Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Ty nie dotrzesz nigdy do majtek kobiety ale nie jestem dla ciebie tali wredny :)

Opublikowano

jakość nie ilość

głąby

Opublikowano
Sea of Thieves
Crackdown 3 
Te dwa sztosiwa na jednym screenie.
Z xsmieciem jeszcze nigdy nie było tak dobrze. af59b27e5de8ff235f0d09bf6908a015.jpg
Opublikowano

Na obrazku yeti i jego wybudowany nowy dom, z kolegą szukają fajnych gier na ps4

Opublikowano

Ten ból dupy zielonych robaków jest wspaniały. Poprzednia generacja z x360 była świetna, a teraz Spencer dobra im się do tylkow i boli, o jak boli. Z poziomu za(pipi)iste konsoli, na samo dno zielonego szamba bez gier.

:fsg: PIĘKNA GENERACJA :fsg:

Opublikowano

2200 gs na 360 - to się nagrałeś yeti!

Opublikowano

Moze dostał bana?:oh_you:

Opublikowano

na koniec 2017 roku zycze jednoplatformowym kundlom.... w zasadzie nic nie zycze bo wami gardze, wy yeb.ani teoretycy :banana:

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

2200 gs na 360 - to się nagrałeś yeti!

3 godziny temu, MYSZa7 napisał:

jakość nie ilość

głąby

Opublikowano
20 godzin temu, _Be_ napisał:

Ty ale wiesz, ze mówisz o polskim eurogamerze lista jest tego zagranicznego

Ty ale wiesz ze (pipi)isz jak zawsze ?

Polski eurogamer tego nie ma bezbeku xd

Proszonko o kase pod filmikami na YT

Support Digital Foundry and gain access to ultra high quality versions of our videos. Patrons can grab the master encode here: https://www.digitalfoundry.net/2016-1...

We notice you're using an ad blocker

We can't continue offering our work for free without advertising. Please disable your ad blocker for Eurogamer so we can keep doing what we do.

Thanks for your support.

eg-logo-white.png
Turn Off AdblockerNo thanks, I'll keep blocking ads

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

okej, czyli zły Eurogamer spiskuje przeciw Sony i sabotuje pozycję exów na PS4 w swoim rankingu, zgadza się? 

Opublikowano

szkoda slow na Ciebie

Opublikowano

bezbek roku wyzywa innych bezbeków ciekawa sytuacja :usmiech:

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

bezbek roku wyzywa innych bezbeków ciekawa sytuacja :usmiech:

trigger.thumb.jpg.3b6cade452d83f758c9df1

Opublikowano

ja bym sie ze wstydu zapadl jakby mi ktos tak czarno na bialym udowodnil ze (pipi)e 3po3, tak adblocker na eurogamer.pl stronce z 1-3 komentami pod newsami :) no ale nie jestes bezbekiem mozesz miec inne podejscie.

ale nie marnujmy czasu szanownego grona na Cb, albowiem jest co swietowac, PS4 juz ma ponad 5mln sztuk sprzedanych wiecej wedlug prognoz vgc niz zeszloroczny wynik, ponadto pobil LT 3DS, to bardzo duze osiagniecie, niepredko inne konsole dadza nam takie powody do radosci.

umierajacy rynek konsol, dzwigany praktycznie przez PS4, bardzo ladnie odskoczyl zeszlej generacji.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale co jest świętować? Masz jakiś % od sprzedanych konsol?

Edit: Widzę że edytowałeś. Rynek konsol wcale nie umierał. Wręcz przeciwnie. W dodatku nie mógł się doczekać następców.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

Nie, Kyo, nie mam niczego z liczby sprzedanych konsol. No, moze poza tym ze sie ciesze ze dobrze idzie. Skad wogole ta teza ?

Tak, jest co swietowac, jesli ktos wie co znaczy zwrot pilowac galaz na ktorej sie siedzi. Wiesz, nie kazdemu sie usmiecha gaming tabletowy czy inny steam.

Umierajacy rynek konsol ? Tak, w schylkowych latach ps360 i wiiu bylo naprawde b. slabo pod kazdym wzgledem, nowe konsole mimo wszystko daly rade, nawet ten Kokx cos tam dziala sprzedazowo.

Odpadla juz stacjonarka od Nintendo i handheld od Sony, lody ruszyly panowie przysiegli.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

N ma wzloty i upadki. Sony tak samo. Jak widać MS też. Jednemu się udaje, ktoś inny po dupie dostaje. Naturalne. Póki będą gierki imo nie ma się co martwić. Jak widać devi potrafią robić jeszcze zajebiste pozycje. A niby ta generacja jest taka chujowa :D No nie wiem dla kogo bo ja tam się świetnie bawię. 

*Mały dopisek: na każdej konsoli ;) 

Opublikowano

No jakby nie patrzeć, to z MS-u robi się druga Sega, która odpadła bo nie rozumiała rynku konsolowego. Nintendo wie jak się odbić, Sony wie jak włączyć turbo gdy się pali pod tyłkiem, a MS jakby mieszał łyżką w tej samej herbacie i myślał że po którymś razie zrobi się z tego szkocka. No tak to nie działa. Xbox One X się dobrze sprzedaje (jak na remaster konsoli), 2018 rok może mieć wpytę, ale w 2019 zaliczy zgon i na dobitkę zapowiedź next genów (pewnie na kolejnym PSE Sony wrzuci teaser PS5). Jak dla mnie MS spartolił na całej linii w tej generacji...

Opublikowano

Za wczesnie by oceniac Switcha, fakt faktem, sami sobie zmniejszyli portfolio produktow, Switch poki co to poziom 3DSa, wiec trzymam reke na pulsie.

Sony ? No PS4 w tym roku, wszystko na to wskazuje, ma gorke sprzedazy bo nie wierze w takie wyniki w 2018, to jest niemozliwe dla mnie. To znaczy, ze klasyczne zasady rynku konsolowego nie imaja sie tej konsoli.

MS ? Slabiutki One, ktory juz nie dogania 360 i bardzo dobrze radacy sobie XboX, ale tutaj tez za wczesnie by przesadzac.

Gry ? Poezja pod kazdym wzgledem, remake Sotc w 60 FPS/target4K na Pro ?

4 minuty temu, Mendrek napisał:

(pewnie na kolejnym PSE Sony wrzuci teaser PS5). Jak dla mnie MS spartolił na całej linii w tej generacji...

PS5 to ostatnia konsola jaka zapowiedza, predzej Switch Pro czy Xbox Two.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Ale bzdury "Nintendo wie jak się odbić". No trudno żeby MS się odbił w tej samej generacji :P Jakoś Nintendo w czasach WiiU gryzło glebę i jadło żwir, więc o odbiciu nie ma mowy skoro ich konsola zmarła śmiercią tragiczną. Nintendo jak nie ma gadżetu, to nie istnieje. MS nawet ze swoją pierwszą konsolą nie poniósł takiej klęski, nie mówiąc już o tym, że Xbox jest obecnie dochodową marką bo sprzedaje gry i usługi. 

Edytowane przez Pacquiao

Opublikowano

w czasach wiiu nintendo mialo 3dsa

co wy macie z tej super sprzedazy ps4? najmniej studiow wewnetrznych od kilkunastu lat, zamkniete kilka legend, nie liczac naughty dog ostatnia gra prosto od sony ktora dobila do sredniej 90 wyszla praktycznie 7 lat temu, kopiowanie narracji tlou w kazdym praktycznie exie studia wewnetrznego, obecna oferta ps plus to popluczyny po ofercie na ps3 i vite

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.