Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Grałem solo kilka godzin w ubiegłym roku i było nawet spoko do czasu, aż gra kazała mi grindować, aby móc pchnąć fabułę dalej. I nie byłby w tym nic złego, bo jak pisze Wredny, strzela i lata się w tym świecie bardzo przyjemnie. Niestety grind w dużej mierze opierał się na przypadku i łudzie szczęścia z generowaną zawartością potrzebną do poczynienia postępu. Wtedy stwierdziłem, że gra nie szanuje mojego czasu i dałem sobie spokój.

• Odpowiedzi 520
  • Wyświetleń 57,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Los Bioware jest mi całkowicie obojętny, ale gatunek loot shooterów niech zdycha w męczarniach Dokładnie tego życzę również The Division 2. Jeszcze mi najbardziej wyczekiwaną przeze mnie grę tj Halo I

• No gierka śliczna jest, ale jak się zrobi ciemniej i pada - ten zacinający deszcz i wichura... Do tego kapitalne refleksy na naszym Javelinie, wszelkiego rodzaju rozbłyski, wybuchy... Sama planeta p

• Dobry jest też roadmap do gry - https://www.ea.com/games/anthem/acts - bardziej ogólnie się nie dało. Jednak doceniam ten fragment opisu:   No ciężko się nie zgodzić xDDDDDDDDDD

Opublikowano

Mi się właśnie w ANTHEM podobało to, że mój progres nie był ograniczany przez konieczność grania z kimś innym i że wszystko mogłem osiągnąć, grając solo.
Grind? Może... Nie pamiętam, ale umówmy się - grind to nieodłączny element looter-shooterów, a fabuła? To tylko wprowadzenie do endgame, gdzie spędza się najwięcej czasu.

Opublikowano
W dniu 11.07.2025 o 21:37, Patricko napisał(a):

Możesz grać solo praktycznie całą grę, ale musisz to robić będąc online, ta gra nie ma trybu offline.

Mam grę na płycie. Mogę zagrać w grę czy lepiej poczekać milion lat jak będzie biały orłem?

Opublikowano

Jak wyłączą serwery to nie zagrasz, chyba, że za xxx lat będą dostępne od społeczności.

Opublikowano
19 godzin temu, mitra napisał(a):

Mam grę na płycie. Mogę zagrać w grę czy lepiej poczekać milion lat jak będzie biały orłem?

Po wyłączeniu serwerów w takie gry już się nie da zagrać - będziesz mógł tylko odpalić menu i zobaczysz komunikat o braku serwerów.

Opublikowano

No mogliby, bo inni gracze tak naprawdę nie są nam do niczego potrzebni (chyba nawet pod kątem trofeów nic nie trzeba z żywym "ludziem" robić), a świat gry byłby dostępny do zwiedzania.
Wiele jest takich tytułów always online, które zupełnie by takie być nie musiały - np aktualnie przeze mnie ogrywane Outriders - normalna, singlowa strzelanka z zaskakująco fajną historią, ale co jakiś czas wyjebie z serwera i wk#rwia.

Opublikowano

Po latach to nadal mój top zmarnowanych potencjałów, latanie jest genialne, różne kombinezony, świat, przecież to można było doić w nieskończoność. A wyobraźcie sobie te epickie starcia pvp na lądzie i w powietrzu po kilkunastu graczy banderas

Opublikowano

Myslalem, ze ta gra juz umarla dawno temu z powodu tego ze ludzie przestali grac online a tu sie okazuje ze nadal zyje i nie trzeba grac online... Chyba sobie to przejde jednak.

Opublikowano

Taka informacja o wyłączeniu serwerów pewnie im też trochę nabija sprzedaż.

Opublikowano

Dalej nie jestem w stanie pojąć rozumowania firm, przecież jakby obecnie wydali patcha offline albo dodali patch offline + łatka poprawiająca na xsx/ps5 to by ponownie ruszyła trochę sprzedaż gry plus firma naprawdę mocno zyskała by w oczach graczy po aferze z The Crew. Od ubi już gier nie kupuje jeżeli wymagają połącznia online do uruchomienia i to samo teraz z EA bo mimo że grę ograłem już dawno i pewnie bym nie wrócił bez patch-a pod nowe konsole to mentalnie źle się czuje wpierając takie firmy.

Opublikowano

Usunęli ją ze sprzedaży i jest dostępna tylko w abonamencie.

Sama gra jest słaba. Brak jakiejkolwiek różnorodności czy jeżeli chodzi o przeciwników, lokacje czy rodzaj misji. Ciągle robi się to samo i miałem poczucie marnowania czasu jeszcze przed skończeniem kampanii. 24h na liczniku kampania i misje poboczne zrobione i raczej nie dam rady zebrać brakujących 280gs, szczegolnie, ze mogłoby to zająć 3x tyle z tym rng.

Opublikowano

Ta pierwsza misja to beka w ch.uj. Jakas laska w cut scence przez 30s, a potem steka przez pol misji ze cos ja tam boli i w sumie nawet nie wiemy kto to jest. Na koncu nie wiadomo co sie stalo i trzeba bylo spier.dalac. Chyba ze trzeba do zrozumienia tego poczatku doczytac jakas wiki.

Opublikowano

W to się nie gra dla fabuły, model latania jest zaje.bisty i feeling różnych typów javelinów daje radę, reszta do zaorania

Opublikowano
W dniu 18.07.2025 o 13:59, mcp napisał(a):

W to się nie gra dla fabuły, model latania jest zaje.bisty i feeling różnych typów javelinów daje radę, reszta do zaorania

No ja wiem, ale mogli postarac sie lepiej. A latanko faktycznie niezle i powoli sie wkrecam. Tylko ta ilosc ku.rwa zakladek i informacji rzucona tak od razu mocno przytlacza. Nie lubie takich zabiegow w gierkach, ostatnio to samo mialem w God of War 2018. I te dialogi i npce xD No czuc modern bioware leo

Opublikowano

Mejm ty alfabetycznie nadrabiasz te gry z ps4 że grasz w taki syf??

Opublikowano

Zawsze chcialem sprobowac tego antema bo trailer mial niezly i do dzis pamietam. Ze wyszlo jak u EA no coz.