Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

jestes glupcem jakich malo. tylko i az tyle

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
25 minut temu, Mendrek napisał:

Szkoda, że nie chcą się bawić z ponad 70 milionami posiadaczy PS4

70 mln  Mendrków? O (pipi)a, Boże broń

VoWd1.gif

Opublikowano

Od razu przypomina mi się jak Michaelis czekał pod empikiem aż Mendrek skończy pracę.

Opublikowano
2 godziny temu, raven_raven napisał:

Nadal nie widzę ani jednego cytatu, gdzie przypier,dalam się do konkretnego użytkownika za zdrowe jaranie się gierką :lapka:

Paczcie go jak sprytnie obchodził system. Testoviron także nie obrażał konkretnych Polaczków z nazwiska. :[ 

Opublikowano
11 godzin temu, MYSZa7 napisał:

asax to i tak nie taki Slupek swego czasu, który tak się niektórymi grami jarał, że to aż się słabo robiło jak się czytało te pełne ekstazy posty na temat takiego GTA, RDRa czy La Noire, aż w końcu ludzie zaczęli mu zwracać uwagę na to i przestał regularnie pisać :( 

teraz to tylko taki Rozi w temacie o BFie 1 jara się tą grą jak po(pipi)any i banda nintendozboków tasujących do każdej gry Nintendo, czyli np. Ficuś

No jest jednak pewna zasadnicza roznica miedzymna a nimi. Poniewaz ja nie ekscytowalem sie zapowiedziami i trailerami, a gra zainteresowalem sie dopiero jak ww nia zagralem i mi sie spodobala. Wczesniej nie rozumialem nawet o co w niej chodzi. 

W temacie tez staram sie pisc tez w miare rzetelnie, wrzucac nowe informacje, czy opisywac WŁASNE dowsiwdczenia z gry. Druga sprawa, ze zawsze interesowalem sie troche game designem i czerpie przyjemnosc z odkrywania i zrozumienia pewnych ideu zawartych w projekcie gry. Zwlaszcza ze Piraci to nie kolejne nowe IP ktore tylko na pozor wydaje sie swieze, a tak naprawde to klon innej duzej gry. Tutaj caly projekt jest kreatywny i oryginalny. Wiec o zgrozo staram sie na tym forum pisac co mnie interesuje, wyjasniac nieudolnie na czym polega gra,  bo mam wrazenie ze wiele nie rozumie. To nie moja wina ze gra jest innowacyjna.

Jestem tez otwarty na krytykę, sam tez wielokrotnie pisalem co mi sie w grze nie podoba. Wiec mimo moich marnych umiejetnosci pisania wydaje mi sie ze.prowadze wartosciowy foruming. Niestety niewiele jest tutaj ludzi z ktorymi mozna jeszcze podysktuowac o grach, wydaje mi sie ze wiekszosc to posty w stylu

15 godzin temu, Faka napisał:

Pływaj se łajbą, wal konia do krakena, zero hudu najlepiej, wyspy ze szkieletami XD A jeszcze świniaki sobie z bananem w dopie lataj do zagrody. Czy to simsy z piratami bez budowania?

Opublikowano
18 minut temu, asax napisał:

Jestem tez otwarty na krytykę,

, silny, odważny i  dobrze się odżywiam.

Opublikowano

piraci to mieszanka wybuchowa, gameplay i fun w stylu nintendo z bajkowo pixarowa grafa zmiksowany z swietnym xbox livevovym coopem i multi

nie dziwne ze klapow boli ze zamiast sie bawic i czerpac radosc beda musieli chodzić smutnym wku.rwionym koksem za rudym guwniakiem po lesie a na koniec beda musieli płakać bo umrze

Opublikowano

zawsze mnie to rozwala jak to forum jest zero jedynkowe w odbiorze uzytkownikow - cos chwalisz na plejstajszyn = jestes klap, cos chwalisz na nintendo, jestes nintendofag, cos chwalisz na xone= jestes bot

teraz krytyka- pochwalisz cos na sony, skrytykujesz cos na xone = jestes nieobiektywny klap albo dotychczas chwaliles sony, pochwalisz nintendo = choragiewka

kazda firma na swoje plusy i minusy,  kazda swoja specyfike, takie sony i nintendo, roznica w podejsciu do exow jest astronomiczna, nie dziwcie sie ze tak chlonie po latach ta wizje nintendo jak ostatnie lata bylem bombardowany wizja sony, pewnie dzialaloby to tez w druga strone - jakby caly czas byl nintendo to widzac pierwszy raz cinematic experience sony pewnie kwiczalbym z radosci, ze tak filmowe gry mozna robic

multiplatformowosc to cudowna sprawa, jedynie kuvva parowa myslowicka nigdy tego nie zrozumie, ograniczenie sie do jednej platformy to patologia, walczenie przez lata i probowanie tego argumentowac to choroba, jeszcze wymienianie w poscie uzytkownikow, z ktorych kazdy tez ma sonke (chyba tylko mazzeo nie ma ale i tak kupil ja na premiere dla killzone i jak sam mowi kupi znowu dla tlou2)

Opublikowano

moze nie plywam jak asax na tratwie z butelek wokol wyspy Wolin ze szkieletem wlasnej świeżo wykopanej prababci dla lepszej immersji ale tez czułem fun i potencjał grajac w te gierke

Opublikowano

A to rozumiem słaba psycha botów te poważne posty ostatnie?

Piszecie najpierw jak kompletni idioci, jednolinijkowce o  obsr,anych klapach xD a teraz czytam monolog ficusia  o  zerojedynkowości xD myslałem ze taki zamysł jest tego waszego burdlu tutaj, ze sie obrazacie,  a poza tematem piszecie normalnie, ale widze ze czśc przerzuca CW poza temat, a reszta botów zaczyna ryczeć w temacie xD

4 minuty temu, Ficuś napisał:

zawsze mnie to rozwala jak to forum jest zero jedynkowe w odbiorze uzytkownikow - cos chwalisz na plejstajszyn = jestes klap, cos chwalisz na nintendo, jestes nintendofag, cos chwalisz na xone= jestes bot

teraz krytyka- pochwalisz cos na sony, skrytykujesz cos na xone = jestes nieobiektywny klap albo dotychczas chwaliles sony, pochwalisz nintendo = choragiewka

kazda firma na swoje plusy i minusy,  kazda swoja specyfike, takie sony i nintendo, roznica w podejsciu do exow jest astronomiczna, nie dziwcie sie ze tak chlonie po latach ta wizje nintendo jak ostatnie lata bylem bombardowany wizja sony, pewnie dzialaloby to tez w druga strone - jakby caly czas byl nintendo to widzac pierwszy raz cinematic experience sony pewnie kwiczalbym z radosci, ze tak filmowe gry mozna robic

multiplatformowosc to cudowna sprawa, jedynie kuvva parowa myslowicka nigdy tego nie zrozumie, ograniczenie sie do jednej platformy to patologia, walczenie przez lata i probowanie tego argumentowac to choroba, jeszcze wymienianie w poscie uzytkownikow, z ktorych kazdy tez ma sonke (chyba tylko mazzeo nie ma ale i tak kupil ja na premiere dla killzone i jak sam mowi kupi znowu dla tlou2)

Nie no @Kyo wyjasnij kolege, wystarczą ostatnie 3 strony  z wyszukiwarki.

Opublikowano

wyjasnieni nie mają prawa głosu xD

Opublikowano

milan co cie w ogole sprowadzilo do cw? tyle lat w wkp i nagle migracja tutaj

Opublikowano

plankton z wkp wbija do cw bo tam juz same stare narzekajace dziady wiec szukają beki tutaj

Opublikowano
10 minut temu, Ficuś napisał:

Najlepiej to być graczem mojego pokroju, który jest fanem gier a nie sprzętu.

Opublikowano
3 minuty temu, Ficuś napisał:

milan co cie w ogole sprowadzilo do cw? tyle lat w wkp i nagle migracja tutaj

Choroba, miałem też zlecenie, umowe  o dzieło od znanego klapa by  zewrzeć szeregi i troche wzmocnić walki na froncie. Po rekacji co lepszych botów widze że się udało, mendrek może czyścic.

Opublikowano

kukuryku ty jestes ta sama liga co gmerek - juz dawno przestaly cie cieszyc gry tylko odpalasz je dla obrazu

gmerek przynajmniej jest w chuy rzeczowy w tym co robi, a ty jestes nawiedzony sekciarz przejaskrawionego obrazu tv sony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.