Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

To jest tragedia dla całej branży. Sony potrzebuje mocnego konkurenta a takiej padaki to nikt się nie spodziewał

Prawda

Niestety M$ ukrzyżował tę konsole

8a2d3f7d7db17d53f5bb416b18ce1e57.png

Edytowane przez Starh

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Xbox One Znicz

Opublikowano

scorpio za(pipi)ie ms

Opublikowano

moze darujcie sobie robienie poddziału, jest temat, postów nie przybedzie, zapomnijmy o  scieriwe

Opublikowano

249 dolarów

ori-sowa_178ss.jpg

499 dolarów

ori-sowa_178ss.jpg

Dobra, skończyłem, przepraszam. Jestem po prostu pod wrażeniem tego, jak MS reklamuje swoją konsolę.

Opublikowano

Na ppe to niezła pedaliada komentarzy odnośnie xboxa xdddddd Takiej porcji raku dawno nie czytałem.

Opublikowano

To uczucie, że mrugnęło tyle tych indyków na sekundę a jeden nawet mi się podobał i nawet nazwy nie zdążyłem przeczytać :/

Stawiam ze Shift.

Opublikowano

Najgłośniejsze brawa zebrało ogłoszenie poszerzenia wstecznej kompatybilności

Ja yebie to mówi samo za siebie XD

R.I.X

Opublikowano

249 dolarów

ori-sowa_178ss.jpg

499 dolarów

ori-sowa_178ss.jpg

Dobra, skończyłem, przepraszam. Jestem po prostu pod wrażeniem tego, jak MS reklamuje swoją konsolę.

Bardzo dobry przykład na czym powinno się ograć tę wspaniałą grę :lapka:
Opublikowano

Tak na chłodno Panowie.

Kto tam pracuje? W marketingu, pijarze? 

Jakim trzeba być debilem aby wciskać tak specyficznej grupie jaką są "gracze" konsole bez gier? Beż żadnego sztosu, gry przy której ludzie powiedzą "no krwa Panie Spencer to wygląda pięknie". 

Nie rozumiem w ogóle tej polityki.

Opublikowano

osły. w taki sposób to można reklamować nowego Samsunga s8 czy iPhone'a 7, a nie konsolę.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

"Konkret,kopniak w jaja ps4 "pro" 

Bylem fanem PS od 1999 kiedy zagralem po raz pierwszy na PSX. Potem byla ps2,ps3,ps4 w końcu spróbowałam xboxa i przekonały mnie do tej konsoli takie rzeczy jak ea access,wsteczna kompatybilność,forza,dobre gry z golda,xbox game pass no i teraz dlugo wyczekiwany scorpio. Oby tak dalej!" 

Opublikowano

na gamespocie trochę trzeźwiej komentują. ign jak poczuje, w którą stronę wiatr wieje to zmieni śpiewkę

Opublikowano

Rzemieslnicy, nie patrza co sprzedają, jutro beda sprzedawac staniki albo reczniki  z  takim samym zapałem.

Opublikowano

A teraz rano wychodzi Tod zapowiada nowego TES i już nikt nie będzie pamiętał na E3 czym jest scropio 

Opublikowano

w ogole co za nazwa, serio (pipi)a, scoprio brzmi 100 razy lepiej niz zabawa 3 literami na tfuu krzyż

copro, w sumie to pasuje

Edytowane przez milan

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.