Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

METROOOOOOOOOOOOOOOOID

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

CZY RAGUS JESZCZE ODDYCHA?!

Opublikowano

O KU,RWAAAASDADASDASDASDASDAS

Dsdvadf

v

dafv

afd

vdf

sv

afdv

ad

vsad

v

sdavc

asdv

dsag 

JA PIER,DOLEEEEEEEEEEEEEEE METROID 4

Opublikowano

ZAORANE METROID PRIME 4 :banderas:

Opublikowano

no fajnie, pokazali jpega ze robia, ale sony zle jak pokaze gameplay trailer/trailer odleglej gierki xd

Opublikowano

ta zapowiedź metroida, takiej chyba jeszcze nie widziałem xd

Opublikowano

no fajnie, pokazali jpega ze robia, ale sony zle jak pokaze gameplay trailer/trailer odleglej gierki xd

dasz się nacieszyć jakąkolwiek informacją o metroidzie po 10 latach?

Opublikowano

Podnieta że pokazali obrazek że robią gierkę xD

Opublikowano

Powiedzieli, że kolesie od Pokemonów robią nowe Pokemony i że kolesie od Metroid Prime robią nowy Metroid Prime. Niesamowite wydarzenie. Świat gierek nie będzie już taki sam.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

10 min najlepsza konfa Kursaaaaa

Opublikowano

Nintendo:

giphy.gif

Opublikowano

Oni chcą poki zrobić w rok? Ja chce grę rozmiarów zeldy a nie gierkę zmontowaną na szybko

Opublikowano

yoshi jak jakaś gierka zrobiona w lbp na kolanie

Opublikowano

Powiedzieli, że kolesie od Pokemonów robią nowe Pokemony i że kolesie od Metroid Prime robią nowy Metroid Prime. Niesamowite wydarzenie. Świat gierek nie będzie już taki sam.

BEKA Z SONY, ZAPOWIADAJA... oh... wait... to Nintendo... HYPEEEEEEEEEEEE!!!!!!!

Opublikowano

Gorzej bedzie jak nowy metroid wyjdzie tylko na new switch+ :smutas:

Opublikowano

Oni chcą poki zrobić w rok? Ja chce grę rozmiarów zeldy a nie gierkę zmontowaną na szybko

"Więcej niż za rok" pasuje też do 2022. No ale jak powiedzieli że robią to szok, konkurencja zmieciona. Inaczej bym pomyślał, że Game Freak siedzi teraz nad nową częścią Smart Ball na Game Boya Advance.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

"Więcej niż za rok" pasuje też do 2022. No ale jak powiedzieli że robią to szok, konkurencja zmieciona. Inaczej bym pomyślał, że Game Freak siedzi teraz nad nową częścią Smart Ball na Game Boya Advance.

No jakby mieli ją pisać 5 lat to nie zapowiadał by raczej terminu więcej niż rok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.