Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

czyli przyszły rok szrot4 tradycyjnie bez gier xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   a sorry będzie ten łysy biegał z synem i toporem po raz 10ty tylko w stylu tlou  :)

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

tak poważnie to świetny  ten wasz ex kreskówkowy, poważnie, w końcu można zazdroscic, ogrywam własnie na pc.

Opublikowano

ex ze stema do ogrania na lapku xd Spencer ty c0rwo co ty zrobiles z xboxem.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

tak poważnie to świetny  ten wasz ex kreskówkowy, poważnie, w końcu można zazdroscic, 

no widzisz  milan, mówiłem żeby się wstrzymać ocenami do premiery. Ciesze się, że Ci się podoba. 

Co do tych którzy oczekują bomb na najbliższym E3 ze strony Microsoftu to radzę wstrzymać konie. Shannon Loftis  dyrektor Microsoft Game Studios powiedziała niedawno, że to czego nauczyli się w tej generacji to to, że po porażce Ryse, Quantum Break, czy Scalebound i Fable: Legends, czesto lepiej wyłożyć pieniądze na kilka mniejszych projektów niż finansować jedną olbrzymią grę o  budżecie kilkudziesięciu milionów dolarów. 

Dla nas jako graczy to raczej dobra wiadomość, ponieważ mniejsze projekty mogą sobie pozwolić na znacznie większą kreatywność i innowacyjność niż generyczne blockbustery zaprojektowane od linijki przez złych ludzi z korporacji. 

Więc jeżeli Xbox ma dostać więcej orygunalnych gier w stylu: Ori, Recore, State of Decay, Cuphead, czy Nier: Automata z PS4 to ja jestem za :lapka:

Edytowane przez asax

Opublikowano

Spoko ja exy Sony ogrywam na telewizorze i laptopie z biedry bez konieczności posiadania konsoli, Sony takie dobre :banderas:

Nawet gier nie trzeba kupować wystarczy opłacić tani abonament xD

Edytowane przez kubson

Opublikowano

i jak Ci to dziala ? xD Bo nie znalazlem zadnej pozytywnej opinii, co moze sugerowac, ze na pewno gorzej niz exy ze Stema na biedronkowych laptopach.

Pomijam juz fakt, ze gier z PS4 to tam jest jak na lekarstwo, o ile w ogole jakies sa...

Edytowane przez easye

Opublikowano

to jest ten stream w 720p dla biedaków za który Kaz w odróżnieniu od używek na ps4 zawsze dostaje pieniążki? :kaz: jak to w ogóle się spisuje w kwestii input laga itp?

Opublikowano

Pomijam juz fakt, ze gier z PS4 to tam jest jak na lekarstwo, o ile w ogole jakies sa...

może dlatego że PS4 to w ogóle sprzęt gdzie gier jak na lekarstwo, o ile w ogóle jakieś są xD

Pamiętacie HORAJZON?

Opublikowano

No dla

bezguści twojego pokroju ty zielony małpiszonie

to moze i nie ma.

Przegladam liste i nie widze wiekszosci gier z PS4 - gdzie jest Bloodborne, Uncharted 4, Lost Legacy, Yakuzy, Persony, Last Guardian, Ratchet tylko z PS3 - nawet Alienation i Resoguna nie ma...

a buuu!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Spoko ja exy Sony ogrywam na telewizorze i laptopie z biedry bez konieczności posiadania konsoli, Sony takie dobre :banderas:

Nawet gier nie trzeba kupować wystarczy opłacić tani abonament xD

nioh, nier i inne gry na PC, inne exy odpalicie na tablecie bez konieczności kupowania tych gier, sony za garść miedziaków wszystko odda w dobre ręce  :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Lista gier z ps4 na ps now ktore nawet można ograć na windowsie xD czekam na aplikacje do mojej lodówki

Jak na pierwszy rzut to całkiem okej

Killzone Shadow Fall

God of War 3 Remastered

Saints Row 4: Re-Elected

WWE 2K16

Tropico 5

F1 2015

Darksiders 2 Deathinitive Edition

Evolve

MX vs ATV Supercross Encore

Resogun

Helldivers

Broken Age

Dead Nation: Apocalypse Edition

Grim Fandango Remastered

Ultra Street Fighter 4

Castlestorm Definitive Edition

Exist Archive: The Other Side of the Sky

Akiba’s Beat

Nidhogg

Super Mega Baseball

Opublikowano

rzeczywiście wszystkie exy do ogrania na pc :(

Opublikowano

Jeszcze gdyby ktoś pisał o wszystkich exach to jeszcze byłbym w stanie zrozumieć twojego dauna, ale tak jak przypuszczałem to zwykle niedo(pipi)anie mózgowe :lapka:

Jedna cześć w abonamencie druga na steam :yao:

Opublikowano

najważniejsze że kupując ten obesrany stream w 720p, dacie zarobic Kazowi, niż jakbyście mieli kupować te wszystkie używki na dedykowany sprzęt :kaz:

Opublikowano

nie wypowiem sie za wszystkich, ale stream ps4 na pc nadal nie przekracza 720p + zostaje kwestia input laga w co dynamiczniejszych tytułach... z lat 2013-2014 xd

NO ALE HURR DURR OSZUKALISMY SYSTEM

Opublikowano

Co do tych którzy oczekują bomb na najbliższym E3 ze strony Microsoftu to radzę wstrzymać konie. Shannon Loftis  dyrektor Microsoft Game Studios powiedziała niedawno, że to czego nauczyli się w tej generacji to to, że po porażce Ryse, Quantum Break, czy Scalebound i Fable: Legends, czesto lepiej wyłożyć pieniądze na kilka mniejszych projektów niż finansować jedną olbrzymią grę o  budżecie kilkudziesięciu milionów dolarów.

W tym szalenstwie jest metoda, sek w tym ze Sony wydaje zarowno blockbustery jak i indyczkowate gierki jak nex machina. Milo jest zaprosic znajomych i pochwalic sie jakims AAA:D

Mniejsze gry beda mialy swoich fanow w dedykowanych tematach, ale nie beda mialy zadnego wplywu na sytuacje typu sprzedaz itp.

Opublikowano

czyli przyszły rok szrot4 tradycyjnie bez gier xD

Zapowiedzi od groma jest przeciez, rachitycznie na ten moment wyglada oferta MSu czy Nintendo/

Opublikowano

prosze szczegoly, listy

Opublikowano

rzeczywiście wszystkie exy do ogrania na pc :(

no z 2-3 brakuje, kwestia czasu   ;)

Opublikowano

Pokemony, FE czy Project Octopath to jest niby rachitycznie?

Opublikowano

jakie gry xD wy macie 10 lat że gracie w pokemony?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.