jakości, nie odbiegającej od dużych konsol 

Opublikowano

Mam tego Thumpera.

O

MÓJ

BORZE

JAKIE TO JEST DOBRE! Koniecznie grać na słuchawkach, ta gra jest niesamowita, dźwięki, efekty wizualne, ta cholerna psychodela, hd wibracje, wczuwa 100%, idzie odlecieć z tego gdzie się siedzi i gra, immersja totalna. Ta gra musi nieźle ryć banie w VR albo jak się jest zjaranym, miazga 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

przeglądając amazony trafiłem na prawdopodobną datę premiery Isaaca w Europie.

amazon.de mowi o 20 lipca, cena 40 eurasków, zgodnie z tym co mówił dystrybutor

https://www.amazon.de/gp/product/B0711QCWSM

amazon.co.uk mówi o 14 lipca, cena 40 funtów

https://www.amazon.co.uk/dp/B071HSR74W

w obu przypadkach termin przekracza ustalone Q2 2017, ale można założyć, że te daty są prawdziwe, bo dlaczego by nie? 

Niestety, ani na .de ani na .co.uk nie ma słówkiem nic o dodatkowych bonusach pokroju instrukcji czy naklejek czy czegokolwiek, więc pewnie dostaniemy dokładnie to samo co 2nd print w USA - pudełko z inną niż oryginalna okładką i tyle. 

Opublikowano

Jak to jest z zakupami w eshopie ? Czy jakbym doładował konto poprzez zdrapkę na kwotę 70zł i chciałbym kupić grę ze sklepiku, która kosztuje 160zł to czy resztę kasy pobierze mi z konta czy może trzeba doładowywać na jakieś dziwne sumy ? Nigdy nie robiłem jeszcze zakupów cyfrowych na sprzęcie Nintendo ;P

Opublikowano

Jest portfel z sumą pieniędzy, więc jeżeli doładujesz za 50 zł zdrapką, a gra kosztuje 150, to konsola ciebie spyta, czy chcesz doładować za określona kwotę czy tylko tyle, żeby starczyło na zakupy. Czyli ściągnie ci 100zł z karty, dołączy do tego 50zł ze zdrapki i kupisz gierkę.

Pomieszałem, ale ogólnie jest tak jak myślisz i jak być powinno.

Opublikowano

skonczylem na vicie - fajna, ladna ale szalenie krotka, z wszystkimi sekretami spokojnie mozna sie zamknac w 6-7h

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Z tego co wiem mają rankingi online. Ja do tej pory kupiłem tylko KOF 98 i tam walczyc mozna jedynie lokalnie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kolejne promo - bomber zjechal z 200zl na 120zyla

Opublikowano

W Blaster Master Zero będziemy mogli grać Shantae i Shovel Knightem. Obie postacie DLC przez 2 pierwsze tygodnie będą do pobrania za darmo, potem trzeba będzie je kupić - tak samo jak przy dotychczasowych postaciach.

Opublikowano

nie grałem dalej w tego master blastera, a demka nawet nie odpalilem. no ale jak dodaja mi shovel knighta i shantae to trzeba chyba w koncu kupic :D 

aha, jak coś, to twórcy Hollow Knight dają delikatnie do zrozumienia, że możemy dostać pudełkową wersję ich hitu :) 

Opublikowano

Ja bardzo mocno polecam Blaster Master Zero - kilka godzin świetnej retro-zabawy.