Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Jakby choć jeden wyszedł na szrotboxa to byś uszami klaskał...

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

oj gdyby The Last of Us II wyszedł na xboxa to pewnie że bym klaskał, przynajmniej  nie ma powodu kupować japońskiego szrota.

Inne the last of usy mam gdzieś, włącznie z kratosem metroseksualnym (pipi)elcem

Opublikowano

Smutne czasy kiedyś plejsztjszon dużo zróżnicowanych gier, dzisiaj rocznie dwa średniej jakości klony symulatora noszenia drabiny. Dobrze że XO ratuje inne gatunki gier oferując graczom najlepsze produkcje w swojej klasie.

Nawet mendrek nie ma jakich gier wymieniać na plejbeke4 i ratuje się remasterem mario kart  :)

Opublikowano

Xboty się bronią że ich ulubione samce to tacy hetero a smutna prawda, że przez ten plastik na (pipi)e Master Szef/Marek Feniks nawet nie ma w czym sobie pogrzebać xd

Opublikowano

Powiedz to Ori. Takiej gierki próżno na PS4 szukać. Crash trylogia jest prawdopodobnie tylko czasowym exem.

Opublikowano

Ficus,

Od kupna Nintendo.jakis taki agresywny sie zrobiles. Zjedz snickersa

Opublikowano

Wiecie, tak chciałem pogadać o I am Setsuna, ale są niestety wśród nas przegrywy na których platformę ta gra nie wyszła. Nie chcę wskazywać palcem, ale chyba wszyscy wiemy o kogo chodzi...

Opublikowano

Calkiem zabawne jest jak boty dalej bronią Xboxa, to trochę jak pójść do kibla się odlać będąc nawalonym, zapomnieć zapiać rozporek i chodzić z wackiem na wierzchu, niby każdy się z Ciebie śmieje, trochę głupio zwrócić uwagę a kolega obok jeszcze powie ze każdemu się mogło zdarzyć bo jest przecież pijany.

Pomijam to ze ten temat nie jest już Console Wars tylko Personal Wars, to trzeba nie mieć wstydu by stać po stronie Knura Spencera.

Opublikowano

i am 7/10 setsuna?

jest miliard lepszych gierek, nawet na ouye

Opublikowano

Celowo wspomniałem o Setsunie, czekając aż jakiś lamo-gimber doczepi się ocen gry, która jest hołdem dla jrpg-ów z PSX-a. Spodziewałem się Mazzeo albo Daddiego, a tu niespodzianka - kermit się skompromitował ;)

Opublikowano

aha czyli jak ktos przyttacza oceny gry to sie kompromituje i jest lamo-gimberem.

ale gdy Mendrek obsesyjnie porownuje oceny gier w ktore nigdy nie gral, tak jak poprzednio to jest w porzadku

BTW I am Setsune to ta  gierka na vite ?

Edytowane przez asax

Opublikowano

na vite, switcha, ps4 czyli ex sony

Opublikowano

co

(do exp3rta)

Expert probowal nam chyba opowiedziec jakas historie ze swojego zycia. Ale widocznie alkohol wciaz plynie we krwi bo zabraklo w niej puenty

Opublikowano

Spoko rozumiemy, kazdemu moze sie zdarzyć

Opublikowano

Celowo wspomniałem o Setsunie, czekając aż jakiś lamo-gimber doczepi się ocen gry, która jest hołdem dla jrpg-ów z PSX-a. Spodziewałem się Mazzeo albo Daddiego, a tu niespodzianka - kermit się skompromitował ;)

ale ty zdajesz sobie sprawe ze setsuna jest zayebiscie przecietna? ale skad mozesz wiedziec bo to pewnie pierwszy jrpg staroszkolny w jakiego grales od ery psx, bo ps2 nigdy nie miales wiec nie licze. W ujj lepszych wspolczesnych jrpg w starym stylu wyszlo od tego totalnego sredniaka

Opublikowano

Ale bym sobie ograł jakiegoś rpga z PS2 takiego japońskiego, ale nie jesteśmy sony i (pipi) ci w dupę bambusie.

* na PS4 ofc

Edytowane przez Dr.Czekolada

Opublikowano

zremasterowany ffx z ffx-2 za 150zl, zremasterowany ffxii za 200zl, rogue galaxy za 25zl w cyfrowej promocji - sony takie dobre

Opublikowano

:obama:

wegetarianizm najniebezpieczniejszy - bezapelacyjnie, no i Assasyn bo można dostać raka.

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

Uncharted 4 - średnia ocen ze świata na Metacritic 93

Gears of War 4 - średnia ocen ze świata na Metacritic 84

Mario Kart 8 Deluxe- średnia na MC 92

Forza Horizon - średnia na MC 91

Halo 5 - średnia na MC 84

Battlefield One - średnia na MC 89

Ani nie najlepsze w swoich gatunkach, w dodatku nieświeże kotlety. Kupując Xboxa One frajerzysz na maksa, bo masz biedną i słabą bibliotekę ex'ów. Nie to co Playstation, które miażdży ich ilością, różnorodnością i ocenami na MC, również nieraz będąc najlepszymi w swoich gatunkach ;)

Drugi Yeti..

To gracze weryfikują co jest najlepsze w swoim gatunku a nie średnia ocena na MC 

A gdzie jakaś GOTY strzelanka i wyścigi na PS4? Nie ma! trzeba ratować się Mario Delux  i Battlefieldem xd

I to Uncharted porównywać do GOW'a, każdy kto spróbował obu gier, zna prawdę, wie gdzie lepszy gameplay.

Opublikowano

Oczywiście że w Uncharted.

Opublikowano

dobry gameplay w gowie to są jakieś halucynacje botów z niedożywienia. ta gra jest guwnem :/

no ale jeszcze dam szansę multi i hordzie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.