Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano

Ja się na ciebie nie rzucałem, kiedy wyjaśniano twój piracki autyzm. :cześć: 

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 503,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano
22 minuty temu, MaZZeo napisał:

Ascension miał najlepszy system walki ze wszystkich części.

Tylko, że ta część gloryfikowala jeszcze bardziej [] [] /\ bo to był najszybszy sposób na podbicie paska combo. Właściwie w tej części ponad wszystko opłacało się już robić tylko ten cios.

Największą sraką jednak była nic nie wnosząca fabula czy rozgrywka na dwóch płaszczyznach czasowych która wybijala z rytmu. Na plus tej części jedynie ostatnie starcie bot to top serii.

Opublikowano
24 minuty temu, nobody napisał:

Ja się na ciebie nie rzucałem, kiedy wyjaśniano twój piracki autyzm. :cześć: 

tenor.gif?itemid=9796385

myśałem że masz więcej dystansu ;) 

Opublikowano

Problemem ascension  była glownia mitologia, która po tylu częściach nie miała już nic do zaoferownia, no i może niepotrzebny multiplayer.

Za to prolog czy wspomniana koncowka to scisla czolowka w całej serii. Podejrzewam, ze jak ktoś zagrałby w Ascension(w sumie pasuje bo to prolog prologa) przed innymi częściami to osral by się po same pachy z zachwytu.

Opublikowano
52 minuty temu, nobody napisał:

Options -> Video -> tips for retards off i jest znośnie. Każda duża gierka AAAAAA nastawiona na singla (nie będąca w dodatku obesranym sandboxem) już taka defaultowo będzie. 

Tak? No to spróbuj w jakąś grę z otwartym światem grać z wyłączonym hudem. Próbowałem na Horizonie (tam można ten częsciowy ale i tak znaczniki miejsca są) w nowym AC to samo. Jak gra jest tak zaprojektowana to nie uradzisz. Oczywiście połowe rzeczy można schować jak w Wiedzminie np i nie kumam jak ktoś może chcieć grać z choinką na ekranie ale no, niestety twórcy traktują nas jak daunów i chowanie elementów nie zawsze się sprawdza tak jak ja bym tego chciał. Kurczę nie kumam czemu Japończycy kumają akcje a zachód to takie barany.

Opublikowano

Ostatnie takie gry jakie mogłem mieć bez wyznacznika i prowadzenie za rączkę i grałem była to zelda i teraz bloodborne (plus dla geniusza co wymyślił skróty i dojście do pewnych miejscówek).

Edytowane przez Faka

Opublikowano

No tak, tak. Własnie te dwie gry idealnie zachowują balans miedzy traktowanie gracza jako debila a szanowaniem jego inteligencji. Kolejnym przykładem jest Nier Automata niby otwarty świat ale jednak wszystko zaprojektowane z smakiem tak, że w ogóle wspólczesne rozwiązania mnie nie gryzły.  

Opublikowano
10 minut temu, _Be_ napisał:

Tak? No to spróbuj w jakąś grę z otwartym światem grać z wyłączonym hudem. Próbowałem na Horizonie (tam można ten częsciowy ale i tak znaczniki miejsca są) w nowym AC to samo. Jak gra jest tak zaprojektowana to nie uradzisz. Oczywiście połowe rzeczy można schować jak w Wiedzminie np i nie kumam jak ktoś może chcieć grać z choinką na ekranie ale no, niestety twórcy traktują nas jak daunów i chowanie elementów nie zawsze się sprawdza tak jak ja bym tego chciał. Kurczę nie kumam czemu Japończycy kumają akcje a zachód to takie barany.

Przecież wiesz, że ja to wiem. W piaskownicach znośne będzie właśnie ograniczenie zawalenia ekranu informacjami, niestety bez ruszania np. lokalizatora celów z licznikiem odległości. W pół otwartych levelach w Dishonored, GOW, czy TEW2 wyłączenie lokalizatora z licznikiem metrów zda zadanie. Tyle. Dla komfortu psychicznego nawet nie chcę tego zestawiać ze starą szkołą Japończyków. :usmiech:

Opublikowano

Coś czuję, że w temacie traktowania gracza jak debila nowe Dad of War przebije wszystkie standardy.

Press X to gówniak

Na dole masz pasek zdrowia bossa

Pamiętaj, wdech-wydech, nigdy odwrotnie

Opublikowano

widzieliscie jaki downgorad? w3 sie chowa

mam nadzieje ze sony odetnie sie przy ps5 od ps4 i nie bedzie bawił się we wsteczna, moze 80mln graczy zostanie wyruchana ale najwazniejsze ze bedzie lepsza grafa

Opublikowano

cycu1 jak zwykle rzetelnie i obiektywnie

Opublikowano

cycu1? ale bym mu naj.ebał fizycznie 

Opublikowano

no chlopak sie przyklada, zestawia dwa identyczne kadry, gdzie tu miejsce na manipulacje? smieszy placz niebieskich robaków

Opublikowano

no ku,rwa klapy coś majączą w temacie, że technicznie jest tak samo xD ślepe kur,wy xdddd przeciez jak ch,uj widać, że doje.bali tej mgły bo deawoo tico 4 się pociło kiedy musiało renderować w takiej jakości sceny 

2016-vs-2018-comparison.jpg

no tutaj trzeba być ślepym (ale no ludzie grający w 2018 w 720p to w sumie jakby byli ślepi) żeby nie wiedzieć downgrade'u

Opublikowano

mam nadzieje ze pieniazki na ps5 juz odlozone bo to co prezentuje obecne playstation to ladne goowno obesrane xd

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Spory dałngrejd.

Barlog się tłumaczy, że nie. Taa jasne.

Każda gra ładniejsza graficznie na premierę wygląda gorzej.

Na zwykłej PS4 to będzie niezła paćka a i jeszcze może ziarno dołożą aby grę ta konsola ruszyła (coś ala U4).

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

Barlog mówił że to była decyzja artystyczna żeby zrobić brzydszą grę i ja mu wierze 

Edytowane przez asax

Opublikowano

To jest po prostu dynamiczna pogoda, raz jest mgła, a raz jest jej nie ma.

Opublikowano

Podobno grafika była tak dobra, że ludzie nie czytali promptów z wrażenia i mieli problem z ogarnięciem gdzie jest pasek życia bossa ;/ trzeba było trochę downgoradu zrobić

Opublikowano
5 minut temu, SlimShady napisał:

To jest po prostu dynamiczna pogoda

Dynamiczny to jest ch,uj kaza w dupach klapów :kaz: 

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

no ku,rwa klapy coś majączą w temacie, że technicznie jest tak samo xD ślepe kur,wy xdddd przeciez jak ch,uj widać, że doje.bali tej mgły bo deawoo tico 4 się pociło kiedy musiało renderować w takiej jakości sceny 

2016-vs-2018-comparison.jpg

no tutaj trzeba być ślepym (ale no ludzie grający w 2018 w 720p to w sumie jakby byli ślepi) żeby nie wiedzieć downgrade'u

Downgorad jak ch/uj wystarczy na biceps drwala spojrzec

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
56 minut temu, MaZZeo napisał:

Downgorad jak ch/uj wystarczy na biceps drwala spojrzec

Albo na ilość drzew po lewej stronie. Znowu Playstation ma problemy z trawą...

Opublikowano

Wiadomo kiedy ten xsmiec dostanie chodź w połowie tak świetnie wyglądajacy tytuł? Czy dalej Afryka z gejlo3 w HD? 

Opublikowano

fajnie ze santa monica wzoruje sie na tuzach gatunku i wyrzucili niepotrzebny skok

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.