Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem kto głupszy, Spencer czy boty mu klaskajace i wyrażające chęć zakupu tej konsoli.

expert

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Nie ma exów, to miały być przynajmniej multiplatformy w 4k, tego też nie będzie, pozostały im indyki z etykietką launch ekskluziw.

Hahahah, spencer ty wariacie, nie znudziło ci się to plucie na mordy botów?

Spencer właśnie przeszedł samego siebie. Powiedział, że Scalebound zostało skasowane przez hype, bo oczekiwania fanów PG były tak duże, że studio nie dostarczyłoby takiej gry, stąd decyzja o skasowaniu - https://www.pcgamesn.com/scalebound/why-scalebound-was-cancelled

Czyli teraz już wiadomo czemu pokazali takie guwno podczas e3. Gdyby jakaś gra miała poziom GoW, Days Gone czy Spider Mana, to automatycznie wywołałaby hajp u zielonych przegrywów, a co za tym idzie, spencer znów by musiał coś skasować. A tak pokazali chvjowe gry, które nikgo, to przynajmniej przetrwają proces developingo.

:xboss: SZANUJE :xboss:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Jakie zaufanie, co ja czytam w ogóle? Spencer kandyduje na prezydenta? Spencer ma mi dom wybudować?

Opublikowano

czyli co, prosiak ma to samo 4k co scorpio ale do kupienia juz dzis, za 100$ mniej i z exami od Sony?

aha

Opublikowano

Jakie zaufanie, co ja czytam w ogóle? Spencer kandyduje na prezydenta? Spencer ma mi dom wybudować?

Daddy, Zeratul i DonSterydo dalej wierza ze im wybuduje, tzn. DonSterydo już chyba nie...
Opublikowano

Oddałbym wiele za przeczytanie posta broniacego MS przez drona xD

Opublikowano

Nie dla ps4 kielbasa

Opublikowano

Najśmieszniejsze jest to że był taki moment w którym jednoczesnie na horyzoncie było Sunset Overdrive oraz Scalebound i myślałem wow xbone będzie zaje.bistą konsolą

xdddddddddddd

Opublikowano

Na XBL pojechał po MS po konfie, to już nie ten Don.

Opublikowano

Pełna zgoda wofli. Problem polega na tym, że ani ten cross play ani wsteczna nie rekompensuja braku dobrych gier.

Racja ale z drugiej strony czy M$ tak naprawde kiedys mial duzy katalog roznych exow? Forza,gow,halo,crackdown,viva pinata,banjo, blue dragon,pgr i fable. Zapominam o czyms? Wiec nie wiem czemu nagle oczekuja ludzie tony Exow od ms skoro nigdy tak naprawde nie byli nastawieni na exy. Ale moze o jakis grach zapominan

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Więc po co to żyje i kiedy umrze? :kaz:

Opublikowano

Pgr, burnout, motorstorm - tyle fajnych arcade scigalek umarlo razem ze studiami :(

Opublikowano

Pgr, burnout, motorstorm - tyle fajnych arcade scigalek umarlo razem ze studiami :(

Driveclub :(
Opublikowano

Evolved Jaguar CPU nie dal rady jednak ?

Opublikowano

W treehousie pokazują teraz tryb single ze Splatoon 2

Opublikowano

Parę pozycji u góry cieszy, z drugiej strony mam nieodparte wrażenie, że ta branża to już sami Janusze.

dT4amjzg.png

Opublikowano

FIFA i cod nie na pierwszym? Ja bym sie raczej z tego cieszył.

Opublikowano

FIFA i cod nie na pierwszym? Ja bym sie raczej z tego cieszył.

Wolf I Evil 2 powinny być o wiele wyżej. Days Gone lekko mnie zaskoczyło, myślałem że ten tytuł nie wywoła takiego poruszenia na yt.

Opublikowano

Days Gone wyżej od nowego Mariana, Niny już osrane :kaz:

Opublikowano

Spencer to faktycznie idiota.

Przez niego chińskie (pipi) bez gier jest jedynym słusznym wyborem, kiedy szukasz prezentu pod choinkę dla 10 latka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.