Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dead Cells

Featured Replies

• Odpowiedzi 507
  • Wyświetleń 70,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Po pierwsze - nadciąga nowa wersja, a w niej: katana (zakładam, że schemat wypada z kraba), nowe mutacje, stroje oraz przeciwnik. malaise także przebudowano. Po drugie - kilka zdjęć z mojej

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

No dobrze. Przeszedłem najnowszy dodatek kilkanaście razy, zatem może kilka zdań na jego temat. Nikogo nie będę trzymał w niepewności - tak, jest kapitalny. Nie ukrywam, że od wielu lat, to wł

• Kapitalny trailer, świetnie oddający sens i charakter gry

Opublikowano

Opublikowano

Ciekaw jestem czy przebije Hollow Knighta, ktory poprzeczke dosc wysoko postawil.

Anyway, pogralem dzisiaj troszke dluzej, oczywiscie zdarzaly sie zgony z dupy, ale sukces na dzis jest taki ze 2 bossow zaoralem zapierwszym podejsciem bez straty zycia. Pro tip: uzywajcie pulapek [szczegolnie tych co robia damage over time i trzymajcie sie z dala na czas ich trwania, taki gwalt leci ze glowa mala].

Opublikowano
10 godzin temu, easye napisał:

Piszesz o Slain?

xD przecież ta gra miał premiere z 2 lata temu

Opublikowano

tak ale na switcha dopiero teraz wychodzi ^^ zreszta nie widzialem Death Gambit, a Slain lekko ironizowalem, bo to chyba crap jest.

Opublikowano
12 godzin temu, Bansai napisał:

Ciekaw jestem czy przebije Hollow Knighta

Deaths gambit? Imo jaki by dobry nie był to nie ma bata na przebicie HK

Edytowane przez messer88

Opublikowano

No dodaje ci +14 życia za udane parry?

Opublikowano

To (pipi)ac/10, w innych mutacja jest normalnie napisane "udane parowanie". 

I tak nie gram tarcza! 

Opublikowano

Ide spac glodny, przerazony, przyciskajacy pada do piersi... ale zadowolony :yao:

Niesamowita gra. Idealna do odpalenia na kilka runow albo do klopa zeby zabrac, tylko trzeba uwazac zeby potem nie wyjsc z dretwymi nogami xd

Opublikowano

udalo sie zdobyc trzeciego runa :banderas:tylko szkoda ze pare minut pozniej padlem jak mucha xD

Opublikowano

Drugi to ten do Daily Challenges, a trzeci? 

Opublikowano

To zależy, bo w toksycznych kanałach też jest runa do znalezienia, a można tam wejść przed pokonaniem pierwszego bossa

Opublikowano

Ta gra to ten gatunek, gdzie po zgonie trzeba zaczynać  wszystko od nowa?

Opublikowano

Nom, i nie powiem, lekko to wkur**a chwilami (gdy przez głupi błąd tracisz stuff nagromadzony przez ostatnie ileś tam minut zabawy), ale taki jej urok jednocześnie. Sama rozgrywka, starcia, zwiedzanie lokacji to diament, więc warto się skusić i przynajmniej spróbować.

Opublikowano

Tak, ale i tak jest sporo progresu, który się zachowuje. Odblokowuje się nowe bronie, umiejętności, część zebranych zasobów pozostaje na następny run (i tą część da się powiększać wraz z rozwojem postaci). Rogue Legacy pięć lat później myślę dość dobrze opisuje gierkę.

Opublikowano
33 minuty temu, SlimShady napisał:

Ta gra to ten gatunek, gdzie po zgonie trzeba zaczynać  wszystko od nowa?

Nie wszystko, bo są permanetne skille i pewne upgrade'y jak np fiolka uzupełniająca życie (na drugim levelu możesz dwa razy załyczyć na trzecim trzy itp) które upgradujesz zdobytymi cellami 

Godzinę temu, Jeez_PS napisał:

To zależy, bo w toksycznych kanałach też jest runa do znalezienia, a można tam wejść przed pokonaniem pierwszego bossa

Tak, zdobyłem ją. Umożliwia teleportowanie się miedzy tymi takimi monumentami do których jak podchodzisz to możesz nacisnąć R1 i one się elektryzowały.

Opublikowano

Bossowie się respawnują po pokonaniu? 

Opublikowano
26 minut temu, bid0n napisał:

Bossowie się respawnują po pokonaniu? 

Tak, ale jak raz pokonasz (przynajmniej pierwszego) to później nie będziesz miał problemu

Edytowane przez Jeez_PS

Opublikowano

Runa teleportu jest w kanałach?

Opublikowano
39 minut temu, Rozi napisał:

Runa teleportu jest w kanałach?

No, żem pisał, że w tych toxic sewers. Będzie do ubicia elite przy niej

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Git, to jak zdechnę niedługo pewnie (a jestem już w Clock Tower), to tym razem skoczę do kanałów. 

Udało się wam zdobyć bonusy za czas w innych lokacjach oprócz Promenady?