Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 530,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Tutaj ma chłopak rację, oryginalny crash nie miał popsutego podstawowego elementu, ale jak widać w rzeczonym temacie "OMG GOTY remake!"...  dzisiaj prawie nikomu to nie przeszkadza. 

Opublikowano

Yhh, to "prawie" brzmi dość wiarygodnie, właśnie do czasu prześledzenia pierwszej z brzegu dyskusji w dedykowanym temacie. 

Opublikowano

Wydaje mi się, że zachowałem odpowiednia skalę jak na ten temat. 

Opublikowano

Pod spodem czysta prawda tylko dla ludzi o mocnych nerwach:

Spoiler

Wielki Pan PlayStation siedział właśnie przy stole zajadając się tłustymi i przepysznymi frykasami. W pewnym momencie poczuł że w przełyku zrobiła mu się solidna gruda, której nie sposób przełknąć. Spojrzał na spluwaczkę i już miał odblokować przepływ dobroci, gdy coś go zaczęło smyrać po pięcie. Spojrzał pod stół, a tam xboty i blaszki skaczą energicznie i z maślanymi oczkami coś piszczą. Usta Wielkiego Pana PlayStation wykrzywił grymas. Westchnął ciężko, po czym zaciągnął głębokim harkiem i posłał w ich kierunku gęstą plwocinę. Te od razu rzuciły się na efekt łaski WIelkiego Pana PlayStation i w ten oto sposób remaster Crasha zadowoli nie tylko Wielkie Cesarstwo PlayStation ;)

Edytowane przez Mendrek
Bo na FPE hardkorowe teksty, to już tylko wspaniała przeszłość...

Opublikowano
14 minut temu, MaZZeo napisał:

zaraz się zrzygam

To wyłącz tego Xboxa :kaz: 

Ale jak na kogoś kto stronę temu pisał o s*aniu na kogoś, masz dość niekonsekwentny gust ;)

Opublikowano
8 godzin temu, pajgi napisał:

Wydaje mi się, że zachowałem odpowiednia skalę jak na ten temat. 

Nie no, te ~15-20% i ta sama dyskusja powracająca parokrotnie, to trochę za dużo jak na prawie nic, ale rozumiem intencje :potter:

Opublikowano
3 godziny temu, Mendrek napisał:

To wyłącz tego Xboxa :kaz: 

Ale jak na kogoś kto stronę temu pisał o s*aniu na kogoś, masz dość niekonsekwentny gust ;)

Rzęsiście rzygać to mi się chce jak sobie pomyślę, że miałbym jakąkolwiek multiplatformę lub grę nastawioną na Multi ogrywać na Prostaku. Czuję po prostu OBRZYDZENIE!:bad:

Wicie rozumicie...900p i niepełne 30fps...

Spoiler

GlJiFal.gif

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

To ciekawe jak muszą haftować posiadacze bieda-x-kloca :D

Opublikowano
41 minut temu, triboy napisał:

To ciekawe jak muszą haftować posiadacze bieda-x-kloca :D

Jacy posiadacze? To ktoś to g*wno kiedykolwiek kupił? :[

Zresztą g*wno x to w sumie nadal to samo, tylko można sobie pograć w gry z poprzedniej generacji w lepszej jakości ;)

Opublikowano

xD jedyny słuszny wybór jeżeli chciałeś grać w multiplatformy w 480p i mieć chuyowe exy

Opublikowano

W 480p, to Ty zaraz będziesz gral w rdr 2 klapie.

To już i tak spory progress względem jedynki, którą ogrywałeś w 360p, bez trawy, w 15 fps na ps3. :kaz:

Opublikowano

zaraz odkopie pmki jak pupcio pytał mnie czy pogram z nim w gears of war 4 w co-opie i skończy się dzień dziecka

Opublikowano

pupcio mówił mi ze jak juz będzie duży i zarobi pieniądze to kupi koxa bo ta plejka wieje chuyem

Opublikowano

dead cells - co za gra. dobrze miec kazda platforme i wybierac najlepsze gry, w najlepszej jakosci. jakby dead cells wyszlo na pssmiecia, to pewnie w 25fps (cinematic experience).

Opublikowano

A to nie wyszło?

Opublikowano

Jak to możliwe, że jest już 12 i nadal nic się w CW nie dzieje? Wszyscy się rozbiegli po forum czy Sony już całkiem umarło i nie ma się o co kłócić :yao:

Opublikowano

Jak takie posty zbierają plusy to wiadomo, że bieda. Sony sprzedaje obietnice, MS nie sprzedaje nic, a Nintendo kartony.

W dniu 3/11/2018 o 14:33, Pupcio napisał:

xD jedyny słuszny wybór jeżeli chciałeś grać w multiplatformy w 480p i mieć chuyowe exy

Opublikowano

słyszeliście ze god of war jeszcze nie wyszlo a juz wyprzedaja na obniżce? no zbyt dobrze to nie swiadczy o gierce

cena jak za remaster burnouta xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.