Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
2 godziny temu, ragus napisał:

czyli dobrze rozumie, ż FH1 ma normalnie poprowadzoną karierę, a nie nasrane milion ikonek na mapie?

Jest najkrótsza, ale też najlepsza. Jest Darius Flynt w festiwalu Horizon, któremu trzeba spuścić wpier,dol i zapada to wszystko w pamięć bardziej niż fabuły 3/4 gier w stylu jestem kimśtam i muszę uratować świat :lapka:. (uwaga spoiler z gry wyścigowej xdd) Wyścig z tym sku,rwysynem na końcu po całej trasie przy tym na głośnikach:

orgazm, to jest życie, to jest taniec, po to się żyje, lambo 340 km/h na budziku, but do samej ziemii i piiiiiiiiii,zda przed siebie

BRRRRRUM BRRRRUM wyścigi to jest k,urwa to

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 504,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

ehh pora na trzeciego xboxa one

Opublikowano

kruku nawet nie prowokuj tym soundtrackiem, bo zaraz zacznę wrzucać następne sztosy

już sam początek gry z tym kawałkiem to jest roz(pipi) nad roz(pipi)ami:

Opublikowano

:banderas: ależ ta gra miała ma klimacik 

Edytowane przez asax

Opublikowano

kurrrła, nie grałem w forzę ale znam wszystkie trzy nuty więc soundtrack rzeczywiście dobry :cool: choć Everyday wolę w tej wersji

Opublikowano

ten Everyday z samej gry ma drum&bassowe wstawki, idealne do wyścigów, w tej co wrzuciłeś jest ta dubstepowa wstawka, tak czy siak remixowa wersja jest za(pipi)ista :banderas:

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Składki, składkami, nie czuję się dumny z tych dwóch zakupów, choć Sony o tym wiedziało i mogło za to banować, ale tego nie robiło. To było 7 lat temu, zanim nawet pojawiły się gry w Plusie. Teraz sytuacja jest zgoła inna.

Innymi słowy proceder mniej chlubny, zamierzchły, ale to nie posiadaczy PlayStation za składki będzie DZIŚ ścigać policja, tylko xbotów za paserstwo kradzionymi kodami. Taka tam "drobna" różnica, co nie panie ragus? ;)

Opublikowano

szkoda, że głupota nie jest ścigana przez policję

Opublikowano

ja w podstawówce handlowałem pirackimi grami na allegro i jestem dumny ze swojej przedsiębiorczości 

Opublikowano

jaki to jest ye.bany cebulak z tego kebaba. sam okrada swoje ukochane sony i zamiast zaplacic za gre tyle co kosztuja 2 zestawy w mcdonaldsie, to zrzuca sie w 5 typa zeby wyszlo 9zl(!!!!), ale inni, ktorzy tez nie sa w stanie/badz nie chca placic pelnej ceny za cos to HURRDURR. Oni na pewno tez "nie beda dumni", z tego wyczynu za 10 lat wiec wszystko ok, cnie?

ps. wiem ze czytasz moje posty przegrywie ;)

Opublikowano

Mendrek, napisz że nie czytasz.

Opublikowano
15 minut temu, gekon napisał:

szkoda, że głupota nie jest ścigana przez policję

Powiedział człowiek, który nagania na platformę będącą synonimem kradzieży/

https://www.pcgamer.com/pc-piracy-survey-results-35-percent-of-pc-gamers-pirate/

Cytat

At some point in their lives, 90 percent of PC gamers have pirated a game. Almost 25 percent of PC gamers have pirated more than 50 games in their lifetimes. Those are two statistics from an anonymous survey we put up on PC Gamer two weeks ago after publishing an investigation into piracy in 2016. We hoped for a few thousand responses. We got 50,742, from PC gamers living in dozens of countries around the world. That’s a lot of data.

I nawet Denuvo się już powoli zaczyna zwijać.

https://www.kotaku.com.au/2017/06/in-the-war-against-game-piracy-denuvo-seems-to-be-faltering/

Cytat

Anti-piracy protection software Denuvo is getting cracked faster and faster on more games, with certain games made free by hackers in as short as a week. Denuvo says that the protection is meant to protect games during "the initial sales window", but is that even the case any more?

I TO JEST PROBLEM DZISIAJ, a nie jakieś składki w 2011 na PS3. Przypominam, mamy rok 2018, nie ma składania się na 5 na Playstation od ładnych paru lat, za to paserzy na Xbox zostali, złodzieje na PC też...

Opublikowano

mendrek chyba pierwszy w temacie który się przyznał do błędu, niesamowity użytkownik, zaskakuje ciagle.

Opublikowano

Zaskakuje. Głupotą, zaślepieniem i wyparciem rzeczywistości. 

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

Powiedział człowiek, który nagania na platformę będącą synonimem kradzieży/

https://www.pcgamer.com/pc-piracy-survey-results-35-percent-of-pc-gamers-pirate/

gram na tym co najlepsze, bo mi najwygodniej. Nie będę się przecież ośmieszał wybierając ps4, tylko dlatego, że mózgi z chin jeszcze nie udostępnili sposobu, żeby ten badziew złamać. Co ja mam traumę łapać, że ktoś kupi grę z torrenta? Lol

Co to w ogole za argument "ZA", że na platformie nie ma piractwa? PS2 niby dominowało (chyba w robieniu loda), a 1 na 100 kupowało oryginały. Tam to nawet verbatimki byly za drogie, Esperanzy się kupowało za 50 groszy! Nie korzystam z pirackich gier na pc, więc co to mnie obchodzi? Coraz więcej gierek na blaszce dostaję w najlepszej jakości bez dymania w pupę, więc chyba producenci mają w (pipi)e, że jakieś chińskie osiedle targa z netu

Spoiler

odpisuję mu tylko, dlatego że się nudzę, sory

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Pierwsza zapowiedź PlayStation 3 i gdzie Sony nas okłamało 

Opublikowano

To chyba wie o tym już kazdy, że to był jeden wielki szwindel.

Opublikowano

i tak warto sobie przypomnieć by zobaczyć jak długą drogę przeszło PlayStation ;) 

Opublikowano

xd w tym materiale jest wszystko

gdy mocarz wjedzie za mocno

Opublikowano

O tym jaką przeszedł drogę Microsoft i to jak dużo procesów mu wytaczano, to można sobie poczytać tutaj:

https://www.dobreprogramy.pl/wielkipiec/Microsoft-nie-jest-kochany-i-warto-o-tym-pamietac-polemika,86508.html

Co do konsoli:

Z tego można mieć bekę, ale generalnie MS to największy rak naszej branży. Zaczynając od:

- w 6 generacji wypuszczania konsoli, którą ubili po 4 latach (wtedy konsole żyły i po 12 lat), wprowadzenia na rynek konsolowi raka badziewnych dlc (zbroja dla konia), wprowadzając płatny online i popsuciu rynku poprzez promowania multi-platform poprzez płacenie ciężarówkami kasy (dawniej każda konsola miała praktycznie własny line up), itd.

- w 7 generacji wypuszczeniu najbardziej awaryjnej konsoli w historii, zajeżdżaniu wewnętrznych studiów i sprowadzania ich do roli wyrobników (Bungie, Bizzare, Rare), przez zj*baną politykę patchy, promowanie paserstwa poprzez wirtualną walutę MSP, a także wiele innych brzydkich rzeczy, itd.

- w 8 generacji wciskaniem kinecta 2.0 by po nachapaniu się zdjąć go z rynku i zostawić frajerów na lodzie, wciskaniem wszędzie tych okienek, próbie wprowadzeniem DRM-a na używane kopie gry by każdy kto pożycza gry płacił za to kasę MS-owi, oddaniem ex'ów pc-towej podrasie i bratanie się z nią przy pomocy popsutego sklepu, tworzeniem middle-gena bo podstawowa konsola była za słaba, itd.

A to tylko czubek góry lodowej, rzucam przykłady z pierwszej ręki, a mógłbym je pomnożyć razy trzy. Ale co NAJGORSZE to że są takie patologiczne jednostki w tym temacie, co wspierają to szambo zwane Xbox i naganiają innych, żeby nie czuć jak ostatni frajerzy. Nie wiem czemu pozwalamy im na to, powinni mieć tu bana... :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.