Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 556,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tutaj ma chłopak rację, oryginalny crash nie miał popsutego podstawowego elementu, ale jak widać w rzeczonym temacie "OMG GOTY remake!"...  dzisiaj prawie nikomu to nie przeszkadza. 

Opublikowano

Yhh, to "prawie" brzmi dość wiarygodnie, właśnie do czasu prześledzenia pierwszej z brzegu dyskusji w dedykowanym temacie. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że zachowałem odpowiednia skalę jak na ten temat. 

Opublikowano

Pod spodem czysta prawda tylko dla ludzi o mocnych nerwach:

Spoiler

Wielki Pan PlayStation siedział właśnie przy stole zajadając się tłustymi i przepysznymi frykasami. W pewnym momencie poczuł że w przełyku zrobiła mu się solidna gruda, której nie sposób przełknąć. Spojrzał na spluwaczkę i już miał odblokować przepływ dobroci, gdy coś go zaczęło smyrać po pięcie. Spojrzał pod stół, a tam xboty i blaszki skaczą energicznie i z maślanymi oczkami coś piszczą. Usta Wielkiego Pana PlayStation wykrzywił grymas. Westchnął ciężko, po czym zaciągnął głębokim harkiem i posłał w ich kierunku gęstą plwocinę. Te od razu rzuciły się na efekt łaski WIelkiego Pana PlayStation i w ten oto sposób remaster Crasha zadowoli nie tylko Wielkie Cesarstwo PlayStation ;)

Edytowane przez Mendrek
Bo na FPE hardkorowe teksty, to już tylko wspaniała przeszłość...

Opublikowano
14 minut temu, MaZZeo napisał:

zaraz się zrzygam

To wyłącz tego Xboxa :kaz: 

Ale jak na kogoś kto stronę temu pisał o s*aniu na kogoś, masz dość niekonsekwentny gust ;)

Opublikowano
8 godzin temu, pajgi napisał:

Wydaje mi się, że zachowałem odpowiednia skalę jak na ten temat. 

Nie no, te ~15-20% i ta sama dyskusja powracająca parokrotnie, to trochę za dużo jak na prawie nic, ale rozumiem intencje :potter:

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

To wyłącz tego Xboxa :kaz: 

Ale jak na kogoś kto stronę temu pisał o s*aniu na kogoś, masz dość niekonsekwentny gust ;)

Rzęsiście rzygać to mi się chce jak sobie pomyślę, że miałbym jakąkolwiek multiplatformę lub grę nastawioną na Multi ogrywać na Prostaku. Czuję po prostu OBRZYDZENIE!:bad:

Wicie rozumicie...900p i niepełne 30fps...

Spoiler

GlJiFal.gif

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

To ciekawe jak muszą haftować posiadacze bieda-x-kloca :D

Opublikowano
41 minut temu, triboy napisał:

To ciekawe jak muszą haftować posiadacze bieda-x-kloca :D

Jacy posiadacze? To ktoś to g*wno kiedykolwiek kupił? :[

Zresztą g*wno x to w sumie nadal to samo, tylko można sobie pograć w gry z poprzedniej generacji w lepszej jakości ;)

Opublikowano

xD jedyny słuszny wybór jeżeli chciałeś grać w multiplatformy w 480p i mieć chuyowe exy

Opublikowano

W 480p, to Ty zaraz będziesz gral w rdr 2 klapie.

To już i tak spory progress względem jedynki, którą ogrywałeś w 360p, bez trawy, w 15 fps na ps3. :kaz:

Opublikowano

zaraz odkopie pmki jak pupcio pytał mnie czy pogram z nim w gears of war 4 w co-opie i skończy się dzień dziecka

Opublikowano

pupcio mówił mi ze jak juz będzie duży i zarobi pieniądze to kupi koxa bo ta plejka wieje chuyem

Opublikowano

dead cells - co za gra. dobrze miec kazda platforme i wybierac najlepsze gry, w najlepszej jakosci. jakby dead cells wyszlo na pssmiecia, to pewnie w 25fps (cinematic experience).

Opublikowano

A to nie wyszło?

Opublikowano

Jak to możliwe, że jest już 12 i nadal nic się w CW nie dzieje? Wszyscy się rozbiegli po forum czy Sony już całkiem umarło i nie ma się o co kłócić :yao:

Opublikowano

Jak takie posty zbierają plusy to wiadomo, że bieda. Sony sprzedaje obietnice, MS nie sprzedaje nic, a Nintendo kartony.

W dniu 3/11/2018 o 14:33, Pupcio napisał:

xD jedyny słuszny wybór jeżeli chciałeś grać w multiplatformy w 480p i mieć chuyowe exy

Opublikowano

słyszeliście ze god of war jeszcze nie wyszlo a juz wyprzedaja na obniżce? no zbyt dobrze to nie swiadczy o gierce

cena jak za remaster burnouta xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.