Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
7 minut temu, Ins napisał:

Myślisz, że wchodzę na PPE ? Nie mierz wszystkich swoją miarą.

No to do eurogamera, spinasz sie niewiadomo o co.

anyway, tez nie masz pojecia czy dynamic 4k to bedzie 1440p.

Edytowane przez aphromo

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 509,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Dlaczego miałbym się spinać ? Przecież to nie ja popełniam fail za failem.

enyłej (xD)

Cytat

1440p with temporal super-sampling for the 4K output

Nie kombinuj, 4K z tego nie zrobisz.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No pewnie ze nie ma spiny, natychmiastowe cytaty, minusik, juz kij z Twoim 1440p, bo to kolejne insynuacje, ja podalem linki do tego "4K" to teraz cos wymysl z tym 1440p.

Opublikowano
2 godziny temu, BieŃ napisał:

To dobrze, w końcu będzie można odpalić stare gry na emulatorach w należytej jakości.

A tymczasem w GOW.

2j3i4uu.png

cq0xh.png

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano
Cytat

juz kij z Twoim 1440p

xD

Czyżby zbliżał się meltdown spowodowany rozdziałką ? Klasyczny klap.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

IUNNAog.gif

YDuEpfN.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

To będzie najlepsze 7/10 w historii gejmingu.

Przy okazji najładniejsza woda.

Opublikowano

Nawet wydam 29zł by sprawdzić to w Game Passie. Gierka nadal w ogóle do mnie nie przemawia, podobnie jak nowy God of War zresztą. 

Opublikowano

czy ja właśnie widzę pro,ceduralnie generowane fale :obama:

edit: śmieszkowa cenzura

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

Najlepsze fale w historii gejmingu :obama:

Opublikowano

Odnośnie tego nogamesbox passa, to może by mi benis stanął lekko 7 lat temu gdy nie miałem jeszcze tyle kasy na gry i byłem baronem PS Plusa, ale dobrze płatna praca sprawia że na tego typu usługi ma nieco wywalone już i cebula we mnie słaba. No ale i tak by mi tylko lekko stanął, bo premierowe ex'y z xboxa będą nadal tylko ex'ami z xboxa, tasiemce które jak dojadą do 83-85 na MC to święto wiosny, plus są to typowo hamburgerowe, mdłe, przesiąknięte często slapstickiem i brakiem głębi serie. Już wolę synka potrenować Kratosem, niż radośnie genericową grę o piratach z proceduralnymi falami. Nie zdziwię się, że MS zrobil tą usługę tylko po to, by w ogóle ktoś tego balasa odpalił...

Opublikowano

się żyje kur,wy biedaki

2923c4cbfe29007e128e278d69f614d5_fb.gif

Opublikowano
5 minut temu, Mendrek napisał:

tasiemce które jak dojadą do 83-85 na MC t

Nowe IP, druga część SoD oraz trzecia część Crackdowna pierwsza od 8 lat - nie to co u sony gdzie z god of wara numerek zabrali bo wstyd przyznać, że to 7 część a z Yakuzy to już się sami tak pogubili z tymi sequelami, że ejjj robimy jakis prequel nazwiemy zero bo już ch,uj nie wiem ile cześci wyszło

Opublikowano
16 minut temu, Mendrek napisał:

Nie zdziwię się, że MS zrobil tą usługę tylko po to, by w ogóle ktoś tego balasa odpalił...

gierkę właśnie ogląda 100 tys. ludzi na twitchu, co jest drugim wynikiem na platformie, a gra właśnie przeskoczyła pod względem popularności PUBGa,

https://www.twitch.tv/directory

ty weź im powiedz Mendrek że ta gra to balas  i nie ma co patrzeć 

Edytowane przez asax

Opublikowano

W tego sot to najwięcej grają pececiorze XDDDD co te xboty? wstydu nie mają, a memlają jaka to gra woa. Gadanie, że ma 100k oglądających, każda gra, która startuje na twitchu począwszy od bety zawsze będzie miało najwięcej oglądających. Ludzie są ciekawi z czym mają do czynienia. Po premierze? meh gra i balas. Nie będę wspominał jak tam walka wyglądała XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie ma co oceniac po twitchu bo twitch stoi PC, konsole tam to absolutny margines

Opublikowano

No tylko kto tu się właśnie jara tymi oglądającymi na twitchu? XD 

Opublikowano

a co mnie obchodzi na czym grają? popularna gra to popularna gra 

chciałem tylko pokazać że gra cieszy się sporym zainteresowaniem jak na grę w którą według Mendrka czy Faki nikt by nie zagrał. Gdyby potrafili spojrzeć nieco szerzej, mogliby realniej oceniać rzeczywistość, ale najpierw trzeba zdjąć klapki plejstejszyn z oczu. 

Opublikowano

Wyznacznik to zaden jak cos jest nowe. Widac dopiero z miesiac po premierze czy cos jest popularne czy nie. Destiny 2 mialo na premiere 1 czy 2 miejsce na twitchu a teraz nikt juz tego crapa nie oglada

Opublikowano

Popularna gra XDDDDDDDD Nie no kisnę.

Opublikowano
3 minuty temu, Faka napisał:

Popularna gra XDDDDDDDD Nie no kisnę.

umiesz czytać ze zrozumieniem?

na ten moment Sea of Thieves to druga najpopularniejsza gra na Twitchu (tak jak Teddy napisał nie wiemy co będzie po premierze), proszę z tym handlować

i tak wciąż uważam że jednak wbrew temu co gloszą klapy, kilka osób na tę grę czeka  

Edytowane przez asax

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

Najlepsze fale w historii gejmingu :obama:

lmao to już nawet gta 5 miało lepsze fale no ale xboty to się jarają byle czym hehs

Opublikowano

A już nie wspomnę, że jeśli coś jest loot-centered (np. zbiera się skarby, patyki, garnki na głowe, etc.), jest fpp, ma zombie - to wystarczy 2/3 z tych rzeczy aby stać się topem na Twitchu i rakiem wszędzie indziej...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.