Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

posiadacz PS4Pro to wzór władcy dżungli, posiadacz xboxa one x to taki pan bóg, stworzyciel

XOX - Pan Bóg

Prostak - władca dżungli

szrot4 - małpy w dżungli

XO - myśliwi którzy przyjeżdżają do dżungli polować na małpy i łapią je w siatki

PC - biznesmeni którzy kupują od myśliwych małpy do cyrku 

Switch - koneserzy, chodzą do cyrku oglądać małpy i pokazują im za szybką jak obrać banana

Opublikowano

Boga nie ma.

Playstation: Teiści 1:0

Opublikowano

Nex Machina, Crash Bandicoot, znowu kolejny świetny miesiąc na PS4. Za to Xboty dalej robią sobie skirmishe w Halo Wars 2, też może być. A i Nintendowcy mają w co grać.

Jak zwykle największym przegranym jest PECETOWIEC.

Nex Machina na STEM, Crash Bandicoot na PS1. Zaje,bisty miesiąc dla PS4, w ogóle tej konsoli nie potrzeba xd.

I nie wypowiadaj się w ogóle ignorancie o PC xD.

A wiadomo coś konkretnie o dacie premiery na konsolach? Bo już się doczekać nie mogę.

BTW, Sony blokuje wspólne granie w Minecrafta czy Rocket League. Więc wspólnie sobie pograją PC, Switch i Xbox :usmiech:. Kolejny niesamowicie prokonsumencki ruch po wprowadzeniu płatnego online, płatnej szczątkowej wstecznej kompatybilności czy blokowaniu kierownic współpracujących zarówno ze StejPlejszyn i Xboksem.

Właściwie to dobrze, nie ma ryzyka, że się trafi na Mendrka.

Opublikowano

Nex Machina, Crash Bandicoot, znowu kolejny świetny miesiąc na PS4. Za to Xboty dalej robią sobie skirmishe w Halo Wars 2, też może być. A i Nintendowcy mają w co grać.

No chyba z chooya spadłeś :dynia:

Nex Machina? Jest na PC. Betonowe 60 klatek i 4K grafa czeka na ciebie, wystarczy powiedzieć 'dziękuję pan gaben'

Halo Wars 2? Też na PC.

Crash? W końcu wyjdzie, póki co na najlepszej konsoli ogrywane.

Gry Nintendo? Zelda BotW w 4K jest P-I-Ę-K-N-A. Na Wii U w 50 calach nie da się grać, tak paskudnie wygląda.

Nie mówiąc już o Steam SALE gdzie mamy ponad 5000 tytułów przecenionych, konsolorze takich wyprzedaży nie mają, bo walenie w kukułę bez mydła musi być. Przepłacaj dalej, ja idę się bawić :lapka:

Opublikowano

wegan cie zjedzie bo dumnie sie chwalisz ze okradasz nintendo jadac na emu na pc

Opublikowano

A to problem wsadzić oryginalną płytkę z Zeldunią do napędu?

W sumie u mnie problem, nie mam napędu DVD, nie potrzebne mi średniowieczne technologie w moim PC GAMING RIG :kaz:

Opublikowano

ty to co najwyzej kebabozerca, a jakby ewolucja widziala jakiego ulunga stworzyla to by nacisla reset z zalamki i teraz zamiast gier znowu by biegaly dinozaury

report za spoiler

Opublikowano

wegan cie zjedzie bo dumnie sie chwalisz ze okradasz nintendo jadac na emu na pc

Rany boskie, co za ograniczenie myślowe. Okradam Nintendo.

Chopie, na te śmieszne zabawki zwane konsolami mam teraz ponad 5000 pudełek, legalnych, więc nie muszę kraść, żeby pograć. To jest właśnie wyższy wymiar gamingu. Jedni czekają na remastera buląc kupę kasy za to co mają na półce, inni remaster sobie robią na komputerku.

Super Mario Sunshine w 60FPS i rozdziałce 4K M-I-A-Ż-D-Ż-Y :obama:

Oczywiście grane z oryginalnego nośnika (wersja NTSC-J kupiona w Korei, w pełni po angielsku :cool: )

Opublikowano

No chyba z chooya spadłeś :dynia:

Nex Machina? Jest na PC. Betonowe 60 klatek i 4K grafa czeka na ciebie, wystarczy powiedzieć 'dziękuję pan gaben'

Halo Wars 2? Też na PC.

Crash? W końcu wyjdzie, póki co na najlepszej konsoli ogrywane.

Gry Nintendo? Zelda BotW w 4K jest P-I-Ę-K-N-A. Na Wii U w 50 calach nie da się grać, tak paskudnie wygląda.

Nie mówiąc już o Steam SALE gdzie mamy ponad 5000 tytułów przecenionych, konsolorze takich wyprzedaży nie mają, bo walenie w kukułę bez mydła musi być. Przepłacaj dalej, ja idę się bawić :lapka:

Stary ale ty nie porownuj sprzetu za osiemset zlotych do ogara sexu za cztery tysiace i to po pierwsze. Poza tym jednak klimat konsoli jest... nie do podrobienia. Moze pomijajac wytrzeszcza XOXa.

Niby Niny i ich magia, wszystko spoko, ladnie ale tutaj albo trzeba byc ich wielkim fanem albo kierowca ciezarowki ktory nie ma co robic miedzy postojami i sobie pyka w dual skrina

Opublikowano

a ps4 czego ma klimat? guwna? xD

Opublikowano

klimat palonej trawy z meksyku

Opublikowano

a xbox czego ma klimat? guwna? xD

Poprawiłem

Opublikowano

No ten odrzutowiec jakim staje się PS4 po załączeniu Horizon w 2160p faktycznie jest nie do podrobienia. Xbox One cichutko jak makiem zasiał, smok jak się zacznie pocić dopiero włącza wentylatory i coś go słychać (ale to nic w porównaniu to tego gówienka co siedzi w PS4 i próbuje chłodzić laptopowe CPU).

To jest ta d u s z a konsoli?

Opublikowano

stare auta ponoc maja dusze, a sa glosne i tez maja problemy z chlodzeniem

Opublikowano

Konsole od zawsze były tworzone jako zabawki dla dzieciaków. Dla dorosłych są pecety.

Opublikowano

Owszem, bo są do pracy. Do grania są konsole. Pingu przecież nie kupiłeś pc-ta, więc skąd ta platoniczna miłość marzyciela, któremu nawet pożyczony pecet sprawiał problemy i zamiast grać jak na gracza przystało, siedziałeś jak frajer na forum i czekałeś na porady jak włączyć dźwięk. Sorry, ale prawda jest brutalna. PC to ch*jnia, która na papierze wygląda fajnie, ale w praktyce to szambo. Nie, dziękuję, postoję, granie powinno być przyjemne  ;)

Opublikowano

Owszem, nie kupiłem peceta, pecety są do pracy. Kupiłem MASZYNĘ rozkoszy, która rozgramia te śmieszne zabaweczki, ale nie powiem, ostatnio nie odpalam STEMA bo gram w Crasha na PS4 (szanuję tę konsolę, nie to co z magnetowidem XBOX).

Opublikowano

Czyli co, jesteś szambonurkiem który polubił się z kupą i mam okazję do personalnego nabijania się z ciebie gdy przyjdzie czas większej premiery AAA daremnie sportowanej z konsol? Ok, dobrze wiedzieć. Znudziło mi się jechanie po UberAdim i Ocelocie, fajnie mieć kolejny żywy przykład patologii w celach edukacyjnych dla niezdecydowanych, którzy chcą wiedzieć jaką platformę kupować, a jakiej nie ;)

Opublikowano

ty to co najwyzej kebabozerca, a jakby ewolucja widziala jakiego ulunga stworzyla to by nacisla reset z zalamki i teraz zamiast gier znowu by biegaly dinozaury

Ale zaorał :obama:  :obama:  :obama:

Opublikowano

Umiem docenić żart nawet celowany we mnie, ale to było tak słabe, że przeczytałem do końca dopiero gdy to zacytowałeś. Niestety... :/

Opublikowano

pinger weź go kup i zamknij w piwnicy

Opublikowano

posiadacz PS4Pro to wzór władcy dżungli, posiadacz xboxa one x to taki pan bóg, stworzyciel

Prostak - władca dżungli

szrot4 - małpy w dżungli

XO - myśliwi którzy przyjeżdżają do dżungli polować na małpy i łapią je w siatki

PC - biznesmeni którzy kupują od myśliwych małpy do cyrku 

Switch - koneserzy, chodzą do cyrku oglądać małpy i pokazują im za szybką jak obrać banana

XOX -  świadkowie jehowy, wala w drzwi i pytają czy ktoś chce to (pipi) kupić

53356_4280376198_01fa718681_z.jpg

Opublikowano

Wiadomo, ameba nieco wyżej od planktonu,

Uzywasz pojec ktorych nie rozumiesz. Ameba to pierwotniak a te naleza do planktonu. Przy czym trzeba pamietac, ze pierwotniaki to pojecie czysto taksonomiczne. A na plankton sklada sie komponenta taksonomiczna (m. in. pierwotniaki) i odpowiedni biotop - w tym przypadku srodowisko wodne. Innymi slowy istnieja rowniez pierwotniaki nie nalezace do planktonu.

Jak np. pierwotniaki bytujace w twoim przewodzie pokarmowym skad wyciagasz wiekszosc swoich fantastycznych wypowiedzi. :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.