Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Hollow Knight

Featured Replies

Opublikowano

Jak znajdziesz rozwiązanie tego problemu to daj znać. 

• Odpowiedzi 546
  • Wyświetleń 62,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przejście gry zajęło mi ponad 27.5h (walka z ostatnim bossem to półtorej godziny powtarzania), w tym czasie udało mi się zrobić 62%. Na początku gra urzeka z powodów, które były wymienione wyżej. W pe

• @Ludwes Pamiętaj, by trzymać oszczędności u bankierki przy Queen Station.   ;]

• Najlepsza metroidvania ever. Tutaj nie chodzi już nawet o sam czas rozgrywki. Ten jest bardzo długi, ale twórcom udało się projekt zorganizować tak, że gracz nie czuje że zmarnował chociażby jedną min

Opublikowano
20 minut temu, ragus napisał:

Jak znajdziesz rozwiązanie tego problemu to daj znać. 

:gayos:

edit:

właśnie się kumnąłem, że forumowy mikołaj podarował mi to na steamka - już się instaluje :nosacz3:

Edytowane przez Starh

Opublikowano
Spoiler

Ale mi ta druga walka z Hornet wydaje się ciężka. Też się meczyliście z nią? Ma strasznie szybkie ataki i czasem ciężko przewidzieć co zrobi później. Chyba z 11 raz do niej podchodzę. Masakra, masek życia mam 6 i dopakowane ostrze a i tak jest ciężko w hui.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sorki za post pod postem.

Ale ta gra jest kozacka. Ale wciąż nie trafiłem na żadnego z Dreamerów. A gram już 28h. Czy tak ma być?

Opublikowano

Świetny motyw kiedy

Spoiler

bijesz Mantis Lorda, w nagrodę dostajesz "respect" a następnie wszystkie modliszki w krainie kłaniają Ci się zamiast atakować.

Edytowane przez giger_andrus

Opublikowano

HK w ogole rozwala klimatem i światem. Sądziłem, że od czasów Ori nic mnie nie zaskoczy a jednak. A tu jeszcze po wątku głównym dodatki. Jest ng+?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Oj dobra to gra była. Fajny ten poziom trudnosci i swiat, nie moglem się oderwac. Na pewno jeszcze do niej kiedyś wrócę, choć top 3 metroidvanii to na pewno dla mnie nie jest.

mYlZfC4h.jpg

Opublikowano
W dniu 5.02.2019 o 16:02, XM. napisał:

Oj dobra to gra była. Fajny ten poziom trudnosci i swiat, nie moglem się oderwac. Na pewno jeszcze do niej kiedyś wrócę, choć top 3 metroidvanii to na pewno dla mnie nie jest.

mYlZfC4h.jpg

Nie wiem, jak Ty to zrobiłeś w 16h -ja mam na liczniku 40 i jeszcze brakuja mi dwa obszary do odkrycia (nie wspominając o pełnej eksploatacji pozostalych). Ale to chyba wina tego, że w wiele miejsc poszedłem za wcześnie i czekał mnie ostry backtracking, bo nie mogłem uwalic bossa. Chociaż teraz mam już prawie wszystkie perki i się mecze z Watcher Knightem, bydlę niesamowite.

W grze pojawiają się czarne bariery z plazmy blokujące przejście-ktoś wie, czy odcinają drogę do dodatkowych lokacji, czy może są tam rzeczy fabularne i prędzej lub później w końcu będę zmuszony znaleźć sposób na obejście ich?

Opublikowano

Albo po prostu jest DZIKIEM w gry. 

Opublikowano

Prawdopodobnie, ale nie będę mu słodził.

No ale 80 procent w 16 godzin? No bez poradnika nie ma szans.

Opublikowano
  • Autor
46 minut temu, Figaro napisał:

No ale 80 procent w 16 godzin? No bez poradnika nie ma szans.

To już się nudne robi.

Opublikowano

Świat tej gry wraz z muzyką daje jakiś taki dołujący klimat. Sama gra świetna, kilka obszarów już mam odkrytych a i bossów ubitych. 

Edit. Już 9 obszarów odkrytych, sporo upgradów i questów a na liczniku 5 godzin.

Edytowane przez Wesker

Opublikowano

O KUUUUUUUUUR.WA

Opublikowano

Spodziewałem się czegoś mniejszego. To nowa gra?!? Obyśmy nie musieli długo czekać.

Opublikowano

DLC, ale w sumie jak nowa gra :D

Opublikowano

Piszą że sequel, co ciekawe - wychodzi na komputery i Switcha, brak info o PS4 i XB1

Opublikowano

Nie doczytałem :[ Pewnie będzie port później, ale się zdenerwowałem.

Opublikowano
  • Autor

Wygląda zaje.biscie, penisoprzeciwnik  w 0:43 hehe.

Opublikowano

wygląda świetnie, mam nadzieję że również zapewni kilkadziesiąt h zabawy jak "1"

@Rozi a Ty czasem nie masz nowego lapka to se zagrasz jak człowiek na premierę?