Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

A na tym Xboxie XD to gierki też będą się instalować kilka godzin jak na zwykłym śmieciu? xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

To jest w sumie ciekawe ze jest tak mało informacji o zabawce która ma premierę z rogiem xD.

Opublikowano

Robi się poważnie :fsg:

Przypominam, że sami rękami naczelnego bota zrobiliście ze mnie Hitlera ;)

Opublikowano

No trochę nietrafne porównanie 

przeróbka filmu kostiumowego vs otwarte odwoływanie się do ideologii nazistowskiej, która  doprowadziła do śmierci miliony ludzi.

Nawet żart powinien mieć pewne granice

mam nadzieje że zostałeniesz ukarany 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Idź lepiej usuń odpowiedź do statusu gdzie uprawiasz CW poza CW. I wyjmij kij z pupy przy okazji ;)

Opublikowano

Mendrek się obs.rał i wszystko zostało skasowane 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Ja uwazam, ze Mendrek z takim zachowaniem na forumku powinien stracic wszystkie przywileje, to jest wzor dla uzytkownikow? Stfu

Opublikowano

czas działania DS4 jest żałosny i gałki są za małe, ale jak się założy nakładki to nikt mnie nie przekona, że pad od bąka z tym swoim fatalnym "krzyżakiem" jest lepszy lub wygodniejszy do grania w gierki

Do chińskiej pedaliady, w której gustuje Jakubek (za wyjątkiem rzecz ciemna Yakuzy) to może pad do PS4 daje radę, ale spróbuj tą spyerdoliną zagrać w jakieś gry wymagające jakiej takiej precyzji w celowaniu jak np CoD, Titanfall czy Bugttlefield.

Rozpierydolił bym Cię na kierownicy bocie nawet jakbym miał taką okazje w 1vs1 w w/w gry. Jak jesteś pokraką i na online zamykasz tabele na nadkonsoli to beka z ciebie typie, że zwalasz to na pada, który może jakością nie grzeszy, ale nie można mu zarzucić brak prezycji na gajgach.

Beka z yanusza gejmingu.

Idź tam lepiej w inne boty postrzelaj w halo na hantelku, którego tak kochasz. Nastąpiła selekcja naturalna i przybiegłeś do CW z płaczem, że Cie biją w gierke online bo kciuki masz powykrzywiane w inne strony od trzymania latami hantelka od Xspencera.

COMMUNITY OD XBOXA :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

Z amebami i klapami ciężko się żartuje. :dunno:

Opublikowano

mendrek jedyny na serio triggeruje xbotow, reszta niebieskich to ciezkie leszcze

Opublikowano

Słowem sprostowania - musiałbym ochooyać, żeby kupić blachę za 7 koła :dynia:

Ale przyznam, że to moja najbardziej udana zarzutka od lat. Ostatnio nawet nie mam czasu na gierki, więc popykam kilka godzin w tygodniu na SONCE i wystarczy :lapka::cool:

Opublikowano

Nie wiem ping kim niby myslisz ze jesteś w naszych oczach, ale dla mnie jestes fajnym gosciem z forumka który niby kupił drogiego pc,  ustawka na miare pranków

"chyba zaraz się zrzygam" - o patrzcie, debile uciekaja bo gość udaje ze na nich zwymiotuje xDDD.

No sorry ping. Słabe to. Zaraz sie okaże ze mendrek ogłosi że kupił  bllodborna w styczniu  a nabierał forumek ze w lutym.

Edytowane przez milan

Opublikowano

najlepszym trollingiem powinien byc zakup switcha przez ficusia, szkoda ze to prawda

Opublikowano

No ja nadal liczę na o że sprzedawanie gier  tanśzych  od koperty jest trollingiem

Opublikowano

czas działania DS4 jest żałosny i gałki są za małe, ale jak się założy nakładki to nikt mnie nie przekona, że pad od bąka z tym swoim fatalnym "krzyżakiem" jest lepszy lub wygodniejszy do grania w gierki

jak zwykle wychodzi, że ch,uja wiesz o xboksie xD

ostatni raz pada innego niż dualshock to widziałeś chyba w 2008 roku na zdjęciu w psx extreme, bo cudeńka od X1 toś ty w rękach na pewno nie miał

Opublikowano

Pomyśl ping jak wielu niezdecydowanych użytkowników mogłeś tym prankiem wkopać w najgorszą platformę. Ja przesadziłem z tym Hitlerem, ale Ty to już w ogóle pojechałeś po bandzie :/ Takich rzeczy się nie powinno robić, są pewne granice granic :/

Poza tym, to bardzo dobrze że z tym szambodivingiem to tylko takie udawanie było. Chociaż byłem ciekaw czy uda Ci się ten problem z dźwiękiem naprawić ;)

Opublikowano

Pomyśl ping jak wielu niezdecydowanych użytkowników mogłeś tym prankiem wkopać w najgorszą platformę. Ja przesadziłem z tym Hitlerem, ale Ty to już w ogóle pojechałeś po bandzie :/ Takich rzeczy się nie powinno robić, są pewne granice granic :/

Poza tym, to bardzo dobrze że z tym szambodivingiem to tylko takie udawanie było. Chociaż byłem ciekaw czy uda Ci się ten problem z dźwiękiem naprawić ;)

:/ :/ :)

;)

Opublikowano

Ale że wielokropkiem zdania nie zakończył...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.