Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

ej ale ustalmy jedną wersję w Console Wars: 

Albo Halo Wars nikogo nie obchodzi, albo organizujemy zbiorowy lament nad płatnym DLC do Halo Wars2  (witamy w roku 2017) 

płatne dlc to normalka, season passy gdzie gracze płacą z góry za dodatki to też normalka. ale jak płacą za season pass 129zł i dostają za to tylko guwno, a jak już wychodzi fajne dlc to i tak muszą za to zapłacić to jest coś nie HALO

Wyjaśnię Ci Jakubu jak to działa przyszedł nowy sezon czas na nowy seasson pass, co poradzisz że poprzedni był krótki i do tego mało urodzajny intencje były dobre.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Halo Wars 2 nie ma sezonów seasson passa (xD) gra wciąż będzie otrzymywać zawartość w ramach togo programu. Po prostu jesienią wychodzi znacznie większe DLC, które nie było pierwotnie planowane w ramach Ultimate Edtition. Nie bronię tej decyzji, po prostu prostuje fałszywe informacje. 

No Creative Assemby nie zachowało się najlpiej, nie pierwszy raz z resztą. A mogli wydać to DLC w pudełku... 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nazwać to Halo Wars The Lost Legacy i przynajmniej byłaby kolejna gierka na listę :/. Tak samo PG zje,bało z Hot Wheelsami i Blizzard Mountain.

Opublikowano

Taką Forze Horizon to Microsoft powinien wydawać w odcinkach co trzy miesiące. W każdy epizodzie dać 50 samochodów (tyle co DC) i jakiś wycinek mapy. Zmienne warunki pogodowe oczywiście w drugim sezonie  :cool:

(pipi)www ale by było gier na listę 

Opublikowano

mogliby jeszcze dorzucić fajny gameplay

Opublikowano

do drivecluba? no mogli ale coż zostaje graficzka

Opublikowano

najlepsza konsola to taka na której można grać na linie w je.banym kanionie

Opublikowano

o zmarłych tylko dobrze albo wcale, wiadomo

Opublikowano

o zmarłych tylko dobrze albo wcale, wiadomo

A o konających? Bo nie widzi mi się pisać dobrze o Xboxie...

Opublikowano

najlepsza konsola to taka na której można grać na linie w je.banym kanionie

Trzeba mieć mocne niedoyebanie mózgowe zeby grac na konsoli dla dzieci podczas takich widoków.

To tak jakby iść do burdelu i grać na konsoli przy dzifce by patrzyła.

Cringe mocny widze nintendo w tym roku.

Opublikowano

(pipi) że opcja głosowa za erów dinozaurów i trzeba będzie za to płacić, (pipi) że praktycznie te same gry co na WiUU..Ważne że w zakupach growych. , za(pipi)ista okładka.

Opublikowano

(pipi) że opcja głosowa za erów dinozaurów i trzeba będzie za to płacić, (pipi) że praktycznie te same gry co na WiUU..Ważne że w zakupach growych. , za(pipi)ista okładka.

wtf-meme-1-wtf-generator.jpg

Opublikowano

rQhIikC.jpg

Opublikowano

DGJNIcEUQAANKtp.jpg

piękności 

Opublikowano

i co odkopujesz martwy temat? A no tak, zapomniałem że te zielone bambaryły od roku nie dostały gry więc prowokują wojenki w internecie, żałosne. :)

Opublikowano

pacio jak tam granko w mortal kombat x i to ty! SUPER GRY CO

Opublikowano

mkx - dobry szpil, miesko lata na lewo i prawo ale co ty mozesz o tym wiedziec

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.