Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

TLOU2 > te wasze wszystkie konfy z ms wypiedala wam fangę w ryja i tyle w temacie XD

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tlou? Ten film na 8+? Prosze cie

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Tlou2? No fajnie sie ogladalo, szkoda ze trzeba bedzie grac.

Opublikowano

Nawet gameplayu nie pokazali tylko kawalek filmu i odrazu NO NAJLEPSZA GRA HURRRRRRRRRRRRRRR

Co sie z graczami porobiło to smutna sprawa jest.

Opublikowano

mówisz o tym interaktywnie filmie? 

minął chyba ponad rok od zapowiedzi, pokazali dwa zwiastuny, a nie widzieliśmy nawet ułamka sekundy gemplayu. Ale klapy i tak mają mokro. Co za ludzie.

Opublikowano

TLOU2 > te wasze wszystkie konfy z ms wypiedala wam fangę w ryja i tyle w temacie XD

Nawet pod tą panią wiszącą na szubienicy zauważyłem wiadro, znaczy się kibel, więc tendencja rodzaju zagadek w dwójce zostanie zachowana :yao:

Opublikowano

lol grać grubasem pedalem w 2017 ze kolesie 40 lat. dzieci na karku i grają w Mario, a potem sue dziwcie ze Pis wygrywa wybory

To obe*rane mario ma więcej MIODNOŚĆI niż cała biblioteka xbona przez ostatnie pare lat. Szkoda, że dzisiaj słowo MIODNOŚĆ zostało zastąpione słowem GRAFIKA, TERASZROTY oraz ocena na metacritic. 

Yebać graczy :sapek:

Opublikowano

sie wypożyczy konsole po raz kolejny w tym 2019 roku, bo tylko do tego sie ten śmieć nadaje

Opublikowano

ori.gif

Sunset-Overdrive-gif.gif

G R Y W A L N O Ś C I    akurat gierkom na Xboxa nie brakuje ;)

raczej martw się o CINEMATIC EXPERIENCE TLOU STYLE na PS4 

Edytowane przez asax

Opublikowano

Nie ma takiego słowa jak miodność przestańcie powtarzać zwroty co hiv czy inny ściera wymyślił jak mieliście 12 lat, 3 dychy prawie a tu mario, sunset i słowniczek gracza hardcorowego z kompedium wiedzy PSX Extreme nie wstyd ci?

Edytowane przez Observer

Opublikowano

Sony to fabryka gier, a nie pokazali nawet jeszcze wszystkich tytułów, pozamiatali konferencją tu nawet nie ma o czym dyskutować.

Opublikowano

ori.gif

Sunset-Overdrive-gif.gif

G R Y W A L N O Ś C I akurat gierkom na Xboxa nie brakuje ;)

raczej martw się o CINEMATIC EXPERIENCE TLOU STYLE na PS4

Chyba już brakuje, ponieważ nic nowego nie ma na horyzoncie.. Boty jak zawsze żyją przeszłością.. Nawet jak wyjdzie xbox one XD 2 S to będzie ta sama sytuacja...Jak sonka będzie dostawać nowe IP, Ci nadal będą się cofać.. W sumie wsteczna dla was jak znalazł
Opublikowano

Opublikowano

Łącznie trzy gry z czego jedna już umarła no zayebisty ten Xbox xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No niestety, nowych gier na Zboxa nie widać. Sprzedaż PS4 zrobiła swoje i cały czas zapowiadane są nowe gry i trzeba oddać, że ta generacja to na tę chwilę pewne zwycięstwo Sony mimo kilku śmieciowych zagrań czy patentów.

Opublikowano

Xbox ma Minecrafta i PUBG - po co im jeszcze jakieś inne gry?

Opublikowano

po co w ogóle iksboks jak wszystko jest na pc?

Opublikowano

Będzie też na PC, od razu kupuję na steam.

Opublikowano

ważne że klapy nie zagrają  :cool:

Opublikowano

Dlaczego nie? Przecież to pójdzie na każdym laptopie powyżej 1.5 kafla.

Opublikowano

czyli nie zagrają :lapka: 

Opublikowano

Chyba każdy ma takiego laptopa, na którym to pójdzie. Do pracy aktualnie trzeba mieć min I3, 8GB i jakiś SSD + ta gra nawet na integrze powinna śmigać w 30 klatkach.

Opublikowano

Granie w ori w 30 klatkach jak jakieś zwierzęta xd

Opublikowano

Chyba każdy ma takiego laptopa, na którym to pójdzie. Do pracy aktualnie trzeba mieć min I3, 8GB i jakiś SSD + ta gra nawet na integrze powinna śmigać w 30 klatkach.

No widzisz...a ja nie mam, no ale ja nie jestem ani klapem, ani blacharzem :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.