Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Rzucę aby nakarmić eksperta to przestanie być taki nerwowy

To nie jest jakis trolling w slusznej sprawie czy cos? BETA GT serio jest po lewej a Forza po prawej? W dodatku wersja PC z max ustawieniami? :yao:

Tak napisał autor tego filmu, zresztą opowiedział na wiele pytań w komentarzach pod nim. Nawet na takim pclabie pisali, że graficznie to meh, a to przecież najwięksi graficzni onaniści.

jedyne co tą Forzę może uratować to jakiś konkretny HD patch po premierze X-a, inaczej nie ma szans z GT Sport.

Zresztą tak aktualnie wyglada GT Sport

https://www.youtube.com/watch?v=5XJOYFRaK0A

na aktualnie początki ps3  :)  i gra to ''ćwerćprodukt'' mało tras, samochodów, dynamicznej pogody...jeżeli wg. będzie xD  taki prosty arcade dla prostych ludzi  ;)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Twoje słowa Expert: 

Ale czego ma to dowodzić?
Ze HDR będzie lepszy w GT niż Forzie?

po prostu śmieje się, że na podstawie 4 min filmiku prezentującego jeden tor o jednej porze dnia, na którym nie sposób zobaczyć efektu HDR wyciągasz takie wnioski. EOT 

Opublikowano

forza miala deklasowac a ledwo staje w szranki z jakims guwnianym gt sport xd

Opublikowano

No ty będziesz czekać pewnie 2 lata z zakupem nowej generacji jak ps5 wyjdzie. Niektórzy lubią kupować nowe rzeczy. Prosiaka olałem bo za mały skok no i ogrywam na playstation tylko exy. Xox'a kupuje aby ogrywać gierki w najlepszej możliwej jakości na moim tv.

No właśnie widzimy tą najlepszą jakość na porównaniach powyżej, oumaj jaki frajer z ciebie, żona to szczęśliwie mam nadzieje poza świadością growa, bo byś już spotykał się z nią u adwokata ;)

Opublikowano

mendrek a jak tam sprawy sercowe u ciebie?

Opublikowano

Twoje słowa Expert:

Ale czego ma to dowodzić?

Ze HDR będzie lepszy w GT niż Forzie?

po prostu śmieje się, że na podstawie 4 min filmiku prezentującego jeden tor o jednej porze dnia, na którym nie sposób zobaczyć efektu HDR wyciągasz takie wnioski. EOT

Poważnie, będziesz mnie za słówka łapał? XD

Chyba oczywiste ze odniosłem się do tego co widzę, czyli tej trasy i tych warunków.

Opublikowano

No ty będziesz czekać pewnie 2 lata z zakupem nowej generacji jak ps5 wyjdzie. Niektórzy lubią kupować nowe rzeczy. Prosiaka olałem bo za mały skok no i ogrywam na playstation tylko exy. Xox'a kupuje aby ogrywać gierki w najlepszej możliwej jakości na moim tv.

No właśnie widzimy tą najlepszą jakość na porównaniach powyżej, oumaj jaki frajer z ciebie, żona to szczęśliwie mam nadzieje poza świadością growa, bo byś już spotykał się z nią u adwokata ;)

xD 

A tak w ogóle to kogo obchodzą wyścigi. 

Opublikowano

Teraz oświetlenie z Forzy 7 jest rozkładane na czynniki pierwsze bo klapy dobrze wiedzą że to jedyne z czym GT Sport może konkurować, bo przecież nie ze swoim contentem stanowiącym 1/4 Gran Turismo 6 i pseudokampanią.

To samo z zabugowanym Project Cars 2.

Co roku to samo, w październiku następuje masowy stukot pękających niebieskich anusów z powody Forzy xD

Opublikowano

Grafika w nowej Forzie to wierzchołek gory lodowej, bedac szczerym, mało kto narzeka na grafikę w nowej w Forzie, wiele osob jest z niej zadowolonych, duzo większym problemem podobno jest nastawienie gry na mikro płatności, i to tego duzo się przewala w internecie.

Opublikowano

Ej, a pamiętacie jak ta banda przegrywow wklejała jakiś gify z tego brzydala fm7 i tasowala się, że to nowe standardy graficzne. Pewnie tak jest, ale na tym JE. BA. NYM ŚMIECIA BEZ GIER Xbox XDDD.

Gdzie do Królestwa Niebieskiego, robaki.

Opublikowano

Grafika w nowej Forzie to wierzchołek gory lodowej, bedac szczerym, mało kto narzeka na grafikę w nowej w Forzie, wiele osob jest z niej zadowolonych, duzo większym problemem podobno jest nastawienie gry na mikro płatności, i to tego duzo się przewala w internecie.

to jest pier/dolenie teoretyków gawędziarzy

Opublikowano

6 ładniejsza od 7 heh.

Może na koksie będzie lepiej.

Opublikowano

Przeciez od zawsze było wiadomo , ze moc pojdzie w 4k i 60 fps kosztem grafy. 

I zawsze bede miał beke z "Wcisnij Y by przewinac wstecz" :D:D:D :P: XOX  :reggie:

Edytowane przez Welna

Opublikowano

Forza od lat mnie fascynowała ,ale niestety nie kupie xtrupa dla jednej sensownej, ktora wyszla na tą platforme.

To już nintendo ma przynajmniej 2 ciekawe gry

Miałem taki sen, że xbox umarł i wszystkie marki przejęło królestwo niebieskie, powstała vita2, a Kaz był prezydentem japoni. 

Opublikowano

Imo wygladaja prawie identycznie, tylko 6ka wyglada jak Horizon, a 7ka ma w koncu naturalne barwy i oswietlenie

Opublikowano

NACIŚNIJ :y: ABY PRZEWINĄĆ WSTECZ :rotfl:

DAT linia przez całą trasę

każule TFU

Opublikowano

te przecinki nawet przed i :rotfl:

Opublikowano

te przecinki nawet przed i :rotfl:

na wszelki wypadek

Opublikowano

NACIŚNIJ :y: ABY PRZEWINĄĆ WSTECZ :rotfl:

DAT linia przez całą trasę

sytuacja analogiczna

wciśnij L1 by wycelować w przeciwnika  :rotfl:

żeby nie było nic nie mam do obu rozwiązań, o ile są w pełni kustomizacyjne  (nie wiem czy jest takie słowo, chyba nie), ponieważ każdy dzięki nim niezależnie od umiejętności może dobrze bawić się w Forzie i Uncharted

Edytowane przez asax

Opublikowano

Asax, szkoda czasu na tłumaczenie klapeuszom, że linię pomocniczą można wyłączyć, a cofania czasu nie używać. Mało tego...dostaje się więcej CR za jej nie używanie (linii pomocniczej).

Opublikowano

nic sie nie stalo bo mozna wylaczyc lub nie uzywac ale beka byla z widzenia przez sciany w tlou xdd

boty - krolowie podwojnych standardow

Opublikowano

w zyciu tez mozna nie uzywac rozumu np. jak osoby kupujace xoxa.

Opublikowano

Kupuje xoxa na premierę i nie uważam, że brak mi rozumu, skoro stać mnie, żeby miesięcznie kupować po 3 xoxy  :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.