Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

3 minuty temu, aphromo napisał:

Switch jest *ekhem ekhem* hybryda, albo udaje ze jest, tak czy kwak najgorsza wersja to wlasnie on jesli chodzi o TV. 

Czyli nie można się jarać tym jak wyglądają porty na Switcha , bo PS4/X1/PC są mocniejsze ? Brawo. Rozumowanie godne graficznej klaperskiej dzifffki.

4 minuty temu, aphromo napisał:

moja opinia jest oparta na rzeczywistym materiale

Twoja opinia jest oparta na materiale udostępnionym i wysegregowanym przez MS. Korporacje wg Ciebie też zawsze mówią całą brudną prawdę, a nie są spin doctorami jak coś spierdolą. Gratuluje tego jak postrzegasz świat.

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
9 minut temu, Ins napisał:

Czyli nie można się jarać tym jak wyglądają porty na Switcha , bo PS4/X1/PC są mocniejsze ? Brawo. Rozumowanie godne graficznej klaperskiej dzifffki.

Oj zebysmy nie otworzyli puszki pandory teraz.

Powiedzmy, ze kazdy ma wlasny prog bolu do wszystkich rzeczy pod niebem. Albo ze jeden brunetki drugi blondynki.

9 minut temu, Ins napisał:

Twoja opinia jest oparta na materiale udostępnionym i wysegregowanym przez MS. Korporacje wg Ciebie też zawsze mówią całą brudną prawdę, a nie są spin doctorami jak coś spierdolą. Gratuluje tego jak postrzegasz świat.

Nie mi chodzi o to, ze jesli jest jeden dowod, to czy nam sie to podoba czy nie, musimy wierzyc na slowo i krytyka zrodla, ktora teraz uprawiasz, co prawda jest pasjonujacym dzialem nauki, ale  nie ma racji bytu, bo to jest tak jakby cofnac sie z poszlaki do totalnej niewiedzy.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zbliżają się moje urodziny, myślałem żeby sobie Switcha sprawić na nie. Mówię autentycznie poważnie. Bo i tak go kiedyś kupię. Niestety, gdy sobie myślałem jak bardzo by mi kurz zbierał, to chyba by i sąsiad za ścianą nie musiał swojego wycierać. No ale mogę się mylić. Switchfagi mogą mnie spróbować przekonać, że jest tam w co grać i nie nudzi się po godzinie. Aha, lubię  gry gdzie jest:

- głębia fabularna, wciągająca historia, epickie momenty

- walka, akcja, muzyka napędzająca bohatera do zwycięstwa

- team based multiplayer, możliwie z Polakami, którzy nie są amebami umysłowymi (czasami się nie da, wiem Blizzardzie)

- arcade wyścigi z walką i możliwie długimi driftami (im bliżej Wipeout i Ridge Racer, tym lepiej)

- slapstickowy, kloaczny i chamski humor (jak w South Park: SotT)

- lubię gry do coopa gdzie system gestów lub mechanika gry jest skonstruowana też pod grę z randomami

- moje ulubione gatunki: fps, bijatyki, action-adventure z dużą ilością walki (mogą być slashery)

Dodatkowo miłoby było mieć:

- dobrą usługę online, wliczając w to usługi okołogrowe i sklep z fajnymi promocjami

- fajną społeczność (najlepiej Polaków) wspieraną przed lokalny oddział marketingowy producenta

- porządny rynek wtórny, by od czasu do czasu uraczyć się używką wobec gry która umknęła

- dobry dostęp do klasyków, bo nostalgia to potężna broń.

To teraz drodzy fanboje Switcha, jeśli pokażecie mi - tak tu masz takie i takie gry spełniające wyżej wymienione kryteria, a konsola faktycznie ma to co lubisz, to być może w 2018 rok wejdę zbierając patyki po lesie i wydając po raz pierwszy 200 PLN za indyka jako szczęśliwy posiadacz kolejnej platformy którą postawię obok Playstation 3 i 4 (no i Vity) ;)

Opublikowano

Nic nie spelnia, nie kupuj ciulu 

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, że gry na switcha są oceniane w innej kategorii, teraz już wiem dlaczego te szroty na 7-8 zgarniają takie średnie na meta

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawiało dlaczego Mendrek tak bardzo przeżywa zakup nowej konsoli. Zupełnie jakby mial iść na randkę.

Opublikowano

No bo konsole mają małe otwory.

Opublikowano

Znowu piedolenie mendrka, jak nie złożenie i kupienie peceta to piedololo o switchu teraz, uja kupi w worku prędzej niż konsolę. Więcej nabrać się na te posty już nie damy.

Opublikowano

lol nawet tego nie czytam, chyba na głowę upadłeś jak myślisz, że kogokolwiek nabierzesz na te udawane chęci kupienia czegoś

Opublikowano
Godzinę temu, Nemesis napisał:

Zawsze mnie zastanawiało dlaczego Mendrek tak bardzo przeżywa zakup nowej konsoli. Zupełnie jakby mial iść na randkę.

Konsole z duszą(PS4xD) go pokochały, nie to co złe baby materialistki. 

Opublikowano

Osiemnaście najciekawszych gier 2018 roku. Dwie strategie i jedno mmo na pc, cztery sztosy ONLY ON PLAYSTATION i reszta multiplatformy. Ktoś ma numer na śmieciarkę? Muszę zrobić pogrzeb bonkowi.

Opublikowano

haha a gdzie ta c0rwa zwana switchem? :)

Opublikowano

TVGry xD 

Opublikowano

No ale jak chciałem kupić PC-ta, to mi zaraz Czezarre i paru innych wyskoczyło, że pakuję się w g*wno, nikt mi nie wymienił zalet posiadania PC-ta do nowych gier, a jeszcze potem spod taboretu wypełźli blantman i ocelot, to już w ogóle mnie zebrało na wymioty. Nawet Daddy chciał to do swojej propagandy wykorzystać, że nib uciekam z PS4, co było g*wno prawdą. Poczytałem o zepsutych portach z konsol jeszcze, summa summarum kupno pc-ta oddaliło się w coś co w branży nazywa się TBA.

Jak miałem zamiar kupić Vitę, to zrobiłem rekonesans także, ludzie polecali, było dużo zachecających elementów no i kupiłem.

Jak chcę kupić Switcha, to Nintendofag 2017 mi mówi żebym nie kupował, że nie spełnia moich potrzeb. Nie róbmy z tego wielkiego show, no big deal, po prostu pytam o opinie. No ale nie wiem co tak słabo ze strony fanów Nintendo, jakby mnie ktoś tu zapytał czy kupić np. PS4 i by spełniało jego potrzeby, to bym powiedział żeby kupił. Pomagamy sobie, jesteśmy drużyną graczy, więc czemu nie? ;)

Opublikowano

Ja nie pytam tylko klapów czy mam kupić Switcha, ja pytam wszystkich. Dałem wytyczne, czekam na jakieś merytoryczne odpowiedzi. Ja się nie zamykam nigdy na inne sprzęty, kiedyś byłem multiplatformowy gdy platformy się bardziej różniły i pewne z nich nie upadły na jakości rozrywki...

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

haha a gdzie ta c0rwa zwana switchem? :)

może dadzą im z jedną multiplatformę w 15fps i bez grafiki, ale że tam gry oceniają w kategorii handheld to będzie +20 na meta i wgl najlepsza wersja ze wszystkich xd

i może jeszcze dostaną jakiegoś indyka z plusa to już w ogóle się posrają :yao:

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano
51 minut temu, Mendrek napisał:

Ja nie pytam tylko klapów czy mam kupić Switcha, ja pytam wszystkich. Dałem wytyczne, czekam na jakieś merytoryczne odpowiedzi. Ja się nie zamykam nigdy na inne sprzęty, kiedyś byłem multiplatformowy gdy platformy się bardziej różniły i pewne z nich nie upadły na jakości rozrywki...

kiedys byles multiplatformowy? w sensie pc kupiony przez rodzicow do nauki w szkole i pozyczane ps2?

mendrek i jego pjerdolenie by samemu sobie prezent zrobic  i my teraz musimy go przekonac do zmiany, MY, bo on taki grubiutki i glupiutki i nie wie, i MY musimy mu teraz pomoc i go przekonac, bo przeciez chwile temu kupil vite niszczaca switcha, spedzil z nia cale 2h najlepsze w zyciu i znowu trafila do szafy

nikt ci nie da rad bo kazdy ma wyyebane na ciebie i na czym grasz i w co, jestes fanaberia cw, niektorzy nie czytaja juz cie wogole, drudzy czytaja by miec polew jak znowu zaargumentujesz posuwanie przez sony

Opublikowano

yebaniutki jak się zagotował, bo mendrek spytał o fajne gry na switcha i nie jest w stanie mu pomóc :yao:

Opublikowano

same porty z wiiu, gierki z grafika z ps2, indyki za 200zl, same mario i zeldy bez innowacyjnosci, plastik gorszy niz blacha z tico ale daja plusy za zakupy growe wiec trzeba chwalic

Opublikowano
12 minut temu, Ficuś napisał:

nikt ci nie da rad bo kazdy ma wyyebane na ciebie i na czym grasz i w co, jestes fanaberia cw, niektorzy nie czytaja juz cie wogole, drudzy czytaja by miec polew jak znowu zaargumentujesz posuwanie przez sony

To moje ulubione zdanie xD

Każdy ma na Mendrka wy(pipi)ane ale każdy mu odpisuje z chorągiewka w pierwszym rzędzie xD

Opublikowano
18 minut temu, Yakubu napisał:

yebaniutki jak się zagotował, bo mendrek spytał o fajne gry na switcha i nie jest w stanie mu pomóc :yao:

No cóż, widocznie nie ma tam tak różowo. Szkoda, bo dawałem szansę by wspomógł markę którą tak ceni ostatnio. Nawet jeśli za mną nie przepada, to przecież nikt go nie zmusza żeby dołączał do mnie na party wysyłał mi friend code, ale przynajmniej Nintendo miałoby kasę z dodatkowego użytkownika i może wypuściłoby jakąś nową markę AAA kolejną Zeldę przed premierą kolejnej konsoli. A on tylko obraża, jakbym mu węgiel z piwnicy ukradł...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.