Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 502,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

Najpierw myslalem, ze One must Fall, potem, ze MechWarrior a to Battletech. I wyglada lepiej niz polowa go.wna od m$ xD

Opublikowano

wczoraj to się chociaż pośmiałem, a teraz widzę przez całą konfę będę ziewał i rozglądał się po pokoju

Opublikowano

W sumie moze System Shocka tu pokazao  :notbad:

Opublikowano

Co to za gierka z tymi rycerzykami mount and blade 2, jakiś early acces? Ta grafa, ta animacja, jeszcze ten trailer który wygląda jak kompilacja bugów z Wiedźmina - pc gaming xd

Ale i tak lepiej niż konfa MS.

Opublikowano

Nadal lepiej niz MS (jak kogos jarają strategie).

Opublikowano

Co to za gierka z tymi rycerzykami mount and blade 2, jakiś early acces? Ta grafa, ta animacja, jeszcze ten trailer który wygląda jak kompilacja bugów z Wiedźmina - pc gaming xd

Ale i tak lepiej niż konfa MS.

tak wygladaja wszystkie exy na master race xd

Opublikowano

Na dodatek nie są to indie gunwa jak to było u MS. No ale nie zmienia to faktu, że to jest nudna konferencja. Trzeba czekać na Ubi i Sony.

Opublikowano

tą karciankę to by mogli na zniczu sprzedawać po 300pln

Opublikowano

Prowadzący to przegryw straszny.

to konferencja o pc gamingu, czego się spodziewałeś?

Opublikowano

PC gaming show

show

show

show

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Zombie 2

Splinter Cell czerpiący z gameplayu MGS V

Rayman jako platformer 3D

Gdyby Ubi to dostarczyło na konfie, to całkiem sporo bym im wybaczył. Ale chyba tylko na SC są jakieś szanse :/

Opublikowano

brakuje tylko krupka żeby kilka żarcików rzucił

Opublikowano

PC nie musi pokazywać jakie dostaje gry, bo dostanie je wszystkie, a odbijanie piłeczki kto ma większy procek to teraz zabawa konsolarzy, tak, że ten...

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Najlepsze lata PC to tylko w 90-tych było, wiecie te wszystkie Doomy, Wolfy, No One Lives Forever, Diablo, Age of Empires i tak można w nieskończoność wymieniać, a nie to co teraz serwują graczom papkę, gdzie większy nacisk jest na esport i online gierki.

Opublikowano

Ku.rwa, to do tego są potrzebne te wszystkie TYTANY?!

OMG!

E7E58uD.gif

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.