Skocz do zawartości

Console Wars

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, Godot napisał:

Apeluję do niebieskich braci, zwalczajmy razem plagę tej po(pipi)ej s(pipi)iny, zacznijny od oczyszczenia forumka. Ja wiem, że nie wszyscy to oszuści, ale jak mawiał klasyk „zabić ich wszystkich, Pan rozpozna swoich”. 

a kim ty k,urwa jesteś w ogóle xd

• Odpowiedzi 28,8 tys.
  • Wyświetleń 501,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• zrobiłem tak żeby się zgadzało    

• To nie była miłość jak z 360'tka Ty miałaś teraflopy, a ja miałem sałatę. Impreza na E3, potem wziąłem cię na chatę Wtedy nie wiedziałem, że ogrywam zwykłą szmatę. O ósmej na live, czat, multi

Opublikowano

to ten co chciał sie rozje.bać na drzewie

Opublikowano

znany także z przekrętów na PT

Opublikowano
1 godzinę temu, _Be_ napisał:

to ten co chciał sie rozje.bać na drzewie

Zacznij żyć swoim życiem

Opublikowano
3 godziny temu, Godot napisał:

Kolejny przykład zezwierzęcenia pececiarzy (tfu!)

https://www.eurogamer.pl/articles/2018-03-30-sea-of-thieves-boryka-sie-z-oszustami

Tym razem Sea of Thieves. Apeluję do niebieskich braci, zwalczajmy razem plagę tej po(pipi)ej s(pipi)iny, zacznijny od oczyszczenia forumka. Ja wiem, że nie wszyscy to oszuści, ale jak mawiał klasyk „zabić ich wszystkich, Pan rozpozna swoich”. 

8 minut temu, Godot napisał:

Zacznij żyć swoim życiem

Opublikowano
1 minutę temu, teddy napisał:

To akurat dotyka mnie bezpośrednio jako gracza

Opublikowano
11 godzin temu, Hum napisał:

Ponoc sam specner jest legendarnym piratem.

podobno w legendarnej kryjówce ukryte są zaginione exy na xboxa. Scalebound, Fable, Phantom Dust... 

Opublikowano
14 minut temu, Godot napisał:

To akurat dotyka mnie bezpośrednio jako gracza

gracz grający w gerki na komórce/ tablecie? oke

Opublikowano
4 godziny temu, Godot napisał:

Kolejny przykład zezwierzęcenia pececiarzy (tfu!)

https://www.eurogamer.pl/articles/2018-03-30-sea-of-thieves-boryka-sie-z-oszustami

Tym razem Sea of Thieves. Apeluję do niebieskich braci, zwalczajmy razem plagę tej po(pipi)ej s(pipi)iny, zacznijny od oczyszczenia forumka. Ja wiem, że nie wszyscy to oszuści, ale jak mawiał klasyk „zabić ich wszystkich, Pan rozpozna swoich”. 

Bezwarunkowo popieram. Czystka jest bardziej niż konieczna :notbad: 

Opublikowano

I jeszcze debili co potrzebują polskich napisaów zayebac xD

Opublikowano

A jak AI jest oszukane to zabić developerów czy tylko sprzęt młotkiem potraktować?

Opublikowano

Wystarczy uświadamiać poszukujących tutaj dobrej rady przypadkowych forumowiczów, że PC modern gaming to szambo, takie w środku parku i śmierdzące z kilometra. A ci co go promują, to takie żule co moczą gacie w tym szambie by potem swoim smrodem szantażować ludzi przy kasach na dworcach.

Ja się ewakuowałem z tej tonącej tratwy pc-towego multiplayera, gdy zjawisko to zaczęło przybierać na sile i zaczęło być popularną formą biznesu w sieci. Gdy kolega z klanu (Polak w dodatku) pokazał mi jak cheatuje "bo wszyscy cheatują" i zachęcał mnie, pokazując jak to jest łatwe i jak punk bustera można sobie między pośladki włożyć. To był ten moment zwrotny, zacząłem szukać konsoli i niebawem potem kupiłem PS3, wraz z Killzone 2, Heavy Rain, a także Bad Company 2 na premierę, poznałem świetnych ludzi i w ogóle :banderas:  Sorry pc-towi frajerzy, ale w ch*ju was mom razem z całą tą patologią multiplayera na PC ;)

Opublikowano

Kolega z pracy właśnie konfiguruje koksa. Prosił o rade, bo nie chciał obecnie modernizowac pc, co kupić. Doradziłem mu koksa z game pass. To jego pierwsza konsola od czasów atari. Nawet pada nie umie obsługiwać. Na start wziął konsole z sunsetem, quantum i forza 7. Coś czuje że sunset go zniszczy ale dobry chrzest do obsługi pada:D oczywiście ma już tv 4k hdr bo inaczej bym doradzał ps4 pro idealną konsole dla monitorów full hd. 

Dobry dzień. Następny nowy narybek w świecie xboxa. Do tego uczciwy bo od lat kupował wszystko tylko w oficjalnych sklepach. Żadne kody konta na allegro. 3 osoby przekonane do zakupu koksa od 1 stycznia. 

Opublikowano

Wow, to będzie już te 20 osób w Polsce co grają tylko na biedaboxie? ;)

Opublikowano
Godzinę temu, blantman napisał:

Dobry dzień.

Najsmutniejsza definicja dobrego dnia jaka slyszalem.

Chyba juz jj z dobrym dniem z 6pakiem tyskiego byl mniej przerazajacy.

Opublikowano
25 minut temu, milan napisał:

Najsmutniejsza definicja dobrego dnia jaka slyszalem.

Chyba juz jj z dobrym dniem z 6pakiem tyskiego byl mniej przerazajacy.

A no jeszcze pograłem w wspaniałego far cry 5 i skończyłem way out. 

Opublikowano

Spoko, gość w końcu zakmini że brakuje mu fajnych gier, społeczności, siły marki, a w sklepach i wokół jakoś tak wszystko bardziej niebieskie. W końcu poczuje że w wała go zrobiłeś i albo ogarnie się, sprzeda tego złoma co mu wcisnąłeś, a tobie powie "spi*rdalaj, były kumplu", by następnie dołączyć do polskiej tradycji posiadania PlayStation.

W gorszym scenariuszu stanie się kolejnym asaxem i będziemy się z niego śmiali w tym temacie.

Dla nas w sumie win-win ;)

Opublikowano
2 godziny temu, blantman napisał:

Kolega z pracy właśnie konfiguruje koksa. Prosił o rade, bo nie chciał obecnie modernizowac pc, co kupić. Doradziłem mu koksa z game pass. To jego pierwsza konsola od czasów atari. Nawet pada nie umie obsługiwać. Na start wziął konsole z sunsetem, quantum i forza 7. Coś czuje że sunset go zniszczy ale dobry chrzest do obsługi pada:D oczywiście ma już tv 4k hdr bo inaczej bym doradzał ps4 pro idealną konsole dla monitorów full hd. 

Dobry dzień. Następny nowy narybek w świecie xboxa. Do tego uczciwy bo od lat kupował wszystko tylko w oficjalnych sklepach. Żadne kody konta na allegro. 3 osoby przekonane do zakupu koksa od 1 stycznia. 

A nie mogłeś mu polecić fajną konsolę z fajnymi grami? Na przykład PlayStation 4?

Opublikowano
11 minut temu, Yakubu napisał:

A nie mogłeś mu polecić fajną konsolę z fajnymi grami? Na przykład PlayStation 4?

No ale on grał na pc i chciał najlepszej konsoli a nie pół produktu. A grać chce w ac origins, kindome come czy wolfensteina 2 a nie w yakuza, niera czy last of us. Nie kazdy kocha exy od sony i jak 90 % graczy na ps4 interesuja go multiplatformy. A i kocha wyścigi. Miałem mu reklamować konsole drivesraka i gt sport jak na xbox ma forze horizon 3 (pożyczyłem mu)  i forze 7 (sam sobie kupił ). 

Opublikowano

Serio nie wiem komu bym polecał Xboxa One :/ Musiałby chyba obrazić mi matkę i podpalić dom, czy coś w ten deseń. W swoim życiu obrażałem wielu ludzi, życzyłem niektórym śmierci, ale Xboxa nigdy nikomu nie poleciłem. To zbyt wiele, nawet jak na mnie...

Opublikowano

Grasz praktycznie w multiplatformy, duzo w gry online, masz tv 4k - xone x jest dla ciebie, do tego game pass wiec za grosze masz gigantyczna biblioteke

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.