Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

giphypfsc8.gif

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

VgWtvvA.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

ahahh pamiętamy

1434465588509976.gif

xdddddddddddddd

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ktoś jeszcze się jara tym projektem, który zatrzymał się w czasie 20 lat temu? xd

Opublikowano

juz bys dawno preordera mial jakby wychodzilo na switcha

Opublikowano

Ktoś jeszcze się jara tym projektem, który zatrzymał się w czasie 20 lat temu? xd

Zaraz znajdę i Twoje posty w czasie tego E3, gdzie jarałeś się tą zapowiedzią.

Opublikowano

ja sie jaralem shenmue? :O 

juz bys dawno preordera mial jakby wychodzilo na switcha

:gayos: 

Opublikowano

Nie znajdziesz ja też pare razy próbowałem w innej sytuacji, za dużo tego xD

Opublikowano

fanek co tam u Ciebie? w co gramy, czym sie jaramy?

Opublikowano

Remake Final Fantasy VII, Shenmue 3 i przygody Szczuropsa - zwycięzcami E3 pamietamy [*]

Opublikowano

Remake Final Fantasy VII, Shenmue 3 i przygody Szczuropsa - zwycięzcami E3 pamietamy [*]

To było 2 lata temu (?)? Żadna z tych gier nie ma nawet przybliżonej daty premiery :dynia:

Opublikowano

To było 2 lata temu (?)? Żadna z tych gier nie ma nawet przybliżonej daty premiery :dynia:

the last guardian wyszło już przecie.

Opublikowano

No The Last Guardian wyszedł trzeba mu to oddać. Pan Ueda może teraz ze spokojnym sumieniem odejść na zasłużoną emeryturę, no chyba że znowu namówi Sony na jakiś ponad dziesięcioletni projekt, ale chyba nawet oni nie są aż tak głupi 

Opublikowano

Ficuś w RDR w tej chwili gram, jaramy się Days Gone, ciekawe kiedy to wyjdzie :lapka:

W tym roku jeszcze Hidden Agenda, Wolf i SW BF2 i chyba tyle u mnie

Ueda robi już kolejną gre dla Sony, nowe IP, niezapowiedziany projekt

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

the last guardian wyszło już przecie.

A faktycznie na phonie jakoś nie przeczytałem słowa "szczuropsa".

Opublikowano

Przeciez szczuropies wyszedl juz dawno xd

Co te boty, pierw gra ktora wyjdzie w listopadzie juz wyszla w wrzesniu, teraz to xd

Opublikowano

...

Haha, oni są już na takim etapie zgnojenia, że byle guwno jak wyjdzie, na tego JE. BA. NEGO ŚMIECIA BEZ GIER, to super miesiąc i bogactwo. Co za robactwo.

Multiplayer? Oczywiście najlepszy na PS4, TLoU i U4 :banderas:

Dałnoselfi+ Wallhack najlepsze multi...

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Czarek ty ograsz kiedyś to multi, czy uparłeś się (pipi)ć jak jakiś klap teoretyk yebany do końca kolejnej generacji? :v

Opublikowano

...

Haha, oni są już na takim etapie zgnojenia, że byle guwno jak wyjdzie, na tego JE. BA. NEGO ŚMIECIA BEZ GIER, to super miesiąc i bogactwo. Co za robactwo.

Multiplayer? Oczywiście najlepszy na PS4, TLoU i U4 :banderas:

Dałnoselfi+ Wallhack najlepsze multi...

:yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:  :yao:

Czarek ty ograsz kiedyś to multi, czy uparłeś się (pipi)ć jak jakiś klap teoretyk yebany do końca kolejnej generacji? :v

Nigdy nie wypowiadam się tak autorytatywnie na temat gier, w które nie grałem... :lapka:

Opublikowano

I tak by nie docenili.

Z drugiej strony, patrząc co zrobili z GTAV, to różowe konie, kucyki, a nawet kozy jako dodatki schodziłyby jak ciepłe bułeczki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.