Opublikowano 12 lipca 20251 r Grałem solo kilka godzin w ubiegłym roku i było nawet spoko do czasu, aż gra kazała mi grindować, aby móc pchnąć fabułę dalej. I nie byłby w tym nic złego, bo jak pisze Wredny, strzela i lata się w tym świecie bardzo przyjemnie. Niestety grind w dużej mierze opierał się na przypadku i łudzie szczęścia z generowaną zawartością potrzebną do poczynienia postępu. Wtedy stwierdziłem, że gra nie szanuje mojego czasu i dałem sobie spokój.
Opublikowano 12 lipca 20251 r Mi się właśnie w ANTHEM podobało to, że mój progres nie był ograniczany przez konieczność grania z kimś innym i że wszystko mogłem osiągnąć, grając solo.Grind? Może... Nie pamiętam, ale umówmy się - grind to nieodłączny element looter-shooterów, a fabuła? To tylko wprowadzenie do endgame, gdzie spędza się najwięcej czasu.
Opublikowano 15 lipca 20251 r W dniu 11.07.2025 o 21:37, Patricko napisał(a):Możesz grać solo praktycznie całą grę, ale musisz to robić będąc online, ta gra nie ma trybu offline.Mam grę na płycie. Mogę zagrać w grę czy lepiej poczekać milion lat jak będzie biały orłem?
Opublikowano 15 lipca 20251 r Jak wyłączą serwery to nie zagrasz, chyba, że za xxx lat będą dostępne od społeczności.
Opublikowano 16 lipca 20251 r 19 godzin temu, mitra napisał(a):Mam grę na płycie. Mogę zagrać w grę czy lepiej poczekać milion lat jak będzie biały orłem?Po wyłączeniu serwerów w takie gry już się nie da zagrać - będziesz mógł tylko odpalić menu i zobaczysz komunikat o braku serwerów.
Opublikowano 16 lipca 20251 r No mogliby, bo inni gracze tak naprawdę nie są nam do niczego potrzebni (chyba nawet pod kątem trofeów nic nie trzeba z żywym "ludziem" robić), a świat gry byłby dostępny do zwiedzania.Wiele jest takich tytułów always online, które zupełnie by takie być nie musiały - np aktualnie przeze mnie ogrywane Outriders - normalna, singlowa strzelanka z zaskakująco fajną historią, ale co jakiś czas wyjebie z serwera i wk#rwia.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Po latach to nadal mój top zmarnowanych potencjałów, latanie jest genialne, różne kombinezony, świat, przecież to można było doić w nieskończoność. A wyobraźcie sobie te epickie starcia pvp na lądzie i w powietrzu po kilkunastu graczy
Opublikowano 17 lipca 20251 r Myslalem, ze ta gra juz umarla dawno temu z powodu tego ze ludzie przestali grac online a tu sie okazuje ze nadal zyje i nie trzeba grac online... Chyba sobie to przejde jednak.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Znaczy online grać trzeba, bo bez internetu tego nie odpalisz, ale tak - można grać solo.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Taka informacja o wyłączeniu serwerów pewnie im też trochę nabija sprzedaż.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Dalej nie jestem w stanie pojąć rozumowania firm, przecież jakby obecnie wydali patcha offline albo dodali patch offline + łatka poprawiająca na xsx/ps5 to by ponownie ruszyła trochę sprzedaż gry plus firma naprawdę mocno zyskała by w oczach graczy po aferze z The Crew. Od ubi już gier nie kupuje jeżeli wymagają połącznia online do uruchomienia i to samo teraz z EA bo mimo że grę ograłem już dawno i pewnie bym nie wrócił bez patch-a pod nowe konsole to mentalnie źle się czuje wpierając takie firmy.
Opublikowano 17 lipca 20251 r Usunęli ją ze sprzedaży i jest dostępna tylko w abonamencie.Sama gra jest słaba. Brak jakiejkolwiek różnorodności czy jeżeli chodzi o przeciwników, lokacje czy rodzaj misji. Ciągle robi się to samo i miałem poczucie marnowania czasu jeszcze przed skończeniem kampanii. 24h na liczniku kampania i misje poboczne zrobione i raczej nie dam rady zebrać brakujących 280gs, szczegolnie, ze mogłoby to zająć 3x tyle z tym rng.
Opublikowano 18 lipca 20251 r Ta pierwsza misja to beka w ch.uj. Jakas laska w cut scence przez 30s, a potem steka przez pol misji ze cos ja tam boli i w sumie nawet nie wiemy kto to jest. Na koncu nie wiadomo co sie stalo i trzeba bylo spier.dalac. Chyba ze trzeba do zrozumienia tego poczatku doczytac jakas wiki.
Opublikowano 18 lipca 20251 r W to się nie gra dla fabuły, model latania jest zaje.bisty i feeling różnych typów javelinów daje radę, reszta do zaorania
Opublikowano 19 lipca 20251 r W dniu 18.07.2025 o 13:59, mcp napisał(a):W to się nie gra dla fabuły, model latania jest zaje.bisty i feeling różnych typów javelinów daje radę, reszta do zaoraniaNo ja wiem, ale mogli postarac sie lepiej. A latanko faktycznie niezle i powoli sie wkrecam. Tylko ta ilosc ku.rwa zakladek i informacji rzucona tak od razu mocno przytlacza. Nie lubie takich zabiegow w gierkach, ostatnio to samo mialem w God of War 2018. I te dialogi i npce xD No czuc modern bioware
Opublikowano 20 lipca 20251 r Zawsze chcialem sprobowac tego antema bo trailer mial niezly i do dzis pamietam. Ze wyszlo jak u EA no coz.
Opublikowano 2 sierpnia 20252 sie Dzbany usuwają anthem z EA Play za 13 dni a serwery są do stycznia. Chciałem obadać ale może to i lepiej, przynajmniej będzie więcej czasu, żeby się skupić na dobrych gierkach.
Opublikowano 2 sierpnia 20252 sie Usuwają szybko, bo pewnie nie chcą się podpaść pod jedną petycję ze stop killing games.
Opublikowano 5 sierpnia 20255 sie W sumie rozumiem usunięcie gierki ze sklepu bo jakiś nieświadomy człowiek może to kupić a za chwilę serwery kaput i sobie nie pogra. Tylko po chuj to usuwać z EA Play w takim razie. Może masz racje z tym killing games.