Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wolfenstein 2: New Colossus

Featured Replies

• Odpowiedzi 647
  • Wyświetleń 72,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ok skończyłem po 22h na normalu   Nie jest to sequel idealny, poprzednia część bardziej mi podeszła.   Gameplay - niby więcej tego samego ale jednak nie. Bronie standardowe i jakie

• Dobrze zrobiłem? :)  

Opublikowano

Dokładnie, obejrzałem tylko scenkę z strawberry milkshake i poza filmikami typu np. ta kreskówka blitzmensch też nic więcej nie oglądam. 

Opublikowano

Fajnie. Tego samego dnia Premiera Wolfensteina i Assassins Creed. Ja wybralem Origins a New Colossus kupie po ograniu. Moze to glupie ale nie widze tu Nazistow tylko jakies metalowe puszki do ktorych sie strzela. I kazdy strzal to albo wybuch ognia albo prysk krwi.

Edytowane przez u55r

Opublikowano

Fajnie. Tego samego dnia Premiera Wolfensteina i Assassins Creed. Ja wybralem Origins a New Colossus kupie po ograniu. Moze to glupie ale nie widze tu Nazistow tylko jakies metalowe puszki do ktorych sie strzela. I kazdy strzal to albo wybuch ognia albo prysk krwi.

Jak sobie usprawiedliwia wybór branżowego raczyska, ponad kontynuację jednego z najlepszych shooterów przełomu generacji  :reggie:  

Opublikowano

Będą normalni naziści xd Grałeś w jedynkę to powinieneś wiedzieć jaki to setting ?

Ja wlasnie ogrywam i im dalej tym gra co raz mniej mi sie podoba. Pierwsze misje mega klimat, szpital w PL, oboz koncentracyjny w Chorwacji, niestety potem robia sie jakies star warsy i misje w kosmosie. Jezeli dwojka pojdzie tym tropem to raczej nie dla mnie.
Opublikowano

Właśnie to było zayebiste! Najpierw w miarę ugruntowany setting, a później jazda bez trzymanki - to w końcu gra, która ma bawić, a ta bawi wyśmienicie i w bardzo oldschoolowy sposób.
Od pseudo-realistycznych, przepełnionych patosem wojennych opowieści to ja mam Call of Duty i stare odsłony Medal of Honor.

Ktoś tu chyba zapomniał, jak wyglądał Adolf w starym Wolfie :)

Opublikowano

Też mi się wydaje, że gdyby to była kolejna typowa 2 wojenna strzelanka przeszłaby bez większego echa, tak jak Wolf z 2009. Zresztą w tym temacie niepobity po dziś dzień jest RTCW.

Opublikowano

jedynke grałem w okolicach premiery i bardzo mi sie podobało ale jak odpaliłem dlc po doomie to lekki :reggie: był

Opublikowano

Każdy Wolf nie chciał być typowym ww2 shooterem, czy to rtcw z elementami okultu i zombiakami, czy wolf 2009 z innymi wymiarami i talizmanem z czarami. Z drugiej strony strzelanie do robotów i laserki nie są dla każdego więc nie ma co się burzyć, a w sequelu z tego co widać będzie tego więcej. New Colossus zaczyna mi się powoli widzieć jako taki Crysis z nazistami.

jedynke grałem w okolicach premiery i bardzo mi sie podobało ale jak odpaliłem dlc po doomie to lekki :reggie: był

Tak to chyba każdy miał.

Opublikowano

Też mi się wydaje, że gdyby to była kolejna typowa 2 wojenna strzelanka przeszłaby bez większego echa, tak jak Wolf z 2009. Zresztą w tym temacie niepobity po dziś dzień jest RTCW.

RTCW to  jedna z moich gier życia:) Ale miała zupełnie inny klimat niż nowa seria, to co napisał Homer S, chyba nie podszedł mi po prostu ten futurystyczny styl. Wole ponure zamczysko, z poukrywanymi sekretami oraz zombie-naziolami, niż jakieś elektro blasterki:D

Opublikowano

W rtcw przecież też były ubersoldaten i inne tesla guny, a że new order to chyba lata 60 to sobie wrzucają różne futurystyczne nazi-wynalazki. Też mi spasował bardziej okultyzm i inne czary jak w rtcw i właśnie old blood ale imo to co zrobili w TNO jest jak najbardziej ok. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chce tylko wiedzieć jaka jest długość gry i wystarczy mi info.

Opublikowano

"Nienawiść do białego człowieka, rasizm w stosunku do białych, Jewenstein..."

Ja pyerdolę... nie wierzę, że czytam takie bzdury i że są ludzie, którzy mają tak naebane we łbach.

Rozumiem, że jakby dali kilku czarnych nazistów do ubicia, to byłoby OK - jak w multi CoD WWII...

Wracam do The Evil Within 2, żeby skończyć przed premierą Wolfa II -"żydzi z Bethesdy" zarobią na mnie w tym roku, nie ma co (już kupiłem Fallout 4, Dishonored 2 i PREY) :)

Opublikowano

Bethesda to dla mnie już drugi rok niedościgniony wydawca. To ile słodyczy dostarczają przekracza skalę.

Opublikowano
Ja pyerdolę... nie wierzę, że czytam takie bzdury i że są ludzie, którzy mają tak naebane we łbach

Takie naebanie jest teraz w modzie nie wiedziałeś ?

Dziwie się, że żadne środowiska satanistyczne nie miały butthurtu o Dooma.

Opublikowano

Strzelanie do członków KKK :fsg: day one