Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A pamiętacie grę Pana Kodżimy, FF7 Remake i Shenmue 3?xDDDDDDD Jak na cholernych skrzypcach. Zapowiedzieć gry na 3 lata, a potem świecić oczami.

Ale jak zielone szambo było zaorane :banderas:. Czegoś więcej trzeba?

No tak bo gra pana kojimy, remake w odcinkach finala 7 i shenmue 3 to najwazniejsze pozycje dla posiadaczy maszynki sony xD Nie to co nowe mmo na xboxa to dopiero byla konfa niestety halo, girsy i forza dosyc niedawno wyszly wiec microsoft nie mogl zaorac swoimi super exami na wspole z komputerem :obama:

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

God of war leciał na zwykłej ps4 - potwierdzone przez Cory Barlog.

Opublikowano

Widze ze mon hun bedzie na pc. Elegancko :)

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Odpowiedź MS na krytykę.

http://www.eurogamer.net/articles/2017-06-12-the-big-interview-xbox-boss-phil-spencer

The focus I had on this show was games you're going to get to play in the next year. We're focusing on Xbox One S and Xbox One X and the games you're going to play.

Frankly, I loved the fact I didn't have to bring out Gears and Halo just to say, hey. People know we have Gears and Halo in our portfolio, and we're working on other things that aren't on this list...

We've signed some things we haven't announced. I'm not gonna go stand on-stage - I've lived through announcing things too early and then had to live up to the hype while you're trying to go build the game, and I'm learning. I'm not a big fan of that. So I want to give teams the time.

Opublikowano

No tylko od 2015 halo, girsy i forca wszystkie wyszły, a tych oraczy zielonego robactwa (dmg cntrl pod tytułem "nikt się nie jarał" pominę, ale dobry trik, sam go lubię stosować) ani widu ani słychu :pawel:. Aż mnie dziwi, że Sony nie korzysta i nie ora nowymi trailerami co roku, bo zmarnują tak kilka wspaniałych lat.

Opublikowano

Na konfie MS tak się jarali tym super duper graphics do Minecrafta, jakby tym chcieli wyróżnić swoje konsole, a teraz podali, że ta paczka będzie też na Switcha..ok, robicie to dobrze..

Opublikowano

gow - ta kamera tuz przy odbycie kratosa xd co to ma byc? slasher? chyba w girsach była dalej oddalona

spiderman - qte, qte, qte no ale graficzka i efekty wiec jaranko, premiera pewnie w 2019

uncharted - looo kur.wa znowu? xd

days gone - uncharted spotyka horizon, nic nowego czyli bezpieczny miks wszystkich ostatnich exow

detroit - rok temu gameplay mial klimat, teraz gimbaza ratuje swiat, strasznie infantylne

remake sotc - biere jak poyebany

zwycięzca targow na ten moment:

https://youtu.be/AdrSpqmmyfk

Dokładnie tak The Last Night wyglada zdecydowanie najlepiej, to ma być dostępne na premierę XOX ?

Opublikowano

Sony przynajmniej miało konfę skoncentrowaną wokół exów i gier z ekskluzywnym contentem. U MS było wszystko bez ładu i składu.

Opublikowano

To jak? Preordery na Knack 2 złożone?

Opublikowano

Ku,rwa patrze na ten line up no i beka. Sony bez wsparcia japońskich studiów to jest gów,no nad gów,nem. Te ich pozal się boże eksluziwy, much emotions. Dobrze, że jest MS i Nintendo bo bym raka dostał od tych ich poważnych historii. Spodermon to je sztos. 

Opublikowano

Konferencja dobra, ale bez szału, ta z poprzedniego roku i 15 znacznie lepsza. Zabrakło Sucker Punch, Bloodborne 2, jakiegoś mocnego sierpowego. Poza tym God of War i Spider Man wypadają świetnie, zakup w dniu premiery, Days Gone wygląda fajnie, będzie poziom Horizon, Detroit jeżeli na serio będzie miał tyle możliwości poprowadzenia rozgrywki, to będzie ekstra. Monster Hunter mnie nie interesuje, SOTC, gdzie mogę składać preordera na jedną z lepszych gier jakie powstały? No i Uncharted, zapewne gra zarządzi, trailer fajny, ale zabrakło gameplayu, coś jak pościg jeepem z madagaskaru, który wyrwałby z butów. Szkoda, że zdecydowali się w tamtym roku pokazać TLoU2, powinni to zrobić dziś, byłoby ostateczne wdeptanie spencera w ziemie, a tak tylko wysłali go na oiom.

Dziś jeszcze wielkie N, mam nadzieje że zarządzą, bo Switch to świetny pomysł na konsole.

we wrześniu chyba będzie grane :banderas:

na pre-show pokazali więcej gier niż microsoft :yao:

Opublikowano

Dlatego, co zrobiła Bethesda to :banderas: Pokazali dwie nowe gry, które będą śmiało konkurować do tytuły gry roku do zagrania już za 4 miesiące. Sony dalej po staremu. Macie Spidermana ale data premiery nieznana. Jakby mieli mocną konkurencje, to by takich numerów nie robili.

Gry roku? W 2017? Proszę cie, zelda tak zaorała, że nie będzie do zbierać do końca roku już. A Wolfik i Evil to będą bardzo dobre gierki na 8, ktore z przyjemnoscią ogram ale o żadnym goty nie ma mowy. 

Opublikowano

Sony przynajmniej miało konfę skoncentrowaną wokół exów i gier z ekskluzywnym contentem. U MS było wszystko bez ładu i składu.

Z ta różnią, że my w gry pokazane na konfie MS zagramy stosunkowo niedługo, a Wy w przypadki gierek z konferencji Sony dostaniecie najwyżej kolejny trailer na kolejnym E3.

Opublikowano

No tylko od 2015 halo, girsy i forca wszystkie wyszły, a tych oraczy zielonego robactwa (dmg cntrl pod tytułem "nikt się nie jarał" pominę, ale dobry trik, sam go lubię stosować) ani widu ani słychu :pawel:. Aż mnie dziwi, że Sony nie korzysta i nie ora nowymi trailerami co roku, bo zmarnują tak kilka wspaniałych lat.

Nom, god of wara czy spin off uncharted napewno sony skasuje w najmniej spodziewanym momencie jak pewien ex microsoftu na litere "S" xd Prosze sony tylko nie kasujcie kratosa w wigilie, to byloby nieludzkie :/

Ku,rwa patrze na ten line up no i beka. Sony bez wsparcia japońskich studiów to jest gów,no nad gów,nem. Te ich pozal się boże eksluziwy, much emotions. Dobrze, że jest MS i Nintendo bo bym raka dostał od tych ich poważnych historii. Spodermon to je sztos.

Cale szczeacie ze microsoft i japonskie studia to niemal jednosc mozna powiedziec :banderas:

Opublikowano

Z ta różnią, że my w gry pokazane na konfie MS zagramy stosunkowo niedługo, a Wy w przypadki gierek z konferencji Sony dostaniecie najwyżej kolejny trailer na kolejnym E3.

Z czego znaczna większość będzie na PS4 (na premierę bądź trochę później) albo na Steamie.

Opublikowano

Sory Krystian ale nie kazdy lubi grac w rozpalanie ognisk kamykami i strzelanie z procy do potworkow jak w zeldzie. Uszanuj gust innych ktorzy lubia brutalnosc i ucinanie lbow

Opublikowano

No jasne! Oglądam demo gameplay i mam ochotę chwycić pada i grać.

Moje top3 trailerów z E3 2017 wygląda tak:

-Uncharted The Lost Legacy

-The Last Night

-Beyond Good and Evil 2

Opublikowano

Dla mnie god of war to day one.

Opublikowano

Logika klapa - wsteczna z 360 i oryginalnego xboxa - BEKA

Remake gierki, która w poprzedniej generacji miała remaster 

Shut-up-and-take-my-money.jpg

Kanabis jak sie uruchamia z tym MS :pawel: 

Opublikowano

Ehhh. Ten Monster Hunter fajny, lubilem szczatkowa eksploracje w MHFU wiec tutaj sie troszke jaram. Days Gone po swietnym pokazie z horda rok temu, teraz mnie nie zaciekawil ale czekam, bo w dalszym ciagu nie zagralem w gre zombie, ktora bylaby tym czym chce, a days gone ma szanse. Reszta mnie nie obchodzi.

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Nie no po prostu mnie bawi jak piecze pupa posiadaczy Ms , bo chyba nikt normalny po dotychczasowym e3 nie pisalby rzeczy pokroju ze konferencja sony byla zla skoro microsoft pokazuje gry typu minecraft haha

Opublikowano

boty maja wsteczna, a i tak wyliczali przed e3 jaki remaster by zobaczyli xDDDD

Opublikowano

Sory Krystian ale nie kazdy lubi grac w rozpalanie ognisk kamykami i strzelanie z procy do potworkow jak w zeldzie. Uszanuj gust innych ktorzy lubia brutalnosc i ucinanie lbow

:dynia: przypomina sie dorosly karolek z god of warem na psp w tramwaju :rotfl: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.